Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Планово без ток днес

Снимка: Радио Шумен

Част от Разград ще е без електрозахранване днес поради профилактика на съоръженията. От 8,30 ч. до 16,30 ч. ток няма да има по улиците „Каймакчалан“, „Петра“, „Бабуна“, „Поборническа“, „Руен“, „Лозенград“, „Битоля“, „Иглика“, „Китка“, „Петрова нива“, „Чаталджа“, „Перистър“, „Априлско въстание“, „България“ и „Антим I“. Временни смущения са възможни в северната част на града.

В областта ще има и оперативни превключвания. По тази причина от 9 ч. до 9,30 ч. временни прекъсвания в електроподаването се очакват в селата Медовене, Брестовене, Острово, Липник, Просторно, Киченица и Топчии.

Неотложни ремонти се правят по мрежата в Шумен. От 8 ч. до 9 ч. и от 16 ч. до 17 ч. ще има временни смущения в Индустриалната зона в квартал „Тракия“, както и във вилните зони Байчов кладенец, Под манастира, Чашка и Овчарници.

В областта от 8,30 ч. до 9 ч. и от 16,30 ч. до 17 ч. прекъсвания на захранването за кратко са планирани във Върбак, Панайот Волов, Тимарево, Хитрино, Близнаци, Страхилица, Белокопитово, Струйно, Развигорово, Длъжко, Звегор, Тервел, Трем, Единаковци, Байково, Добри Войников, Деница, Боян, Капитан Петко и Черна.

Пълната информация може да откриете тук.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Измамиха мъж в интернет

66-годишен мъж от Разград станал жертва на измама в Интернет. Това съобщават от разградската полиция. През приложението „WhatsApp“ с него се свързала непозната жена, представила се с имената Юстина Перес. С цел имотна облага тя излъгала потърпевшия, че ще получи дарение в размер на 500 000 евро. Мъжът разкрил сметки в четири различни банки и изпратил..

публикувано на 28.03.24 в 10:44

Арестуваха крадци на кабели

Криминалисти от Разград задържаха извършители на кражби на кабели на телекомуникационна компания. Арестът е осъществен с активното съдействие на Областните дирекции на МВР в Търговище и Шумен, съобщават от полицията.  Според подадения сигнал първата кражба на около 450 м многожилен меден проводник е извършена от 24 до 26 март в района на..

публикувано на 28.03.24 в 09:50

Първи слой асфалт

Започна полагането на първия пласт асфалт на улиците, които останаха неасфалтирани след подмяната на водопроводите в Доброшката махала, съобщават от общинската администрация в Разград.  Положен е асфалт по ул. „Дойран“.  Работата ще продължи по улиците „Костур“, „Кресна“, „Бабуна“, „Щип“, „Перистър“ – от МУЦ-а до пресечката с „Кресна“, както и част от..

публикувано на 28.03.24 в 09:00

Нов асфалт в селата

1 милион лева за ремонти на улиците в 21 села гласуваха общинските съветници в Разград по предложението на кмета Добрин Добрев. Разпределението на резерва от целевата субсидия за капиталови разходи засяга 37% от населението в цялата община. Предложението е направено след заседания на обществените съвети по селата и разговори с кметовете. По населени..

публикувано на 27.03.24 в 09:10

Форум в образованието

Регионален форум за добри практики в образованието се провежда от днес до петък в Разград. Домакин е Основното училище „Н. Й. Вапцаров“ със съдействието на Регионалното управление на образованието.  Във форума ще участват педагози и ученици от областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра. Те ще представят иновативни идеи в различни..

публикувано на 27.03.24 в 08:45

Интервенция по рамата

Автомобил с интервенция по рамата е установен при полицейска проверка, извършена от служители на Районното управление в Исперих.  Вчера сутринта в самуилското село Владимировци е бил спрян лек автомобил, шофиран от 35-годишна жена. В хода на предприетите контролни действия е установено, че е заличаван идентификационния номер на превозното средство...

публикувано на 26.03.24 в 11:17

Иззеха "маркови" дрехи

Нерегламентирана търговия с „маркови“ стоки е разбита в хода на специализирана полицейска операция, която се проведе вчера в Разградско, съобщават от полицията.  Конфискувани са близо 1500 артикула. Претърсени са и четири търговски обекта в Исперих, собственост на различни фирми. Иззети са мъжки и дамски дрехи.  Образувани са четири досъдебни..

публикувано на 26.03.24 в 11:04