Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Адреси без ток

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Разград

На 25.03.2019 от 8 ч. до 9 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Разград - северно от река "Бели Лом", както и в Западна промишлена зона.

Русе

На 25.03.2019 от 8 ч. до 16 ч.,заради профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на: гр. Русе: МТП "Чародейка", ТП "Светлина", МТП "Електра-1", ТП "Покой", ТП "Медиал"; П/СТ "Успех", района около улиците: "Г. Делчев", "Русофили" и част от квартал Средна кула .

В периода 25.03.2019 - 25.04.2019 от 8.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Русе: ул. "Св. Димитър Басарбовски" №44 до №89.


Търговище

На 25.03.2019 от 9.30 ч. до 16 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Малоградец, с. Халваджийско, с. Дъбравица, с. Длъжка поляна, с. Стара речка и с. Богомолско, общ. Антоново.

На 25.03.2019 от 8.30 ч. до 9ч. и от 16ч. до 17 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Търговище - кв. Въбел, с. Момино, с. Здравец, с. Подгорица, с. Дралфа, с. Росина, с. Голямо ново, с. Кръшно, с. Марково, с. Миладиновци.

Шумен

В периода 25.03.2019 - 26.03.2019 от 8.30 ч. до 17 ч., заради ремонти, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. П. Волов, с. Върбак, с. Тимарево, с. Хитрино (ТП Бензиностанция, ТП Енерго, ТП Здравен дом, ТП РПК, ТП Зърнени храни, ТП Мелница, ТП МТС, ТП Кариера, МТТ Силузи, ТП КТА, МТП ВиК Сондаж, ПС ВиК, Община, магазини, фирми, Банки, Дежурно напрежение на Телевизионна Кула-Венец.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 ч. до 9 ч. и от 16.30 ч. до 17 ч. в районите на Дежурно напрежение на Хибриден център по свиневъдство, с. Хитрино (ТП Метален Цех, ТП ТКЗС, ТП ТПК), с. Сливак, с. Близнаци, с. Страхилица, 7-ми км (ТП Бензиностанция ШЕЛ, ТП Валяците, ТП Логистична база на Карлсберг България), с. Белокопитово (ТП М-ТЕЛ, ТП Пътен възел на АМ "Черно Море", ТП ИАЕСМИС), с. Струйно, с. Развигорово, с.Длъжко, с. Звегор, с. Тервел, с. Трем, с. Единаковци, с. Байково, с. Д. Войников, с. Деница, с. Боян, с. К. Петко, с. Черна, фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на В и К и базови станции на мобилни оператори в тези райони..

В периода 25.03.2019 - 26.03.2019 от 8.30 ч. до 17 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Бяла река, с. Нова бяла река, с. Маломир, с. Тушовица и склад на Георги Петров Петров (МТП Черешака гр. Върбица).





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха домови обирджии

Криминалисти разкриха дръзка кражба на пари и злато от жилище в Търговище часове след извършването й. Задържани са двама души, а в тях освен откраднатото, са намерени и шперцове за отключване. Спецоперацията  на територията на полицейските дирекции на Търговище и Варна е била координирана от ГД "Национална полиция". В апартамента в Търговище е било..

публикувано на 19.04.24 в 19:31

Над 200 случая на коклюш у нас

Две бебета от Кюстендил са починали след заразяване от коклюш, стана ясно днес. Първият случай е от началото на месеца, а вторият – от 14 април. Децата са били на възраст под 2 месеца и все още не са били имунизирани.  Бебетата са били от една махала в Кюстендил, но семействата не са се познавали и не са имали контакт помежду си, заяви главният държавен..

публикувано на 19.04.24 в 16:09

Рисунки за риска

16 рисунки на деца от Търговищка област са класирани за националния етап на конкурса „С очите си видях бедата“, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В надпреварата са участвали общо 33 произвeдения. Сред заслужилите участие в националния етап от международния конкурс шест творби са на ученици от Търговище, Попово и от Основното училище в село Голямо..

публикувано на 19.04.24 в 15:54

Ученици гостуваха на полицията

Четвъртокласници от II ОУ" Д-р Петър Берон" в  Шумен гостуваха в Полицейското управление в града. Учениците имаха възможността да се запознаят отблизо с полицейската професия. Научиха какви са помощните средства, които използват униформените, разгледаха и въоръжението им.  С интерес момчетата и момичетата гостуваха и в дежурната част на РУ- Шумен,..

публикувано на 19.04.24 в 15:07

Спад на престъпността във Върбица

Спад на извършените престъпления се наблюдава в община Върбица. Заявителските материали през 2022 г. са били 132, а през миналата година - 96. Образуваните досъдебни производства от 97 намаляват до 61. Това беше отчетено днес по време на дискусия във Върбица, където к метът на Общината инж. Мердин Байрям посрещна ръководството на ОДМВР- Шумен, всички..

публикувано на 19.04.24 в 13:39
Даниел Митов

Митов отказа да е министър

Даниел Митов отказва предложението на служебния премиер Димитър Главчев да заеме поста министър на външните работи.  "Отговорността е на президента Румен Радев. Външният министър си е негов и той носи в момента цялата отговорност. Главчев направи предложение и то не беше прието от президента. От тук нататък отговорността е на президента и на ПП-ДБ",..

публикувано на 19.04.24 в 11:41

Блъснаха пияна пешеходка

Пешеходка на 27 години била ударена от лек автомобил в Силистра. За късмет жената пострадала леко, а когато пътни полицаи пристигнали и тествали участниците в произшествието, установили и причините за инцидента.  Оказало се, че пешеходката е употребила алкохол. 2,51 промила в издишания въздух отчел дрегерът, а пробата на шофьора била отрицателна...

публикувано на 19.04.24 в 11:28