Певицата Милена Славова, прозаикът Иван Димитров и издателят Славчо Николов в предаването "Без рамки"

4
Снимка: Фейсбук

В предаването на Радио Шумен "Без рамки" в четвъртък ще чуете интервюта с издателя Славчо Николов, с прозаика Иван Димитров и с певицата Милена Славова. Водещ ще бъде Антоний Димов, музиката ще избира Пламена Бръчкова. Сред темите във фокуса на интереса са мисията и политиките на големите и малките издателства у нас, най-новата книга на Иван Димитров - "Силата на думите", предстоящото участие на Милена в музикалния форум "Есенни шуменски вечери". Ако българската литература, родните пънк, уейв и рок са сред предпочитанията ви, бъдете с предаването "Без рамки" от 11 до 12 часа на 28.09.2017 година.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Кога трябва да сме над нещата

„Бъди над нещата, оттам гледката е винаги по-хубава“ - твърди анонимен за автор. А вие успявате ли и в какви житейски ситуации трябва да сме над нещата. Очакваме ви с вашите позиции в предаването „По първи петли“ на 19 юли. В студиото на Радио Шумен ще бъдем водещата Катерина Петрова и музикалният редактор Драгомир Симеонов. Телефоните за..

публикувано на 18.07.19 в 18:15

Какво става с пощенски клон №5 в Шумен?

Какво става с Пощенски клон №5 в Шумен? Кой и за кого предлага безплатни медицински прегледи? Какви са правилата за безопасно плажуване? Това са само част от въпросите, на които можете да получите отговор в петъчното утро. Музиката ще избира Драгомир Симеонов. Аз съм Мина Денева и ще се радвам , ако имам компанията ви от 7 до 10 сутринта..

публикувано на 18.07.19 в 13:00

Програма "Днес" на 18 юли

Какви са инициативите по повод на годишнината от рождението на Васил Левски и освобождението на Шумен ? Каква е епизоотичната обстановка към момента в Шуменско и какви мерки са набелязани за недопускане разпространението на африканска чума по свинете в областта? Как протича кръводарителската акция, организирана от Военното окръжие в Шумен? Кои..

публикувано на 18.07.19 в 10:35
слънце

Научете важните неща в "Оттука започва денят"

Как Шумен отбелязва 141 години от освобождението си и 182 години от рождението на Васил Левски? Какво предстои в дните на толерантността в Търговище? Това са част от темите в предаването „Оттука започва денят“ на 18 юли. И още - за работата като призвание да помагаш и мисия да спасяваш човешки животи. В денят на гражданска защита, очаквайте..

публикувано на 17.07.19 в 16:16

Здравна реформа?

Проектът за здравна реформа засяга всички, но неяснотите са много. Експертни позиции по темата търсим в програма „ДНЕС“. Очаквайте и коментар преди мача- реванш „Лудогорец“- „Ференцварош“   в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Както винаги в делничния следобед ще следим актуалните теми и ще ви поканим на значими културни събития..

публикувано на 17.07.19 в 09:48

Сряда сутрин в "Оттука започва денят"

Мащабни безплатни медицински прегледи и изследвания на здравно неосигурени хора организира Община Самуил. Как ще се случи това, ще разберете в сряда сутрин. В „Оттука започва денят“ ще чуете и как може да се включите в конкурса „Дърво с корен“ , организиран от фондацията „ЕкоОбщност“ . Взаимоучителната метода в съвременен вариант – как..

публикувано на 16.07.19 в 15:43

Оттука започва 16 юли

Как да си направите домашен спрей срещу комари и къде ще пръскат тези дни, това е само една от полезните теми на 16 юли след 7 часа сутринта. Не пропускайте още имат ли право да санкционират електрическите инвалидни колички при движение на пътищата - какво казва законът? 14 истински истории от войната по пътищата,разказани от първо лице - в книгата..

публикувано на 15.07.19 в 14:30