Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без ток на 15 октомври

Русе

За времето от 9  до 16 часа, поради извършване на неотложни ремонтни дейности ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Сливо поле, клиентите, захранени от ТП1 и улиците: “Търговски център“, “България“, “Чавдар войвода“, “Стефан Караджа“, “Раковски“, “Младост“, “Пазарна“. Изключвания ще има само за отделни клиенти с продължителност около 3 часа. Ток няма да имат и живущите на улиците захранвани от ТП 2 и ТП "Училище": „Никола Обретенов“, „Йордан Лютибродски“, „Добри Чинтулов“, „България“, „Орфей“, „П.Волов“, „Родопи“, „Витоша“, „Търговски Център“, „Цар И. Шишман“, „Иван Рилски“, „Детелина“, „В. Левски“, „Стойко Маринов“, „Рила“, „П. Р. Славейков“, „Тимок“,„Бузлуджа“,„Преслва“,„Околчица“,„Тимок“,„Воден“,„Марица“,„Демокрация“.

Русе

От 9 до 16 часа ток няма да има и в района на: с. Юделник, клиентите, захранени от ТП1 и улиците: “Дунав“, “Цар Калоян“, “Леон Таджер“, “Арда“, “Иван Вазов“, “Възраждане“, “М.Спасов“, “Осъм“, “Пирин“, “Мургаш“, “Митко Палаузов“.

Русе

За периода от 9 до 16 часа без ток ще бъдат и жителите на  село Ряхово. Изключвания ще има само за отделни абонати с продължителност около 3 часа .

За времето от 9 до 9:30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности са възможни смущения на електрозахранването в района на град Две могили.

Силистра

От 8:30 до 17  часа са възможни смущения на електрозахранването в района на: селата Раздел и Чернолик. Без ток ще бъдат и жителите на Тутракан

- ул.Ал. Стамболийски №90, 57; ул. Васил Априлов- №11,4; ул. Крепостта №17,21,48,46; ул. Площад Мусала-№4,9,11; ул. Васил Априлов-№8,17,12,10,15; ул. Стефан Караджа-№16,14,38,42,40,43,21,50,49,51.

Силистра

За периода от 8:30 до 16:30 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: Промишлена зона "Юг" в град Дулово и селата Черник, Овен и Руйно в област Силистра.

Търговище

За времето от 9:00 до 17 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в района на част от село Кралево, общ. Търговище (захранена от ТП 2).

Търговище

От 9:30 до 13:30 часа ток няма да има в района на: част от с. Острец, общ. Търговище (захранена от МТП-2).

Шумен

Шуменските села Гусла и Средковец ще бъдат без ток за времето  от 8:00 до 17 чааса. Временни смущения в електрозахранването са възможни и в районите на селата Пристое, Браничево и Загориче.

Шумен

В Шумен за времето от 8:30 до 17 часа поради ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ул. "Поп Андрей" от № 1 до № 5 и на ул. "Владайско възстание" от № 192 до № 199.

Разград

Няма прекъсвания за тази област


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Камелия Нейкова

Обявяват избирателните списъци

В понеделник ще станат ясни предварителните избирателни списъци и всеки ще може да провери къде и дали може да гласува за изборите две в едно. Това обяви в национален ефир председателят на ЦИК Камелия Нейкова. Партиите и коалициите ще бъдат с еднакви номера в бюлетините и за Европейски парламент, и за народни представители. "Има два..

публикувано на 25.04.24 в 09:20

Решават за управител на КОЦ

Предложението д-р Сотир Караниколов да бъде назначен за временно изпълняващ длъжността управител на Комплексния онкологичен център в Шумен до избор на нов управител не срещна подкрепа по време на извънредното заседание на Правна комисия. Караниколов е бивш дългогодишен ръководител на лечебното заведение, а в момента е пенсия.  Предложението той да се..

публикувано на 24.04.24 в 13:56

Фермерите плашат с протести

„Зърнопроизводителите ще излязат на нови протести, ако държавата не изпълни подписаното през февруари споразумение. Решението е взето на извънредно заседание на Управителния съвет на браншовата организация преди насрочената за 17 ч днес среща в Министерския съвет с 60 земеделски организации. Освен за пълно изплащане на договорената в Споразумението..

публикувано на 24.04.24 в 13:00

Катастрофа издаде пиян

Катастрофа в парикирана кола издаде много пиян шофьор, който се движел по улиците на град Нови пазар, а след това се озовал в ареста. Малко след 21 часа снощи в дежурната част на РУ- Нови пазар е постъпил сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на ул. „Ген. Владимир Заимов“ в града.  Към адреса бил насочен полицейски екип. На място..

публикувано на 24.04.24 в 12:00

Сериен обирджия на жилища

Шуменски полицаи заловиха 31-годишен гастрольор от  село Цани Гинчево, който влизал посред нощ в жилища, в града и крадял, въпреки че стопаните били вътре. Задържан е  малко след като извършил поредна домова кражба в малките часове на 23 април.  След 03:00 часа в дежурната част на РУ - Шумен бил приет сигнал от 51-годишна жена, която съобщила..

публикувано на 24.04.24 в 11:35

Изплащат добавките за Великден

От петък ще започне изплащането на великденските добавки от 100 лева за пенсионерите с пенсии до линията на бедност от 526 лева, съобщават от Националния осигурителен институт (НОИ). Парите ще са налични на 26 април както по банковите сметки на пенсионерите, така и по преводите към пощенските станции. Право на празничните суми..

публикувано на 24.04.24 в 10:10

Личните карти стават е-подпис

Личните карти, които ще започнат да се издават още от края на месец май, ще служат като квалифициран електронен подпис, съобщава БНТ.  Цената на новите лични документи ще поскъпне и ще е вече 30 лв., вместо досегашните 18. Съгласно европейските регламенти, не се предвижда издаване на безсрочни лични карти на граждани на Европейската общност на..

публикувано на 24.04.24 в 10:03