Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътната обстановка на 26.11.2014 г.

Снимка: Радио Шумен

Състояние на автомагистралите:

АМ „Тракия”: без ограничения.

АМ „Хемус”: без ограничения.

АМ „Люлин”: без ограничения.

АМ „Марица”: без ограничения.

АМ „Черно море”:
без ограничения.

АМ „Струма”: без ограничения.

Състояние на проходите:
- „Върбишки” - затворен за всички МПС;
- „Ришки” - отворен за всички МПС;

Временна организация на движението по първокласната пътна мрежа:

- път І-7 Граница Румъния-Силистра-о.п.Дулово-Преслав-Върбишки проход- Петолъчката-Елхово-Лесово-граница Турция: област Силистра: от км 0+290 до км 0+898 – затворен за движение до 28.11.2014 г.

Обходни маршрути:

- за пътуващите към ГКПП „Силистра”: от кръстовището на път І-7 с ІІІ-213 и път ІІ-21 /околовръстен път на града/ - по път ІІІ-213, с. Калипетрово, в град Силистра направо по ул. „Вапцаров”, надясно по бул. „Македония”, надясно по ул. „Капитан Кръстев“, надясно по бул. „Седми септември” от северната страна, наляво по ул. „Дръстър”, ГКПП „Силистра“.

По същия маршрут е обратното движение на излизащите от ГКПП „Силистра“.

- за зареждане на магазини и бензиностанции в град Силистра в участъка от кръстовището на ул. „Добрич” с бул. „Седми септември” /ДАП/, по ул. „Мизия” /„Иван Василев”/, наляво по ул. „Огоста”, /наляво по ул. „Бесарабия”, ул. „Места” и ул. „Осъм”/; област Шумен: до 24.12.2014 г. е уограничено движението в участъка от път І-7 Силистра-Шумен от км 99+728 до км 106+140 се във връзка с изпълнение на СМР на обект: АМ „Хемус” участък Белокопитово-Каспичан, подобект реконструкция на път І-7 Силистра-Шумен.

Обходни маршрути:

- от разклона за с. Тимарево по път ІІІ-7004 през с. Тимарево и с. Струйно, след с. Струйно движението се включва в път І-2 Русе-Варна за всички направления.

- за жителите на с. Върбак, с. Панайот Волов и с. Белокопитово обходен маршрут по общинския път през с. Белокопитово до път І-2 Русе-Варна.

Ограничения в движението на МПС по пътищата II и III клас:
ОПУ-Разград:

Временно въведени забрани за движение на МПС: няма

ОПУ-Русе:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІІ-202 Русе-Щръклево-Нисово-Кацелово при км 36+945 - аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом - ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т, като дясната лента е затворена за движение и е въведен пропускателен режим по лявата лента за движение.
 
ОПУ-Силистра:
Временно въведени забрани за движение на МПС: няма.

ОПУ-Търговище:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път III-2002 Попово-Садина - временно е ограничен за движение, поради залят участък от река.

ОПУ-Шумен:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІІ-731 Радко Димитриево-Друмево - поради свлачищни процеси е въведена забрана за движение на товарни автомобили.
Обходен маршрут: Шумен-Овчарово-Друмево.

Информацията е предоставена от Агенция „Пътна инфраструктура“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пътищата в региона са проходими при зимни условия

Пътищата в СИБ са проходими при зимни условия, съобщиха от Областните пътни управления в региона. В Силистренско пътните настилки са заснежени и частично заледени, но се обработват от 18 машини. Времето там е ясно, тихо, видимостта е добра. Температурите са от минус 16 до минус 12 градуса. В Търговищко температурите тази сутрин са в широк..

публикувано на 21.01.16 в 07:26

Ремонтите по пътищата в Североизтока

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ С цел осигуряване на по-висока безопасност се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника в последния работен ден..

обновено на 18.11.15 в 13:27

Пътищата в Североизточна България - 10 август

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния..

публикувано на 10.08.15 в 08:57

Информация за пътищата в Североизточна България

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото..

публикувано на 05.08.15 в 10:01

Информация за пътищата в Североизтока

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото..

публикувано на 04.08.15 в 09:02

Състояние на пътищата - 3 август

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото повишение на..

публикувано на 03.08.15 в 08:19

Пътищата в Североизточна България - 31 юли

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ С цел осигуряване на по-висока безопасност, до 15 септември, всеки петък от 17 ч. до 20 ч. се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и..

публикувано на 31.07.15 в 09:05