Промяна на движението в Шумен заради премахване на опасни дървета

| обновено на 22.04.17 в 05:39
Снимка: Георги Корнейков, БНР
Заради премахването на опасни дървета, днес движението по две шуменски улици ще бъде променено. За това информират от общинската администрация. От 9 ч. до 14 ч. ще е забранено преминаването на превозни средства по улица „Дунав“. Промяна в организацията, но без спиране на движението, ще бъде въведена от 14 ч. до 17 ч. по улица „Ген. Драгомиров“ - до блокове 22 и 24. Там ще бъдат отстранени стари тополи.
print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Шуменци се жалваха от канализацията

Сигнал за проблеми с канализацията подадоха живеещи на улица „Бунтовник” в Шумен по време на приемния ден на кмета. Те се оплакаха, че при дъжд приземните етажи на жилищата им се пълнят с вода. Любомир Христов се ангажира да проведе среща с директора на ВиК за търсене на решение на проблема.

публикувано на 26.06.17 в 17:22

Комисията по култура настоява за среща с Районното мюфтийство в Шумен

Постоянната комисия по култура и вероизповедания напомня на Районното мюфтийство в Шумен за обещаната съвместна среща. Това обсъдиха днес общинските съветници. Идеята на събирането е да се проведе дискусия за ремонта на Томбул джамия, нивото на шума на тонколоните, поставени на минаретата на молитвените домове в града и функционирането на Средното духовно..

публикувано на 26.06.17 в 17:18

Задържаха мъж, обвинен в убийството на шуменец

41-годишният Светослав Щерев от Шумен е починал след сбиване в местността „Смесе”, където той и неговият 52-годишен познат Крум Димитров се събрали за почерпка. По непотвърдена информация на Радио Шумен между 22 и 23 часа снощи двамата се скарали за пари. Щерев се опитал да избяга. Той излязъл до пътя, но бил догонен от Димитров, който започнал да..

публикувано на 26.06.17 в 16:42

Изясняват смъртта на шуменец

42-годишен шуменец е починал пред дома си тази нощ във вилна зона "Смесе" в Шумен. Малко преди това Светослав Щерев е бил с познат и между тях е започнал скандал. В момента се установяват причините за смъртта му, които ще обосноват последващото повдигане на обвинение. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като все още се..

публикувано на 26.06.17 в 15:51

Издирва се Мустафа Мустафа от Венец

Шуменската полиция издирва 35 – годишния Мустафа Шемседин Мустафа от село Венец. Молбата за издирване е депозирана от брат му. За последно мъжът бил видян от близките си на 26 март 2014 година. Оттогава е в неизвестност. Преди това Мустафа Мустафа споделил с близките си, че   възнамерява да отиде във Варна, но не е уточнил къде ще работи и..

публикувано на 26.06.17 в 15:43

Променят Наредбата за паркирането в Шумен

Правната комисия към Общинския съвет в Шумен подкрепи докладната записка за отмяна на част от Наредбата за организацията на автомобилното и пешеходно движение на територията на община Шумен. Текстът се отнася за репатриране на автомобили, които са били блокирани със скоба повече от 4 часа. Докладната записка беше внесена след протест на Окръжната..

публикувано на 26.06.17 в 15:25

Пийте повече вода в жегите

Не бива да се подценяват жегите. Възрастните и хората със сърдечно-съдови заболявания и мозъчни инсулти не бива да излизат в горещото време. Това съветва д-р Божанка Кишишева от Спешното приемно отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен. "От 10 до 17 часа не бива да се излиза. Трябва да се пият много течности, най-вече вода. Децата..

публикувано на 26.06.17 в 15:18