Да помогнем на колегата Станислав Буковалов

Снимка: Радио Шумен

Колегата ни Станислав Буковалов се нуждае от финансова помощ. След претърпени две хирургични интервенции на главата за отстраняване на аденом на хипофизата и последвал мозъчен абсцес, сега е необходимо да му бъде поставен скъпоструващ имплант за запълване на костен дефект на черепа. Операцията не се заплаща от НЗОК. За набирането на средства е разкрита банкова сметка в „Сосиете Женерал Експресбанк“ АД - бул. „Плиска“ №36, град Шумен. IBAN BG70 TTBB 9400 5528 1002 27
BIC TTBBBG22

ВИЖТЕ ОЩЕ

SMS в подкрепа на Турхан

Можем ли да изпратим 300 SMS-а в подкрепа на Турхан Кямилов от Силистра? За него сме ви разказвали неведнъж в предаванията на Радио Шумен – доскоро прикован на легло, въпреки че лекарите не са давали шанс за подобрение, Турхан с много упоритост и воля успява да докаже, че може да победи поне част от последствията от заболяването си. Турхан си е..

публикувано на 29.03.18 в 20:40

Надежда за Турхан Кямилов от Силистра

Колко струва една мечта? За Турхан Кямилов от Силистра цената е 24 750 лв. Толкова са необходимите пари, за да може Турхан да премине през рехабилитациите, които да подобрят състоянието му. Може да помогнете на Турхан Кямилов като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS TURHAN на номер 17 777. Банковата сметка на името на Турхан Кямилов е..

публикувано на 16.12.17 в 11:54

Да помогнем на Коки!!!

Две годишният Калоян Пейчев Казаков от Шумен се нуждае от спешни средства за лечение. Той страда от заболяване от аутистичния спектър. Средствата ще бъдат използвани за процедури с хипербарна оксигенация. Сумата от 10 хил. лв. е непосилна за семейството, затова се обръщаме към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ - морална и финансова. Да..

публикувано на 18.05.16 в 11:00

Зов за помощ - да помогнем на Наско!

Да помогнем на Наско! 19-годишният Атанас Златев от Шумен страда от рядка форма карцином. Възпитаникът на Природо-математическата гимназия „Нанчо Попович” вече е претърпял три неуспешни операции и множество химиотерапии в България, но състоянието му се влошава. Университетска клиника във Виена предлага животоспасяваща операция, сумата..

публикувано на 01.12.15 в 12:22

Да помогнем на Богдан Николов от Шумен

Богдан Николов е от Шумен и е на 6 години. Малко след като навършва 1 година, лекарите му поставят диагнозата ДЦП със спастична квадрипареза, което значи схващане на двигателните мускули и сухожилия. Набраните чрез тази кампания средства ще бъдат използвани за закупуването на вертикализатор. Цената му е 1 100 лв. Вертикализаторът има за цел да дава опора..

публикувано на 08.05.15 в 11:16

Да помогнем на Турхан Кямилов от Силистра да проходи отново

36-годишният Турхан Кямилов от Силистра вече шест години е прикован на легло. Младият мъж твърди, че обездвижването му е вследствие на лекарска грешка, но не търси виновник, а единствено иска да се изправи на крака. Невинен на пръв поглед обрив в детските години на Турхан, определен първоначално като хранително натравяне, се оказва, че е дребна шарка,..

публикувано на 29.08.14 в 11:56

Помощ за Георги

12-годишно момче от Шумен се нуждае от спешна операция, която ще спаси живота му. Георги Гюров има тумор в мозъка, лечението трябва да бъде проведено в чужбина, а сумата не е по възможностите на родителите му. Момчето е възпитаник на Второ основно училище „Доктор Петър Берон”, неговите учители и съученици вече започнаха кампания, с която се надяват да..

публикувано на 17.04.14 в 14:58