Парламентарни избори 2017

                                                                                       РАДИО ШУМЕН

излъчва 24-часова програма. Емисиите ни се чуват в Шумен, Разград, Търговище, Силистра, Русе, Добрич, Варна, Бургас, Велико Търново, Ямбол. Имаме над 1,5 милиона слушатели в УКВ – обхвата.

                                                                              Снимка
                                                                  

Споразумението за реда и условията за отразяване в програмите на Българското национално радио на предизборната кампания за Народно събрание 26 март 2017 година можете да свалите оттук:

СПОРАЗУМЕНИЕ

Партии, коалиции и инициативни комитети, регистрирани в ЦИК, които не са подписали споразумението, имат право да се присъединят към него, като подпишат декларация и я депозират в БНР или във всички регионални радиостанции. Декларацията можете да изтеглите оттук:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Технологичния ред за отразяване в програмата на БНР- РРС Шумен на предизборната кампания за предстоящия вот за Народно събрание можете да свалите оттук:

ТЕХНОЛОГИЧЕН РЕД

Тарифата за отразяване на предизборната кампания за избор на Народно събрание в програмата на Радио Шумен можете да свалите оттук:

ТАРИФА

Заявка-договор за отразяване в програмите на БНР - РРС Шумен на предизборната кампания за Народно събрание  можете да свалите оттук:

ЗАЯВКА-ДОГОВОР

Информация за сключените договори в програмите на БНР - РРС Шумен във връзка с предизборната кампания за Народно събрание можете да свалите оттук:

СКЛЮЧЕНИ ДОГОВОРИ