Оттука започва денят


Четвъртък сутрин в "Оттука започва денят"

Survivor по шуменската улица „Люботрън“ ще ви предложим в утрото на 22 август. И ако това преживяване за всички нас ще трае само минути, то за живеещите там, изпитанието да въвриш и да шофираш по улицата продължава вече години наред. Още по темата ще..

публикувано на 21.08.19 в 15:40

Сряда с Радио Шумен!

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В утрото на 21 август ще говорим за основните приоритети и ценности на българите, ще разберем от каква подкрепа се нуждае приютът за бездомни животни „Тонка..

публикувано на 20.08.19 в 14:56

Приятно утро с Радио Шумен и на 20 август

  От 7 до 10 часа във вторник ви каним да посрещнете новия ден с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Ще ви подарим много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще..

публикувано на 19.08.19 в 10:12

Рано в неделя с Радио Шумен

   Лятно неделно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за приятен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещават Жулиета Герова – водещ и звукорежисьорът и музикален редактор Драгомир..

публикувано на 17.08.19 в 10:40

Събота с Радио Шумен!

Конкурс за фотография на тема „Осинови любовта“ обявява Организацията за защита на животните „Четири лапи“. От каква кампания е част този конкурс и какво ще се случи с най-добрите кадри ще чуете тази събота в „Оттука започва денят“. В предаването..

публикувано на 16.08.19 в 16:35

50 години град Смядово

Как смядовчани празнуват 50 годишния юбилей на своя град? Как изглежда шуменската Томбул джамия след ремонта? Къде да си направите безплатни изследваия за ХИВ? Информация по тези и още теми очаквайте в понеделник сутрин.   Мина Денева и Данаил..

публикувано на 16.08.19 в 15:26

Приятно утро с Радио Шумен и на 16 август

  Лято, петък и предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен – невероятно добра комбинация ! Да посрещнем заедно новия ден от 7 до 10 часа с много музика, важна информация и покани за различни събития. От студио едно с вас ще бъде екипът:..

публикувано на 15.08.19 в 13:59

Поздравете любимите си именици!

В празничното утро на Голяма Богородица ще говорим за Деня на спасението, ще ви разкажем за 150 годишното шуменско читалище „Напредък“, ще ви поканим на динозавърски рожден ден в Силистра. Ще имате възможност, разбира се и да поздравите любимите си..

публикувано на 14.08.19 в 11:16

Приятно утро с Радио Шумен и в сряда

  От 7 до 10 часа на 14 август е време за предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен!   Да посрещнем новия ден с музика, важна информация и покани за различни събития. Екипът сутринта: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален..

публикувано на 13.08.19 в 09:53

Вторник с Радио Шумен!

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Можем ли да се предпазим от негативното влияние на магнитните бури? Какви са грижите, радостите и проблемите на жителите на Търговище? Какво искат да се подобри в градската..

публикувано на 12.08.19 в 16:34