"Сеат" с различни табели

Снимка: mvr.bg

Около 11 ч. вчера на ул.“Дойран“ в Шумен е била извършена проверка на водач на лек автомобил "Сеат". Установено било, че на автомобила са поставени две различни табели с шуменска регистрация. 

За извършено престъпление е образувано бързо производство.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Кметът бди над шадравана

„Искаме начинът на управление на шадравана пред Съдебната палата да бъде променен“. Това каза пред журналисти днес кметът на Община Шумен Любомир Христов. Той заяви, че в момента фирмата изпълнител на проекта по облагородяване на пространството пред съда прави проби. „Няма да допусна компромиси с качеството“, категоричен бе той. Във връзка с..

публикувано на 24.06.19 в 16:43

Лято в музея

Близо 30 ученици от Велики Преслав ще се включат в летните занимания, които бяха открити в музея в града. Децата днес се запознаха с археолозите и с работата на металотърсач в рамките на образователната програма «Лято в музея». Часове ще се водят в продължение на седмица от музейни специалисти, като програмата включва и теоретични познания и игри..

публикувано на 24.06.19 в 16:21

Децата на Смядово - заедно

Нов проект започва да реализира Община Смядово, съобщи кметът Иванка Петрова. Той е съвместен между две оперативни програми. Едната е на Министерството на труда и социалната политика, а другата – „Наука и образование за интелигентен растеж“ на Министерството на образованието и науката.   Тя поясни, че проектът е много интересен. Продължителността е..

публикувано на 24.06.19 в 15:58

Сертификати за най-добрите

Сертификати за предприемачество по американската програма „Моя собствен бизнес институт“ ("My own business institut (MOBI)") ще бъдат връчени днес в Шумен. Официалната церемония започва от 18 часа в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“. Курсистите ще демонстрират наученото, като представят свои идеи за започване на бизнес. След..

публикувано на 24.06.19 в 14:39

Пълнят дупките на "Дедеагач" №13

Ремонт на пътната отсечка пред ул."Дедеагач" №13 в Шумен е възложен на общинското предприятие „Строителство и благоустройство“. Изкърпването на участъка е започнало в края на миналата седмица. Това става ясно от отговор на общинската администрация в Шумен във връзка с внесена от съветника Наталия Стефанова докладна за извършване на спешен ремонт..

публикувано на 24.06.19 в 14:16

Детска глъч в Сребровата къща

Деца от Шумен се събраха в Сребровата къща да отбележат Еньовден. Празникът бе организиран от Центъра за подкрепа за личностно развитие – ОДК и частна фирма. В него участваха Група за автентичен фолклор „Перуника“ и Детски танцов ансамбъл „Веселяче“. За гостите и участниците бяха подготвени различни ателиета, заяви Деница Мичева от ОДК Шумен. "Ще има..

публикувано на 24.06.19 в 14:06

Продават общински жилища

Община Шумен да продаде още 4 общински жилища, в които са били настанени наематели. Това предложение, внесено от администрацията, беше одобрено днес от членовете на Икономическа комисия. От продажбата им общо в местната хазна трябва да влязат 157 000 лв. След изявеното желание за покупка и проверка, че наемателите отговорят на изискванията на..

публикувано на 24.06.19 в 13:35