Възстановиха движението по пътя Русе - Разград

| обновено на 21.04.17 в 11:33
БГНЕС

Възстановиха движението по пътя Русе - Разград, в участъка до кръстовището с пътя Разград - Исперих. То бе временно ограничено в едната лента поради пътнотранспортно произшествие между автобус и лек автомобил. Автобусът, пътуващ по линията Силистра - София е управляван от 63-годишен шофьор от София. Той не осигурил предимство на движещия се по главния път „Фолксваген Голф“, управляван от 28-годишен мъж. При сблъсъка е пострадал 33-годишен разградчанин, пътник в колата. С фрактура на лявата ръка, мъжът е настанен в МБАЛ - Разград. По случая е образувано досъдебно производство.

.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Още две улици с нов асфалт в Разград

Днес приключи асфалтирането на улиците „Надежда“ - в участъка от улица “Проф. Димитър Ненов“ до улица „Урал“, и улица „Рила“ в участъка от „Южен булевард“ до тупика. Започна и подготовката за асфалтирането на междублоковото пространство на булевард „Априлско въстание“ с номера 62 и 58.

публикувано на 22.11.17 в 16:54

Тренировъчно занятие се проведе в Антоново

Тренировъчно занятие за спасителни действия при пожар се проведе в Антоново. Целта му бе да бъде тествано как се осъществява на практика взаимодействието между институциите, включени в единната спасителна система, и да бъде установена степента на готовност на съответните екипи за навременни и адекватни действия в кризисни ситуации. В занятието участваха..

публикувано на 22.11.17 в 16:30

Нов заместник-окръжен прокурор в Разград

Емилиян Грънчаров е назначен за заместник-окръжен прокурор на Окръжната прокуратура в Разград. Грънчаров е бил прокурор в Районната прокуратура в Русе, след което е преместен в Разград. От февруари тази година е изпълнявал длъжността административен ръководител в прокуратурата до встъпване в длъжност на новоизбрания окръжен прокурор Тихомир Тодоров.

публикувано на 22.11.17 в 16:13

Задържаха разградчанин с незаконни оръжия

54-годишен жител от Разград е задържан за притежание на незаконни оръжия. При претърсване в склад и имот на мъжа са   намерени и иззети въздушна пушка с оптичен прицел и нарезна цев, пистолет „Марго“ 22 калибър с девет боеприпаса, револвер „AST“, револвер „ME RANGER“ 9 мм с поставени шест сигнални боеприпаса, три държача с намиращи се в тях общо 100..

публикувано на 22.11.17 в 14:14

Човек пострада при поредната катастрофа

Водач, нарушил правилата за движение, причини средна телесна повреда на спътника си, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. Катастрофата е станала около 09:40 ч. вчера на кръстовището между улиците „Добруджа“ и „Странджа“ в Разград. Лекият автомобил „Форд Ескорт“, управляван от 67-годишен мъж от поповското село Кардам, преминал на..

публикувано на 22.11.17 в 11:05

В Разградско заловиха измамници

Двама мъже са задържани за извършване на измама със селскостопанска продукция. Мъжете на 56 и на 31 години от силистренското село Нова Черна се представяли за официални дистрибутори на фирма-изкупвач. На 21 ноември около 9 часа единият от тях се обадил на 41-годишен мъж от кубратското село Равно с уговорката да закупят от него 1000 тона слънчогледово..

публикувано на 22.11.17 в 10:58

Тържество в Дома за стари хора в Разград

В Дома за възрастни в Разград, потребители и екипът, който се грижи за тях, отпразнуваха заедно Деня на християнското семейство, съобщиха от Община Разград. Отец Дмитрий отслужи празничен водосвет. Гости на тържеството бяха Диана Георгиева - директор на Комплекс за социални услуги за възрастни хора с увреждания село Просторно и потребители, които..

публикувано на 21.11.17 в 16:55