Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътната обстановка на 19.12.2014 г.

Снимка: Радио Шумен

Състояние на автомагистралите:
АМ „Тракия”: без ограничения.
АМ „Хемус”: без ограничения.
АМ „Люлин”: без ограничения.
АМ „Марица”: без ограничения.
АМ „Черно море”: без ограничения.
АМ „Струма”: без ограничения.

Състояние на проходите:
- „Върбишки” - затворен за всички МПС;
- „Ришки” - отворен за всички МПС;

Временна организация на движението по първокласната пътна мрежа:
- път І-7 Граница Румъния-Силистра-о.п.Дулово-Преслав-Върбишки проход- Петолъчката-Елхово-Лесово-граница Турция: област Шумен: участъка от път І-7 Силистра-Шумен от км 99+728 до км 106+140 се затваря за движение във връзка с изпълнение на СМР на обект: АМ „Хемус” участък Белокопитово-Каспичан, подобект реконструкция на път І-7 Силистра-Шумен.

Обходни маршрути:

- от разклона за с. Тимарево по път ІІІ-7004 през с. Тимарево и с. Струйно, след с. Струйно движението се включва в път І-2 Русе-Варна за всички направления.

- за жителите на с. Върбак, с. Панайот Волов и с. Белокопитово обходен маршрут по общинския път през с. Белокопитово до път І-2 Русе-Варна.

Временната организация се въвежда със срок до 24.12.2014 г.

Ограничения в движението на МПС по пътищата II и III клас:
ОПУ-Разград:

Временно въведени забрани за движение на МПС: няма

ОПУ-Русе:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІІ-202 Русе-Щръклево-Нисово-Кацелово при км 36+945 - аварийно-възстановителни работи на мост над река Черни Лом - ограничение за движение на автомобили с обща маса над 10 т, като дясната лента е затворена за движение и е въведен пропускателен режим по лявата лента за движение; път ІІ-51 Бяла-Попово между км 0+858 до км 0+908 /в чертите на гр. Бяла/- ограничава се движението на тежкотоварни автомобили с тегло над 10 т.
Обходен маршрут: път ІІІ-5101 (Бяла-Попово)-Пет кладенци-Борово.

ОПУ-Силистра:
Временно въведени забрани за движение на МПС: няма.

ОПУ-Търговище:
Временно въведени забрани за движение на МПС: няма.

ОПУ-Шумен:
Временно въведени забрани за движение на МПС:
Път ІІІ-731 Радко Димитриево-Друмево - поради свлачищни процеси е въведена забрана за движение на товарни автомобили.
Обходен маршрут: Шумен-Овчарово-Друмево.

Информацията е предоставена от Агенция „Пътна инфраструктура“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пътищата в региона са проходими при зимни условия

Пътищата в СИБ са проходими при зимни условия, съобщиха от Областните пътни управления в региона. В Силистренско пътните настилки са заснежени и частично заледени, но се обработват от 18 машини. Времето там е ясно, тихо, видимостта е добра. Температурите са от минус 16 до минус 12 градуса. В Търговищко температурите тази сутрин са в широк..

публикувано на 21.01.16 в 07:26

Ремонтите по пътищата в Североизтока

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ С цел осигуряване на по-висока безопасност се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника в последния работен ден..

обновено на 18.11.15 в 13:27

Пътищата в Североизточна България - 10 август

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния..

публикувано на 10.08.15 в 08:57

Информация за пътищата в Североизточна България

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото..

публикувано на 05.08.15 в 10:01

Информация за пътищата в Североизтока

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото..

публикувано на 04.08.15 в 09:02

Състояние на пътищата - 3 август

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ При температури над 35 градуса се въвежда забрана за движение на тежкотоварни автомобили с обща маса над 20 тона по републиканските пътища от 13 ч. до 21 ч. Целта е да се опазят асфалтовите настилки от образуване на трайни деформации от тежкотоварния трафик и рязкото повишение на..

публикувано на 03.08.15 в 08:19

Пътищата в Североизточна България - 31 юли

ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ С цел осигуряване на по-висока безопасност, до 15 септември, всеки петък от 17 ч. до 20 ч. се ограничава движението по участъци от републиканската пътна мрежа на тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и..

публикувано на 31.07.15 в 09:05