Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Технологичните компании и хората. Пътят на технолога.

Как се става технолог? Пътят от малкото градче до технологичната компания.

В “Паяжината” тази събота  Владо Генов ще Ви срещне с Марин Кандиларов. Историята на малкото момче, което само е трябвало да мисли за своето образование и препитание, и неговият път от работник в малък частен авто-сервиз до технолог в компания - европейски технологичен лидер.

Бъдете с нас - събота, 19 януари, след новините в 11.00 часа по Радио Шумен.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Незабравимо утро с Радио Шумен

Добро утро в 101-то утро на годината! От 6 до 10 часа днес може да бъдете със сутрешния екип на Радио Шумен - Цветелина Георгиева и Пламена Бръчкова, която ще ви говори с хубава музика.  Днес започва Шекер байрам, очаквайте репортажа ни от Никола Козлево за трапезата и прошката на празника. В 8,30 часа е Трудовата ни борса от Търговище с..

публикувано на 10.04.24 в 05:30

Следобед с "Днес" на 9 април

Кабинетът "Главчев" положи клетва на извънредно заседание на Народното събрание. Вълненията в село Цани Гинчево, община Никола Козлево, свързани с местния вот от 2023-та година,  продължават. След спасителна операция в пресечена местност в ПП „Шуменско плато“, беше спасен човешки живот. Регионалната здравна инспекция в Шумен отбелязва Деня на..

публикувано на 09.04.24 в 12:30

Хубава неделя с Радио Шумен

За прекрасен старт на неделния ден не пропускайте предаването "Оттука започва денят" на Радио Шумен. От 07:00 до 10:00 часа с вас ще бъдем Цветелина Георгиева и музикалният редактор Андриан Христов.  Започваме веднага след новините. Ще чуете най-точната агропрогноза за следващата седмица Отец Николай ще ви разкаже всичко за средата на поста - Неделя..

публикувано на 07.04.24 в 06:30
Голямата базилика в Плиска

„Днес“ в следобеда на 5 април

Как областните управители на Шумен и Варна ще си сътрудничат в популяризирането на туристически обекти и опазването на културно-историческото наследство?  С какви проблеми шуменци се обърнаха към ръководителите на Конфедерацията на независимите синдикати в България, който днес дойдоха в десетия град? В рубриката "Европа – ново начало" ще зададем..

публикувано на 05.04.24 в 12:42

Следобед с Радио Шумен

Продължава сагата с безводието в шуменското село Черенча. Успяха ли екипите на ВиК да отстранят най-сериозните аварии и има ли трайно решение на този проблем?  Защо беше направена подписка за затваряне на „зоната за контакт“ в шуменския зоокът?  Какви възможности за обучение на българите зад граница ще предложи филиалът на РУ „Ангел Кънчев“ ,..

публикувано на 04.04.24 в 11:19

Петъчно утро с Радио Шумен

  Направете п риятно разсънването си с Радио Шумен и в петък. От 6 до 10 часа бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“. Заредете утрото си с положителна енергия,   музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 5 април с вас ще бъде екипът: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Може да ни..

публикувано на 04.04.24 в 11:16
Село Черенча

„Днес“ в следобеда на 3 април

Защо част от шуменското село Черенча отново е без вода?  Живеещата в търговишкото село Крепча Нургюл Салимова е българската участничка в надпреварата по шах при жените в Турнира на претендентите, който започва след часове в Торонто, Канада. Какви са шансовете за победа на българската кралица в шаха?  Има ли обща европейска политика за..

публикувано на 03.04.24 в 12:20