Да помогнем на колегата Станислав Буковалов

Снимка: Радио Шумен

Колегата ни Станислав Буковалов се нуждае от финансова помощ. След претърпени две хирургични интервенции на главата за отстраняване на аденом на хипофизата и последвал мозъчен абсцес, сега е необходимо да му бъде поставен скъпоструващ имплант за запълване на костен дефект на черепа. Операцията не се заплаща от НЗОК. За набирането на средства е разкрита банкова сметка в „Сосиете Женерал Експресбанк“ АД - бул. „Плиска“ №36, град Шумен. IBAN BG70 TTBB 9400 5528 1002 27
BIC TTBBBG22

ВИЖТЕ ОЩЕ

Да помогнем на Коки!!!

Две годишният Калоян Пейчев Казаков от Шумен се нуждае от спешни средства за лечение. Той страда от заболяване от аутистичния спектър. Средствата ще бъдат използвани за процедури с хипербарна оксигенация. Сумата от 10 хил. лв. е непосилна за семейството, затова се обръщаме към всички хора, фирми, фондации с надежда за помощ - морална и финансова. Да..

публикувано на 18.05.16 в 11:00

Зов за помощ - да помогнем на Наско!

Да помогнем на Наско! 19-годишният Атанас Златев от Шумен страда от рядка форма карцином. Възпитаникът на Природо-математическата гимназия „Нанчо Попович” вече е претърпял три неуспешни операции и множество химиотерапии в България, но състоянието му се влошава. Университетска клиника във Виена предлага животоспасяваща операция, сумата..

публикувано на 01.12.15 в 12:22

Да помогнем на Богдан Николов от Шумен

Богдан Николов е от Шумен и е на 6 години. Малко след като навършва 1 година, лекарите му поставят диагнозата ДЦП със спастична квадрипареза, което значи схващане на двигателните мускули и сухожилия. Набраните чрез тази кампания средства ще бъдат използвани за закупуването на вертикализатор. Цената му е 1 100 лв. Вертикализаторът има за цел да дава опора..

публикувано на 08.05.15 в 11:16

Да помогнем на Кремена Димитрова

  37 – годишна жена от Търговище се нуждае от финансова помощ, за да покрие скъпоструващата си операция. Кремена Димитрова има кисти в гръбначния мозък, които са причина в момента тя да е с частична пареза. Жената вече е оперирана веднъж, но сега й предстои втора тежка манипулация, която струва 6 хиляди лева. Кремена е самотна майка на..

публикувано на 28.04.15 в 17:31

Да помогнем на Турхан Кямилов от Силистра да проходи отново

36-годишният Турхан Кямилов от Силистра вече шест години е прикован на легло. Младият мъж твърди, че обездвижването му е вследствие на лекарска грешка, но не търси виновник, а единствено иска да се изправи на крака. Невинен на пръв поглед обрив в детските години на Турхан, определен първоначално като хранително натравяне, се оказва, че е дребна шарка,..

публикувано на 29.08.14 в 11:56

Помощ за Георги

12-годишно момче от Шумен се нуждае от спешна операция, която ще спаси живота му. Георги Гюров има тумор в мозъка, лечението трябва да бъде проведено в чужбина, а сумата не е по възможностите на родителите му. Момчето е възпитаник на Второ основно училище „Доктор Петър Берон”, неговите учители и съученици вече започнаха кампания, с която се надяват да..

публикувано на 17.04.14 в 14:58

Кампания за подпомагане на братята Ридван и Рафет от с. Царев брод

Радио Шумен стартира кампания за подпомагане на братята Ридван и Рафет Сабриеви от шуменското село Царев брод. Момчетата живеят без родителите си в недостроената къща на дядо си и се издържат сами. Ридван е на 20 години, а Рафет на 15. От 8 години в дома им няма ток и вода заради неплатени сметки. Задълженията им са погасени със средства, дарени от..

публикувано на 03.04.14 в 15:44