Новогодишните обещания

2
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

С новата година идват и редица обещания, които даваме на себе си. Често чуваме „От 1 януари спирам да пуша, да пия или започвам диета“. Кои са обаче актуалните обещания, които трябва да променят живота ни? Докога ги спазваме? Защо бързо губим мотивация? Какви обещания ще чуем в изборната 2019 г.? Отговори на тези въпроси търсим с доц. Юрий Проданов от катедрата по журналистика в Шуменския университет и Мартин Русанов, собственик на фитнес зала в Шумен. "Клуб петък" започва малко след 11 ч. Изберете компанията на водещия Стоян Стоянов и музикалния редактор Виктория Стефанова. 

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Лесното на живота

„Ако търсиш лесното в живота, ще живееш трудно. Но ако си готов да живееш трудно, животът може да се окаже много лесен.“ Това са думи на Т. Харв Екър - а втор, бизнесмен и мотивационен лектор, известен със своите теории за богатството и мотивацията. Тази мисъл е в основата на въпроса днес в "Денят на совите" - Как се търси лесното на живота?..

публикувано на 23.10.19 в 17:42

Четвъртък сутрин в "Оттука започва денят"

В четвъртък сутрин в „Оттука започва денят“ ще разберете какъв е режимът на децата и младежите, настанени в институции, кой следи и е отговорен след определения вечерен час да няма деца извън сградата на центровете за настаняване. Всички тези въпроси бяха провокирани след неприятния инцидент с непълнолетни мигранти в столицата. Ще чуете още за..

публикувано на 23.10.19 в 17:05

Готови за изборите

Каква е готовността на шуменската полиция за изборите? Какво видяха евроекспертите, които са на проверка в шуменския екарисаж. Кой стана носител на наградата Лекар на годината на Университетската болница в Русе? Какви са очакванията преди срещата в Разград на   българския футболен клуб “Лудогорец”  и испанския “Реал Клуб Депортиво Еспаньол” ...

публикувано на 23.10.19 в 16:50

„БЕЗ РАМКИ“ с Милентин Койнов

В предаването „Без рамки“ този четвъртък ни предстои среща с художника Николай Бузов – носител на наградата за живопис на VII Международно биенале „Изкуството на миниатюрата“ в Русе. Ще разберем как протича Националната седмица на четенето в Силистра, а накрая ще се потопим в света на Йордан Радичков. Не пропускайте поредния опит да се доближим..

публикувано на 23.10.19 в 14:07
лабрадор кученце куче

Как кучетата спасяват живот само с носа си?

Как кучетата могат да спасят живот само с носа си?За   първите 2 такива кучета ще Ви разкажем в днешното предаване на Радио Шумен „Бялата лястовица“. Ще ви срещнем и с единствения в България сляп барабанист. Дни преди Изборите ще припомним как технически се извършва гласуването с подвижна избирателна урна и какви са другите възможности за..

публикувано на 23.10.19 в 09:59

Кога човек трябва да си смени професията?

Какви новини харесвате? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. По-късно предлагам да поговорим за любимата ви работа, а въпросът ще бъде: Кога човек трябва да си смени професията? Ще ви срещнем с една интересна дама, която заменя учителското си призвание с уюта на училищната библиотека. Драгомир Симеонов и Мина Денева ще..

публикувано на 22.10.19 в 17:56

От рано сутринта с Радио Шумен

  Утрото в сряда ще е по-приятно с п редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Бъдете с него от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. Ще има много полезна информация и музика за приятно разсънване. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Васил Манев. Точно и навреме с Радио..

публикувано на 22.10.19 в 12:49