Младежи искат треньор за спортната зала във Върбица

Да бъде назначен учител за тренировки в спортния комплекс на Върбица искат младежите, които редовно посещават новата спортна зала в курорта. Този комплекс разполага със зали за борба, фитнес, волейбол и баскетбол, които са отворени целогодишно. Спортната зала е отоплена, поддържат я общински служители и тези, които тренират там смятат, че условията са прекрасни, но трябва да има и спортен специалист. Така ще се използват максимално всичките 20 фитнес уреда и екстрите в залите, казват върбишките младежи. Те са решили да се срещнат с общинския кмет Мердин Байрям и да разговарят с него по този въпрос. Спортният комплекс на Върбица разполага още с два открити басейна и футболно игрище и беше открит пред 2 години с инвестиция от близо 5 млн. лв., спечелени с общински проект.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Краен срок за списъците

Днес изтича крайният срок за изготвяне на списъците със стопаните, доброволно умъртвили прасетата си заради опасността от африканска чума по свинете. Вписани са хората, които са подали заявление, в което гарантират, че са почистили задните си дворове и че няма да отглеждат свине през следващите 12 месеца. Списъците, изготвени от кметовете на..

публикувано на 26.08.19 в 08:52

Времето през новата седмица

През периода 26 август – 1 септември времето ще остане предимно ясно и слънчево, около и следобед горещо с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Но само на изолирани места е възможно да превали и прегърми: в понеделник – главно в крайните северозападни части на района, а в четвъртък и петък – по Крайбрежието. През нощта..

публикувано на 25.08.19 в 15:53

КЗП предупреждава

Да не се взимат прибързани решения при онлайн резервация на почивка, препоръчва председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов. Той съветва в спокойна среда да се прегледат няколко оферти, да се съпоставят като цена и условия и едва тогава да се пристъпи към избор. Ако има нещо притеснително, следва да се потърси..

публикувано на 25.08.19 в 10:18

Гореща неделя

И днес ще е предимно слънчево, около и следобед горещо. Сутринта във вътрешността ще е почти тихо, през деня ще духа умерен вятър изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 32 и 37, по крайбрежието – 28-33 градуса, за Шумен – около 33-34. Вълнение на морето 2-3 бала. Температурата на морската вода между 25 и 27 градуса.

публикувано на 25.08.19 в 07:36

Конкурс на МРРБ

До 30 септември продължава инициативата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството „Покажи как обновяваме родното ти място“. Идеята е гражданите да покажат с фотоси как се развиват градовете с инвестициите по Оперативна програма „Региони в растеж“, както и с предходните проекти, реализирани по ръководените от министерството..

публикувано на 24.08.19 в 15:08

Горещо и на 24 август

И днес ще е предимно слънчево, около и след обяд – горещо. Ще продължи да дух слаб северен вятър, който след обяд ще се обърне от североизток. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса, за Шумен – около 33.

публикувано на 24.08.19 в 07:43

Къде спират тока на 24 август

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия в Разградско, от 09:00 ч. до 17:00 ч. днес ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Каменар. В русенския гр. Мартен ток няма да има от 09:00 ч. до 16:00 ч. Изключванията ще са с продължителност около 3 часа за отделни клиенти. Режимът..

публикувано на 24.08.19 в 07:38