Ерол Ибрахимов, Момчил Караиванов и Митко Таралежков в предаването "Без рамки"

Във второто издание за сезона на единственото предаване за изкуство и култура на Радио Шумен "Без рамки" ще ви срещнем с Ерол Ибрахимов, с Момчил Караиванов и с Митко Таралежков. От 11 до 12 часа в четвъртък ще поговорим за пънк и ска музиката от края на XX и началото на XXI век, за група Уикеда, музиката и текстовете, които продължават да провокират феновете, въпреки че музикантите слагат край на съвместните си музикални изяви. Ще проследим каква беше музикалната сцена на България в началото на 90-те години, когато дарк уев групата Мъртви поети стъпиха на нея и каква е сега. Ще проследим какво е да си атипичен бард в началото на XXI век и как се съчетават интересите към музиката, киното и лозарството. Водещ на предаването ще бъде Антоний Димов, музиката ще избира Виктория Стефанова.Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Сряда с Радио Шумен!

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. В утрото на 21 август ще говорим за основните приоритети и ценности на българите, ще разберем от каква подкрепа се нуждае приютът за бездомни животни „Тонка Петрова“ в Шумен, ще чуем и какво се случва с Кръглата църква във Велики Преслав. С вас след новините в..

публикувано на 20.08.19 в 14:56

С програма "Днес" в следобеда на 19 август

Защо жители на шуменския квартал Тракия излизат тази вечер на протестно шествие? Какви са новите археологически открития в разградската антично селище Абритус? Има ли какво да ни каже архивът на Радио Шумен за Световен ден на фотографията? Отговори на тези въпроси чуйте в програма "Днес". Тя започва минути след 13:00 ч. и продължава до 16:00 ч.

публикувано на 19.08.19 в 12:43

Приятно утро с Радио Шумен и на 20 август

  От 7 до 10 часа във вторник ви каним да посрещнете новия ден с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Ще ви подарим много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще бъде екипът: водещ- Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно..

публикувано на 19.08.19 в 10:12

Рано в неделя с Радио Шумен

   Лятно неделно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за приятен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещават Жулиета Герова – водещ и звукорежисьорът и музикален редактор Драгомир Симеонов. Очакваме ви на 18 август от 7 до 10 часа на вълните на Радио Шумен.

публикувано на 17.08.19 в 10:40

Събота с Радио Шумен!

Конкурс за фотография на тема „Осинови любовта“ обявява Организацията за защита на животните „Четири лапи“. От каква кампания е част този конкурс и какво ще се случи с най-добрите кадри ще чуете тази събота в „Оттука започва денят“. В предаването ще ви разкажем за първия самостоятелен сингъл на Ерол Ибрахимов, ще разберем какво научиха..

публикувано на 16.08.19 в 16:35

50 години град Смядово

Как смядовчани празнуват 50 годишния юбилей на своя град? Как изглежда шуменската Томбул джамия след ремонта? Къде да си направите безплатни изследваия за ХИВ? Информация по тези и още теми очаквайте в понеделник сутрин.   Мина Денева и Данаил Денчев ще се радваме да започнем заедно новата седмица- за някои работна, за други ваканционна. Бъдете..

публикувано на 16.08.19 в 15:26

Протест, предложения за промени в Закона за лова, футбол и поезия в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен може да проследите: - Защо шуменци от ул. "Георги С. Раковски" излизат на протест срещу бавния темп на газификация? Какво още провокира недоволството им следи Мина Денева; - Съюзът на ловците и риболовците предлага законодателни промени. Какво мотивира това ще коментира адвокат Стоян Стоянов от Ловно-рибарско дружество..

публикувано на 16.08.19 в 09:47