Слънчево ще е времето в региона

Снимка: Нели Белева

Между минус 11 и минус 7 градуса бяха температурите тази сутрин в региона, като най-студено бе в Разград и Русе. Облачността днес ще продължи да се разкъсва и да намалява. В по-голямата част от деня ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен западен вятър. Максималните температури ще са между минус 3 и плюс 2 градуса, за района на Шумен около минус 2 градуса. Утре вятърът ще се ориентира от югозапад. Времето ще е предимно слънчево, температурите на въздуха ще продължат да се повишават.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

ГЕРБ - Шумен: Корнелия Нинова е източник на фалшиви новини

„Когато Корнелия Нинова говори за еврофондове трябва да внимателно да бъде слушана, просто защото е най-забележителният продуцент и източник на фалшиви новини“ се казва в становище на ГЕРБ - Шумен. То е провокирано от изказването на лидера на БСП, че след две години на управление на ГЕРБ и Борисов, България е изправена пред опасността от спиране на..

публикувано на 23.01.17 в 17:04

Водата в Изворово - годна за ползване

"Водата в Изворово, община Антоново, вече е годна за ползване. Резултатите са ясни. Три пъти взехме проби и вече всичко е наред. Направихме извънредно хлориране на водоема. След като жители на антоновското село се оплакаха от качеството на водата, контролът от страна на ВиК - Търговище ще бъде завишен", каза за Радио Шумен управителят на ВиК - Търговище..

публикувано на 23.01.17 в 16:44

"Алкомет" със сертификат за инвестиция клас "А"

„Алкомет“АД получи сертификат за инвестиция клас "А" за проекта „Увеличение на производствения капацитет и повишаване на производствената ефективност“, който ще се реализира в община Шумен. Дружеството произвежда алуминиев прокат, валцови и пресови изделия от алуминий и алуминиеви сплави. То е един от големите производители на алуминий на Балканите...

публикувано на 23.01.17 в 15:26

В община Шумен ще има 725 нови контейнера

Обществена поръчка за купуване на 725 контейнера тип „Бобър“ и необходимата техника за поддържане на чистота вече е обявена от Община Шумен. Това съобщи на заседанието на Постоянната комисия по Икономическа политика Кръстинка Радушева, директор на Общинското предприятие „Чистота“, която представи задачите на дружеството за 2017 година. "Предложението е..

публикувано на 23.01.17 в 13:02

Започва плащането на местните данъци и такси в община Шумен

От днес в община Шумен започва плащането на данък сгради, такса смет и данъка върху превозните средства за тази година. Налогът за недвижимите имоти и данъкът за автомобилите могат да бъдат платени на две вноски – първата трябва да бъде внесена до 30 юни, а втората – до 31 октомври. Платилите цялата сума до 30 април ще получат пет процента..

публикувано на 23.01.17 в 08:31

Шуменци показаха, че "Зимата в Шумен е страхотна"

„Зимата в Шумен е страхотна” е инициативата, която се проведе днес в парка Кьошковете в Шумен. Зимният празник беше организиран от Общинското предприятие по туризъм в Шумен. Със състезания с шейни, замеряне със снежни топки и конкурс за най-смешен снежен човек, се забавляваха шуменци. По време на празника професионални фотографи запечатаха..

публикувано на 21.01.17 в 14:10

Част от Салманово без вода от четвъртък

От четвъртък - 19.01, част от шуменското село Салманово няма вода, алармират жители на селото. Според дежурните диспечери във ВиК, има голяма авария, но заради снежната покривка не може да се локализира мястото на повредата. "Продължаваме да търсим къде е аварията, надяваме се днес да я открием и отстраним", заявиха диспечерите.

публикувано на 21.01.17 в 10:31