Без жена и мечтаната къща, но с 6 деца

Мечтаех за къща на морето, жена и 2 момчета – къщата е на основи, жената избяга, а аз гледам сам шест деца. С тези думи описва неосъществените си мечти Валентин Иванов от Иваново. И да, правилно сте прочели – той е самотен баща с шест деца – от 8 до 24 години. Почтен, български гражданин, който гледа философски на живота и се справя удивително добре с малкото средства от заплата и това, което държавата му дава. Възможно ли е и как да останеш достоен многодетен баща – това ще чуете в разговора на Христина Димитрова с Валентин Иванов :


ВИЖТЕ ОЩЕ

Акцентите в Академия "Алегра"

Над десетдневен музикален фестивал и майсторски класове организират в рамките на   Академия "Алегра" в Русе. Елитни музиканти от Европа ще споделят музикалния си опит с млади инструменталисти от цял свят. Началният час на всички концерти в програмата е 19.30, а входът за тях е свободен. Кои музиканти ще открият фестивала тази вечер, какъв е акцентът..

публикувано на 15.07.19 в 14:50

Ремонт под въпрос

За проблеми в ремонта на Средното училище „Панайот Волов“ в Шумен алармира неговият директор Ема Радушева. Учебното заведение е построено преди 50 години и това е първата му основна рехабилитация. Стойността на дейностите е около 3 млн. лв. Стартът на строителството беше даден през пролетта на миналата година. В момента то вече е приключило, но..

публикувано на 12.07.19 в 13:17

Да запазим свиневъдството

Да бъдат умъртвени свинете в задните дворове в северната част на страната. "Това трябва да се направи на първо време, в противен случай рискуваме свиневъдството в България да бъде унищожено", заяви шуменецът д-р Добрин Папазов от Асоциацията на свиневъдите в България във връзка със огнищата на африканска чума по животните. Айше Лятиф разговаря..

публикувано на 11.07.19 в 14:19

10 милиона за ремонти

Мащабни ремонти текат в Община Нови пазар. До края на годината в различни обекти ще бъдат вложени над 10 милиона лева. Градът прилича на строителна площадка. Къде и какво се прави обобщава Миглена Стоянова. Чуйте репортажа!

публикувано на 10.07.19 в 11:31

Кметовете на Шумен

Проектът “Кметовете на Шумен” бе представен днес в Общината. В постоянната експозиция са включени портретите на кметовете на Шумен от Освобождението до днес, придружени с кратки исторически препратки и светеща панорамна снимка на съвременния град. Постоянната експозицията е разположена на втория етаж на сградата на Общината между кабинета на..

публикувано на 09.07.19 в 13:19

С намордник или без?

Петицията срещу намордниците, организирана от Българския обединен киноложки съюз, набира все по-голяма подкрепа. Само за няколко дни са събрани над 16 000 подписа от собственици на домашни любимци. Миналата седмица   депутатите гласуваха на първо четене промените в Закона за ветеринарно-медицинската дейност. Според тях, собствениците на кучета..

публикувано на 09.07.19 в 11:25

Реката е като жена

Силният вятър тази нощ не уплаши шуменеца Тихомир Радев, който в петък навлезе в българския участък на Дунав. Палатката му издържа на поривите край село Остров и пътешествието на приключенеца продължава. Тишо потегли от германския град Инголщат с едноместния си каяк, за да сбъдне мечтата си - да повтори приключението на един от героите в последния..

публикувано на 08.07.19 в 16:34