Нови автобусни спирки

4
Снимка: Община Разград

Две нови автобусни спирки изгради Община Разград този месец.

Гробищният парк вече има второ съоръжение за над 4400 лв.  Нова спирка има и в село Ушинци. Тя е инсталирана в посока Разград - Варна и е на стойност 3970 лв.

Средствата са осигурени от бюджета на Община Разград.

 


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Нов асфалт в 21 села

Приключи асфалтирането на улици в Община Разград. Дейностите обхванаха 21 населени места. Ремонтите бяха на обща стойност 1.6 млн. лв. Средствата бяха отпуснати целево от Министерския съвет. Асфалтирани са малко над 110 000 кв. м.   Ремонтите включваха почистване, фрезоване и асфалтиране на улиците.

публикувано на 18.07.19 в 16:08

Дърва навреме

Работи се усилено по снабдяването на населението от Разградска област с дърва за огрев. Ще бъдат спазени предварително обявените срокове за доставка до хората от населените места в региона. Това стана ясно още по време на работната среща на областния управител Гюнай Хюсмен с директорите на горските и ловните стопанства в областта. В Държавното..

публикувано на 17.07.19 в 16:39

Нито една положителна проба

Нито една от досега изследваните проби от отстреляни диви прасета в Разградска област не е дала положителен резултат за заболяването африканска чума по свинете. Това стана ясно на работна среща на областния управител на Разград Гюнай Хюсмен с директорите на горски и ловни стопанства в региона. Само в Държавното ловно стопанство Воден Ири Хисар от..

публикувано на 17.07.19 в 15:33

Медицински прегледи на неосигурени

Б езплатни медицински прегледи за здравно неосигурените организират в малката разградска община Самуил. Те ще се проведат през есента и зимата. 600 здравно неосигурени   ще имат възможност да бъдат прегледани безплатно през последните месеци на тази и първите на следващата година. Медицинските прегледи са част от голям проект за 800 000 лева,..

публикувано на 17.07.19 в 10:30

Подкрепа за Ерай

18-годишният Ерай Аптулов, който се бори с рака, получи таблет от областния управител на Разградска област Гюнай Хюсмен. Младежът е диагностициран с тумор на малкия мозък, през януари е претърпял операция и оттогава постепенно се възстановява. Ерай заяви пред областния управител, че ще продължи висшето си образование в Русенския университет..

публикувано на 16.07.19 в 14:17

Пострадалото при катастрофа дете се подобрява

„Състоянието на 8-годишното момче от Румъния, което пострада тежко при катастрофа вчера, постепенно се подобрява“, каза за Радио Шумен медицинският управител на МБАЛ – Разград д-р Гечо Жеков. Момченцето има тежки травми на главата, белия дроб и стомаха. Поддържа се в изкуствена кома и се провежда лечение. При първа възможност след стабилизирането..

публикувано на 15.07.19 в 15:20

Адресите без ток

Част от Кубрат ще е без електрозахранване днес заради оперативни превключвания. От 8,30 ч. до 10,30 ч. ток няма да има в сградата на Многопрофилната болница, в квартал „Дряново“ – по улиците „Назъм Хикмет“, „Родина“, „Мусала“, „Огоста“, „Раковски“, „Тодор Каблешков“, „Вит“, „Розова долина“ и „Есперанто“, както и по част от улиците „Борис І“,..

публикувано на 15.07.19 в 07:54