Оттука започва денят


Сряда сутрин с "Оттука започва денят"

В сряда сутрин в „Оттука започва денят“ ще говорим за кръводаряването - безразлични или състрадателни сме към болката на другите. На 25 септември ще се проведат акции по безвъзмездно кръводаряване за пострадали при пътно транспортни произшествия.В Русе..

публикувано на 24.09.19 в 16:54

И през новата седмица с ,,Оттука започва денят"

  Да направим заедно началото на почивния понеделник по-приятно с предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. Интересни събеседници, любопитни теми, актуални вести и много музика – всичко това в утрото на 23 септември. Бъдете с него от 7..

публикувано на 22.09.19 в 14:00

И в събота сутрин с Радио Шумен

  Приятно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за уютен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещава екипът: Жулиета Герова и Данаил Денчев. Очакваме ви на 21 септември от 7 до 10 часа на..

публикувано на 20.09.19 в 15:23

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

Току-що излезли от летния пожароопасен сезон, вече сме на прага на другия рисков за пожари период – есенно-зимния. Как да сме по-внимателни, за да не ставаме с действията си или бездействията си причина за пожар в дома си – ще чуете в петък сутрин..

публикувано на 19.09.19 в 16:56

Усмихнете се на утрото с Радио Шумен!

Нов макет на царският дворец във Велики Преслав ще бъде представен в Археологическия музей в града. Още за него ще ви разкажем в предаването „Оттука започва денят“. В седмицата на мобилността потихме най-малките какво знаят за правилата за движение?..

публикувано на 18.09.19 в 15:01

Започнете новия ден с Радио Шумен

  Добро утро в 6 часа сутринта на 18 септември ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Каним да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Пламена..

публикувано на 17.09.19 в 11:05

Оттука започва 16 септември

Отново на училище! В понеделник в „Оттука започва денят“ заедно ще открием новата учебна година. Ще разберете и защо новите пътни знаци, които ще бъдат въведени, няма как да подобрят безопасността на движението. Музикалният редактор Диана Лазарова и..

публикувано на 15.09.19 в 10:05

На Кръстовден - с "Оттука започва денят"

За пътя на една чудотворна икона от Украйна до Разград, ще разкажем в предаването „Оттука започва денят“ на Кръстовден. Силистренци ще отбележат деня на своя град, а ние ще ви поканим на изложбата на проф. Георги Чапкънов – Чапа, който е и почетен..

публикувано на 13.09.19 в 18:21

Оттука започва 13 септември

Само два пъти тази година ще е петък 13-ти. Първият е през септември, вторият ще научите, ако ни слушате след 6 часа сутринта. За слушателите, неподвластни на суеверия ще предложим 4 часа наситени с рок, култура и образование. Къде започват безплатни..

публикувано на 12.09.19 в 18:02

Четвъртък сутрин в "Оттука започва денят"

В четвъртък сутрин шофьори ще блокират движението на кръстовището за русенското село Красен заради лошия път там. В Завет пък започнаха подписка също заради лоши пътища.Още за недоволството на хората ще чуете в „Оттука започва денят“. Далеч..

публикувано на 11.09.19 в 16:46