Шофьор удари колега

Снимка: Радио Шумен

Препречване на път довело до сбиване пред търговски обект в Шумен, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 18 ч. на 20 август на ул.“Искър“, когато водач на лек автомобил Фолксваген „Пасат“ препречил пътя на водач на товарен автомобил Пежо „Експерт“ и го принудил да спре. 21-годишният шофьор на фолксвагена отправил обиди и нанесъл удари в областта на лицето на водача на пежото.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Концерт за децата

Благотворителен концерт в полза на Дневния център „Капчици“ ще се проведе тази вечер в Шумен. Центърът е създаден преди малко повече от година от родители на деца с интелектуални затруднения и специални образователни потребности. През последните 4 месеца издръжката се осигуряваше от Фонд „Социална закрила“ по проект, защитен от Фондация „Капчици“...

публикувано на 22.11.19 в 16:27

Хайде на екскурзия!

Образователни екскурзии и посещения на културно-исторически обекти за ученици от 1 до 12 клас организира Община Шумен. Те са заложени в Годишния тематичен план на дейностите за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците на територията на общината за тази година. Екскурзиите се финансират от МОН и са еднодневни. Последната екскурзия..

публикувано на 22.11.19 в 16:14
Административен съд - Шумен

НФСБ и Воля без съветници

Назначената от Административния съд в Шумен тройна експертиза не променя изборните резултати за НФСБ и Воля. Това стана ясно на днешното заседание на магистратите. Представители на двете политически сили оспориха решението на ОИК за избор на общински съветници. Вещите лица са имали достъп до бюлетините от 97 секции и са открили разминаване в броя на..

публикувано на 22.11.19 в 15:52

Затворена улица

Затварят за движение на МПС част от ул. „Цар Борис I“ в Шумен. Временният режим се въвежда от 23 ноември до 2 декември. Напълно се затваря ул. „Цар Борис I“, в участъка от ул. „Цар Иван Александър“ до бул. „Славянски“. Промяната се налага заради извършване на текущ ремонт и поддържане на зоните за почасово паркиране. Временната..

публикувано на 22.11.19 в 15:31

Младежи мерят сили по информатика

180 деца и младежи от 9 държави мерят сили в първия ден на Международния есенен турнир по информатика „Джон Атанасов“ в Шумен. В момента в класирането на старша възраст водят руснаците Илдар Гайнулин и Александр Шеховцов и румънецът Тибериу Мусат. При младша възраст водачи са румънецът Александру Лучянов, Владимир Аверенко от Русия и Александру Раул..

публикувано на 22.11.19 в 14:31

Рисунки на асфалта

Рисунки по асфалта застрашават безопасността на участниците в движението по пътищата в Шумен. Новоположени пътни маркировки по-скоро объркват, отколкото да помагат на водачите на МПС и пешеходците, да се ориентират по улиците в града. От Община Шумен отказват да коментират след няколко запитвания от екипа на Радио Шумен за разясняване на ситуацията...

публикувано на 22.11.19 в 13:50

БМВ помете мантинела и дърво

Катастрофа е станала снощи малко след 20.30 ч. по пътя към Пети километър, съобщават от шуменската полиция. Водач на лек автомобил БМВ с шуменска регистрация загубил контрол над автомобила и се ударил в крайпътна мантинела и дърво по пътя от Шумен в посока Пети километър. Водачът, 22-годишен мъж от Шумен, и пътниците не са пострадали. Екип от..

публикувано на 22.11.19 в 12:06