Деца поздравиха хора с увреждания

Четвъртокласници поздравиха хора с увреждания в Кубрат. Празничната програма е посветена на деня на завземането на кораба „Радецки“ от Христо Ботев и неговата чета. Децата поздравиха присъстващите в Дневния център за пълнолетни лица с увреждания със стихотворения и песни, а също представиха и изложба на рисунки, посветени на Христо Ботев, който е патрон на учебното заведение в Кубрат. За децата бяха осигурени подаръци, изготвени от потребителите на дневния център.ВИЖТЕ ОЩЕ

И утре Юпер остава без вода

И утре кубратското село Юпер ще е с прекъсното водоснабдяване, тъй като днес екипи на водното дружество в Кубрат не са успели да отстранят тежката авария, която настъпи вчера. Това съобщиха за Радио Шумен от ВиК „Меден кладенец“ в Кубрат. Ремонтите по отстраняването на аварията ще бъдат подновени утре от 8:00 часа и се очаква нормалното..

публикувано на 22.10.18 в 17:24

Кметът проверява

Кметът Валентин Василев провери изпълнението на   полагане на асфалтовата настилка на пътя за село Островче. На мястото присъства и кметският наместник на населеното място Лина Тодорова.  Асфалтирането е част от основен ремонт на общинския път Манастирско – Разград - граница общини Разград-Лозница-Сейдол-Чудомир, до началото на село Островче...

публикувано на 22.10.18 в 17:03

Съветник в "Потомци на Дуло"

Oбщинският съветник Красимир Христoв се присъедини към членoвете на кубратскoтo сдружение с нестoпаска цел "Пoтoмци на Дулo". Тoва се случи днес на рабoтна среща на представителите на сдружениетo и местния парламентарист. „Oбщина Кубрат oтдавна имаше нужда oт пoдoбна oрганизация, кoятo да рабoти в интерес на гражданите. Следя вашите кампании и..

публикувано на 22.10.18 в 16:56

Село Юпер без вода

Заради авария днес от 8 часа ще бъде спряна водата в село Юпер, съобщават от ВиК „Меден кладенец“ в Кубрат. Очаква се проблемът да бъде отстранен до 16 часа и водоподаването да бъде възстановено.

публикувано на 22.10.18 в 06:58

Село Юпер ще е без вода утре

Заради отстраняване на авария утре жителите на село Юпер ще са без вода, съобщават от ВиК "Меден кладенец" в Кубрат. В понеделник от 8:00 часа водата ще бъде спряна. Очаква се аварията да бъде отстранена до 16:00 часа.

публикувано на 21.10.18 в 16:03

Пияни и дрогирани по пътищата

22-годишен мъж, употребил наркотици, е хванат да шофира в Разград. Пробата е реагирала положително на амфетамин и метаамфетамин, съобщават от Полицията в Разград. В село Лъвино, община Исперих, пътните полицаи са спрели автомобил без регистрационни табели. Оказало се, че шофьорът – мъж на 47 години, е неправоспособен, а пробата с дрегер отчела 1,87..

публикувано на 21.10.18 в 11:42

Край на мъките по пътя Исперих-Пристое

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен инспектира ремонта на пътя Исперих – Пристое. Отсечката е от 20 километра. Ремонтът на участъка се извършва от три фирми. Срокът за приключване на строителните дейности е 15 ноември. Стойността на ремонта е 12 300 000 лева. Той стартира след множество сигнали от жителите на населените места в района.

публикувано на 19.10.18 в 16:48