Таксиметров шофьор убит между Разград и село Дянково

| обновено на 28.02.19 в 13:33
6
Снимка: МВР - Разград

Таксиметров шофьор е намерен убит на пътя между Разград и село Дянково.

Първоначално информацията е била, че става дума за катастрофа, но при огледите е установено, че се касае за криминално престъпление.

Сигнал за транспортно произшествие е получен в 21.40 ч. вчера на тел.112. Локацията на инцидента е пътят Разград – село Дянково, след жп прелеза. Първоначално на място пристига автопатрулен екип, който установява таксиметров автомобил „Дачия“ с разградска регистрация, излязъл извън пътното платно.

В гората, на около 8 метра от автомобила, е открит труп на мъж.

Предприети са следствени действия и оглед на местопроизшествието от оперативна група служители на „Криминална полиция“ и съдебен лекар. Установено е, че се касае за убийство. Тялото с две прободно-порезни рани от нож в областта на врата се оказва на водача на таксито.

Впоследствие е установена самоличността му – 63-годишен мъж от Разград, който по данни на собственика на колата, е управлявал автомобила като таксиметров шофьор. Жертвата се казва Красимир Иванов.

Таксито било наето от автогарата.

Образувано е досъдебно производство. Продължават действията по разследване на тежкото престъпление.

Чуйте целия репортаж на Георги Софронов с подробности за разследването.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Незаконна сеч в Разградско

За два случая на незаконно изсичане на дърва съобщават от полицията в Разград. Незаконна сеч е преустановила елзахранването на комплекс „Колибите“ в Кубрат. Сигналът за случилото се е подаден от 62-годишен мъж. На място е установено, че в градския парк до стадиона в града са отсечени две липи. При сечта едното дърво е паднало върху проводници от..

публикувано на 16.06.19 в 12:27

"Античният Абритус" продължава

Вторият ден на фестивала „Античният Абритус“ продължава и днес. Римският походен лагер и Варварският лагер са отворени за посетители през целия ден. Сутринта император Деций Траян прие строя на Римските легиони, до края на деня предстоят реконструкции и атракции на реенакторските групи. Ще може да се наблюдават гладиаторски битки, демонстрация на бойна..

публикувано на 15.06.19 в 15:56

Спешно търсят кръв за ученик

От ръководството на СУ „Христо Ботев“ в Кубрат призовават всички, които могат да дарят кръв на пострадал техен ученик.   Детето е пострадало в инцидент с газова бутилка и се нуждае спешно от кръвопреливане. Търси се донор с кръвна група А +. От училището молят всеки, който може да помогне на 18-годишния Емиркан Шуаиб, да се свърже с..

публикувано на 14.06.19 в 15:14

Млад мъж падна в капана

Млад мъж даде 6000 лева на непознати. 32-годишният мъж от село Острово е станал жертва на измамници, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград. На 11 юни в областния град той дал парите на непознати, които го уверили, че ще ремонтират покрива на къщата му. Потърпевшият е сигнализирал в полицията на 13 юни. По случая е..

публикувано на 14.06.19 в 11:56

Законът за хората с увреждания - на масата в Разград

Работна среща на представители на работодателите и на дирекциите „Инспекция по труда“ и „Бюро по труда“ ще се проведе днес в Разград. Ще бъдат обсъдени квотите за работници и служители с трайни увреждания и назначаването на работници и служители с трайни увреждания съгласно тези квоти. Целта на работната среща е повишаване на компетенциите и знанията..

публикувано на 14.06.19 в 06:49

Кметска проверка

К метът на Община Разград д-р Валентин Василев днес беше в село Киченица, където заедно с кмета на селото Дамян Йосифов провериха асфалтирането на улиците в населеното място. Общата сума за асфалтиране е 80 000 лв. и се очаква дейностите там да приключат утре -14 юни. В момента техника подготвя участъците в село Просторно, където ще бъдат..

публикувано на 13.06.19 в 16:40

Кът за отдих в училище

Кът за отдих представиха днес в Профилираната природоматематическа гимназия в Разград. Той е създаден от самите ученици или по техни идеи от родители. Така през междучасията възпитаниците на гимназията ще имат възможност да четат книги от оригиналните библиотечни рафтове, да се снимат в импровизираното фотографско ателие или просто да поседнат на..

публикувано на 13.06.19 в 15:02