Контрол с концерт в Шумен

Една от най-популярните български пънк и рок групи от края на XX и началото на XXI век Контрол ще изнесе концерт в Шумен днес. В местен рок клуб от 22 часа момчетата от бандата ще представят най-новия си албум „9”. Концертът е част от тяхно национално турне, което тече в момента. Още може да чуете от разговора на Антоний Димов с вокала на групата - Иван Гатев, който е роден в Шумен. Гласът на Контрол доказва нагледно, че максимата, че никой не е пророк на своята улица, не е общовалидна.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Защо ВиК - Шумен е със загуби за над 1 млн. лв. ?

За 2016 г. финансовите загуби на ВиК - Шумен са 1 милион и 215 хил. лева. Кои са основните причините за това? Отговорите на този и други въпроси, чуйте от управителя на дружеството инж. Красимир Марков. Интервю на Жулиета Герова.

публикувано на 22.05.17 в 14:24

Ден на кариерата в УМБАЛ - Русе

Нетрадиционен начин да набират кадри със собствени сили приложиха днес в Университетската многопрофилна болница в Русе. „Първият ден на кариерата бе насочен към набиране на специалисти по здравни грижи, но опитът ще бъде приложен и за привличане на млади лекари”, каза за Радио Шумен Стела Кръстева - специалист по връзки с обществеността в лечебното..

публикувано на 22.05.17 в 12:44

Пожарникарите готови за протест

Пожарникари от цялата страна са готови да излязат на протест, ако не бъдат поканени на среща с министъра на вътрешните работи. От Синдикат „Огнеборец” настояват срещата да бъде организирана час по-скоро. Българските огнеборци ползват стари облекла и предпазни работни средства, които са излезли от употреба преди години и по този начин всекидневно рискуват..

публикувано на 22.05.17 в 12:41

Що е то това Боуен терапия или как тялото ни може да е най-добрият лекар

В Боуен терапията акцентът се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие. Тя внася една от най-задълбочените терапевтични концепции в света. Основава се на теорията, че щом веднъж се постигне цялостна релаксация на тялото, започва процес на възстановяване на неговото равновесие и хармония, посредством..

публикувано на 21.05.17 в 10:43

Спортен празник на "АЛКОМЕТ"

Традиционният спортен празник на  дружество "АЛКОМЕТ" се проведе днес. В рамките  на инициативата, беше открита нова детска площадка. Мястото за игра е подарък от компанията за най-малките  жители на Шумен. Повече  за инициативата

публикувано на 19.05.17 в 17:19

Стоян Танев - Почетен професор на Шуменския университет

Днес с тържествена церемония Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ отбеляза своя патронен празник. Със званието Почетен професор на Шуменския университет бе удостоен доцент доктор Стоян Танев. Той е първият ръководител на Катедрата по история във висшето учебно заведение в периода 1996-1999 година. Съставител и научен редактор е на..

публикувано на 19.05.17 в 17:05

Книгата "Съвършената" представят в Шумен

Неда Антонова ще представи днес в Регионалната библиотека "Стилиян Чилингиров" в Шумен книгата си "Съвършената", посветена на българската пророчица и лечителка преподобна Стойна. С нея разговаря Антоний Димов.

публикувано на 19.05.17 в 11:16