Програма "Днес" във вторник

община Търговище
Снимка: Радио Шумен

С програма "Днес" на Радио Шумен на 18.06, вторник, може да проследите:

- Как се осъществява движението по булевард "Митрополит Андрей" в Търговище, след като вчера там пропадна подпорна стена, следи кореспондентът Евтим Петков;

- Ученическата спортна школа в Шумен става на 50 години. Валентин Савчев ще коментира кои са успехите, проблемите и развитието на школата през годините;

- От 14:30 е редовната ни радио борса в вашите обяви и оферти;

- На какво ще заложи тазгодишното издание на Националния ученически театрален фестивал "Климент Михайлов" в Русе, ще научим от Ирина Николова;

- Неправителствената организация "Четири лапи" изнесе данни за условията в зоопарковете у нас, подобрената комуникация с власите и повечето дарения, направени от граждани, в подкрепа на животните;

- Данаил Хърст ще представи книгата си "Истории от Русенския бряг - българите" - 2 част в Русе.

Водещ на предаването е Антоний Димов, музикални редактори са Данаил Денчев и Петромил Кулев.

ВИЖТЕ ОЩЕ

С програма "Днес" в следобеда на 19 август

Защо жители на шуменския квартал Тракия излизат тази вечер на протестно шествие? Какви са новите археологически открития в разградската антично селище Абритус? Има ли какво да ни каже архивът на Радио Шумен за Световен ден на фотографията? Отговори на тези въпроси чуйте в програма "Днес". Тя започва минути след 13:00 ч. и продължава до 16:00 ч.

публикувано на 19.08.19 в 12:43

Приятно утро с Радио Шумен и на 20 август

  От 7 до 10 часа във вторник ви каним да посрещнете новия ден с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Ще ви подарим много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще бъде екипът: водещ- Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно..

публикувано на 19.08.19 в 10:12

Рано в неделя с Радио Шумен

   Лятно неделно утро с Радио Шумен - това е нашето предложение за приятен почивен ден с предаването ,,Оттука започва денят“. Много музика и забавни събеседници ви обещават Жулиета Герова – водещ и звукорежисьорът и музикален редактор Драгомир Симеонов. Очакваме ви на 18 август от 7 до 10 часа на вълните на Радио Шумен.

публикувано на 17.08.19 в 10:40

Събота с Радио Шумен!

Конкурс за фотография на тема „Осинови любовта“ обявява Организацията за защита на животните „Четири лапи“. От каква кампания е част този конкурс и какво ще се случи с най-добрите кадри ще чуете тази събота в „Оттука започва денят“. В предаването ще ви разкажем за първия самостоятелен сингъл на Ерол Ибрахимов, ще разберем какво научиха..

публикувано на 16.08.19 в 16:35

50 години град Смядово

Как смядовчани празнуват 50 годишния юбилей на своя град? Как изглежда шуменската Томбул джамия след ремонта? Къде да си направите безплатни изследваия за ХИВ? Информация по тези и още теми очаквайте в понеделник сутрин.   Мина Денева и Данаил Денчев ще се радваме да започнем заедно новата седмица- за някои работна, за други ваканционна. Бъдете..

публикувано на 16.08.19 в 15:26

Протест, предложения за промени в Закона за лова, футбол и поезия в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен може да проследите: - Защо шуменци от ул. "Георги С. Раковски" излизат на протест срещу бавния темп на газификация? Какво още провокира недоволството им следи Мина Денева; - Съюзът на ловците и риболовците предлага законодателни промени. Какво мотивира това ще коментира адвокат Стоян Стоянов от Ловно-рибарско дружество..

публикувано на 16.08.19 в 09:47

Чудо ли е жената?

Чудо ли е жената? Чудеса ли вършим или чудесии. Ще ни бъде интересно да разберем вашите позиции – и сериозни, и шеговити, в предаването „По първи петли“ на 16 август. С вас в студиото на Радио Шумен ще бъдем Катерина Петрова и Розалина Райчева. Очаквайте още среща с шуменката Стефка Димитрова - една жена, която твори чудеса с ръцете си. Вече..

публикувано на 15.08.19 в 18:34