"Енерго про" с мобилни офиси в малките населени места

Мобилни офиси за обслужване на клиентите в малките населени места в Североизточна България организираот от "Енерго про". През следващата седмица компанията ще отвори пунктове в Силистренска и Добричка област, в които клиентите ще могат да актуализират данните си за кореспонденция. Това става с документ за самоличност и документ за собственост на имота. В мобилните офиси посетителите ще могат да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да получат консултация по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия, и да се информират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа. 


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Разрешиха изграждането на футболно училище в Шумен

Общинските съветници в Шумен дадоха съгласието терен от 32 декара в бившия Тежки полк да се предостави на ФК „Волов 1929“, където сдружението има намерение да направи футболно училище. Нужната сума за изграждането на базата е между 6 и 8 млн. лв. Сдружението смята да кандидатства за финансиране по фонда „Джесика“ на оперативната програма „Регионално..

публикувано на 27.04.17 в 16:12

Ще обновят шуменската ЖП гара

ЖП гарата в Шумен ще бъде обновена. От построяването на сградата през 1941 година досега са извършвани само частични и козметични ремонти. "Подготовката за цялостното обновяване трябва да започне още тази година, а същинските дейности - през първото тримесечие на 2018 година. Възнамеряваме да подменим цялата ВиК и ел. инсталация, пешеходния подлез и..

публикувано на 27.04.17 в 15:12

82 трудови злополуки в Шуменско през 2016 г.

Шумен е на десето място сред 28-те области в страната по брой на трудовите злополуки за изминалата година. Това беше съобщено по време на днешното заседание на Областния съвет по условия на труд. "Няма случаи със смъртен изход. През 2016 г. с декларация за трудова злополука на територията на Шуменска област са декларирани 85 злополуки. Три от тях не са..

публикувано на 27.04.17 в 14:14

Безработицата в Шуменско намалява

Безработицата в Шуменска област намалява с 0,4 пункта, сочат данните за март. Към края на миналия месец равнището е 13,6%. Регистрираните в Бюрата по труда са 10 364. С помощта на трудовите посредници работа са започнали 685 души без препитание. Броят им е с 244 по-голям спрямо февруари. Наети са 123 души на възраст до 29 години, както и 96..

публикувано на 27.04.17 в 14:00

Глоби за близо 1 млн. лв. грозят Община Шумен

Финансови корекции за близо 1 милион лева може да бъдат наложени на Община Шумен по два европейски проекта. Това съобщи кметът Любомир Христов по време на заседанието на Общинския съвет. Администрацията е получила писма от управляващите органи за нарушения при обявяването на обществените поръчки. Според информацията, корекцията по втория етап от..

публикувано на 27.04.17 в 13:05

Двама нови почетни граждани в Шумен

Шумен ще има нови двама почетни граждани, реши днес Общинският съвет. Това са поетът Антонин Горчев, за когото вота си дадоха 35 съветници, и музикантът Добрин Панайотов, получил подкрепата на 39 от местните парламентаристи. Гласуването за присъждането на званието беше тайно. Горчев е автор на шест стихосбирки, той е написал и текста на химна на..

публикувано на 27.04.17 в 13:02

Отново ще ремонтират читалището в Пет Могили

Дефектите, след ремонта на читалището в николакозлевското село Пет могили ще бъдат отстранени до 24 май. Това са обещали от фирмата изпълнител на обекта, съобщи за Радио Шумен Иван Иванов, заместник-кмет на общината. Работна група е направила оглед на сградата, заедно с кмета на селото и председателя на читалищното настоятелство. По думите на Иванов от..

публикувано на 27.04.17 в 11:28