Новогодишните обещания

2
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

С новата година идват и редица обещания, които даваме на себе си. Често чуваме „От 1 януари спирам да пуша, да пия или започвам диета“. Кои са обаче актуалните обещания, които трябва да променят живота ни? Докога ги спазваме? Защо бързо губим мотивация? Какви обещания ще чуем в изборната 2019 г.? Отговори на тези въпроси търсим с доц. Юрий Проданов от катедрата по журналистика в Шуменския университет и Мартин Русанов, собственик на фитнес зала в Шумен. "Клуб петък" започва малко след 11 ч. Изберете компанията на водещия Стоян Стоянов и музикалния редактор Виктория Стефанова. 

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Лесно ли е да си независим?

Кой е любимият ви празник? Това ще бъде въпросът в актуалната част на днешното предаване. След 22 часа пък ви предлагам да говорим за личните измерения на свободата и независимостта. Въпросът ще бъде: “Лесно ли е да си независим“. Аз съм Мина Денева. Музиката в „Денят на совите“ ще избира колегата Васил Манов. Очакваме ви във вашето..

публикувано на 22.09.19 в 19:01

И през новата седмица с ,,Оттука започва денят"

  Да направим заедно началото на почивния понеделник по-приятно с предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. Интересни събеседници, любопитни теми, актуални вести и много музика – всичко това в утрото на 23 септември. Бъдете с него от 7 до 10 часа. Екипът, който ще се погрижи за вашето добро настроение от сутринта: звукорежисьор и..

публикувано на 22.09.19 в 14:00

Последна лятна Щура събота

Още в първите минути на срещата ни от 21 септември ще ви отведем на празника "Кюлевчиада", ако не се сещате къде, слушайте ни. Ще чуете вълнуващ репортаж от завръщането на шуменският хор "Бодра песен" след 10-дневно творческо пътуване и пореден успех в Европа. Ще станем съпричастни и на старта на поредните ученически дебати в Шумен в среща с едни от..

публикувано на 21.09.19 в 14:51

Преходните периоди

В „Денят на совите“ в петък вечер ви предлагам да говорим за преходните периоди в живота ни- между лятото и есента, между ваканцията и работата, между празниците и делниците. Как се адаптирате, как се пренастройвате, как приемате различните сезони и житейски етапи? Какви са вашите антистрес рецепти? Музиката в „Денят на совите“ ще избира Диана..

публикувано на 20.09.19 в 18:41

Гореща точка на пресичане за науката и бизнеса

България е горещо място за наука и бизнес, стига да има мотивирани млади хора, казва един от носителите на награда "Джон Атанасов" , а българската технологична компания  TESY, която се изкачи до 3-то място в Европа, го доказва на практика . TESY е един от водещите европейски производители на електрически бойлери, бойлери с индиректно загряване и..

публикувано на 20.09.19 в 16:33

И в събота сутрин с Радио Шумен

  Приятно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за уютен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещава екипът: Жулиета Герова и Данаил Денчев. Очакваме ви на 21 септември от 7 до 10 часа на вълните на Радио Шумен. 

публикувано на 20.09.19 в 15:23

Пакетът "Мобилност" и домашното насилие - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 20 септември, можете да проследите: - Защо следващите седмици са от особена важност за приемането на пакета "Мобилност", за транспорта на стария континент ще коментира Николай Рашков от Съюза на международните превозвачи; - Сдружението "Младежки форум 2001", Центърът за съзидателно правосъдие и Областната..

публикувано на 20.09.19 в 12:34