Оттука започва денят


Четвъртък с Радио Шумен!

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и “Оттука започва денят“. В предаването ще ви разкажем за новите социални заведения, които ще бъдат открити с водосвет във Велики Преслав, ще чуем и какви решения ще вземат общинските съветници в..

публикувано на 28.08.19 в 15:24

Оттука започва 28 август

Наръчници за родителите на бъдещите първокласници и петокласници се разпространяват безплатно от асоциацията „Родители“ – какво пише в тях ще ви кажем в „Оттука започва денят“ в сряда сутрин. Какво още разкри старопрестолният Преслав за себе си по..

публикувано на 27.08.19 в 14:46

Нова седмица с Радио Шумен!

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен и „Оттука започва денят“. В предаването ще говорим за здравните платформи, благодарение на които бързо и лесно можем да си запишем час за преглед при лекар, ще разберем какво е ментална..

публикувано на 25.08.19 в 19:39

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

Сладко, лепкаво и весело ще е през целия неделен ден в силистренското село Смилец. Там се провежда традиционният празник на динения маджун. Още за него ще чуете в „Оттука започва денят“. В неделната сутрин ще ви предложим и една разходка до търговищкото..

публикувано на 24.08.19 в 10:10

Фестивали, събори, състезания

На селски празници и спортни състезания ще ви поканим в съботното издание на „Оттука започва денят“. Традиционният фестивал на динята в Салманово и първият събор „Бабината питка“ в Белокопитово, както и отложеният Лудогорски маратон ще бъдат..

публикувано на 23.08.19 в 11:40

Приятно утро с Радио Шумен и на 23 август

   Петък, предстоящи почивни дни, слънце и предаването ,,Оттука започва денят“. Толкова много приятни неща събрани на вълните на Радио Шумен! Каним ви да посрещнете новия ден от 7 до 10 часа с много музика от ефира. Актуалната информация и..

публикувано на 22.08.19 в 13:53

Четвъртък сутрин в "Оттука започва денят"

Survivor по шуменската улица „Люботрън“ ще ви предложим в утрото на 22 август. И ако това преживяване за всички нас ще трае само минути, то за живеещите там, изпитанието да въвриш и да шофираш по улицата продължава вече години наред. Още по темата ще..

публикувано на 21.08.19 в 15:40

Сряда с Радио Шумен!

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В утрото на 21 август ще говорим за основните приоритети и ценности на българите, ще разберем от каква подкрепа се нуждае приютът за бездомни животни „Тонка..

публикувано на 20.08.19 в 14:56

Приятно утро с Радио Шумен и на 20 август

  От 7 до 10 часа във вторник ви каним да посрещнете новия ден с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Ще ви подарим много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще..

публикувано на 19.08.19 в 10:12

Рано в неделя с Радио Шумен

   Лятно неделно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за приятен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещават Жулиета Герова – водещ и звукорежисьорът и музикален редактор Драгомир..

публикувано на 17.08.19 в 10:40