Приятно утро с Радио Шумен и на 23 август

   Петък, предстоящи почивни дни, слънце и предаването ,,Оттука започва денят“. Толкова много приятни неща събрани на вълните на Радио Шумен! Каним ви да посрещнете новия ден от 7 до 10 часа с много музика от ефира. Актуалната информация и поканите за различни събития ще са също за вас. В студио едно ще е екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор - Данаил Денчев. Приятно разсънване с Радио Шумен!


ВИЖТЕ ОЩЕ

Полезно утро с Радио Шумен

За възможностите и перспективите на професията програмист, за това как старо дърво в центъра на Шумен ще се преобрази в библиотека на открито, както и за изложба живопис в Търговище ще говорим в „Оттука започва денят“ на 15 октомври. Веднага след новините в 6 сутринта на честотите на Радио Шумен ще ви очакват Невена Николова и Васил Манев. Започнете новия..

публикувано на 14.10.19 в 14:09

Нови пазар празнува на Петковден

Нови пазар   празнува днес. Как се усеща празникът в града? Кое е най-важното за хората в малкия град? Защо от Националото сдружение на общопрактикуващите лекари настояват да няма освободени от потребителска такса за преглед? Какви са аспектите на кризата в Сирия? Какви са лостовете за предотвратяване на бежанска вълна към Европа? Това са..

публикувано на 14.10.19 в 09:51

От радост или от мъка пие българинът?

България е на 8-мо място в света по консумация на алкохол годишно на глава от населението. Според проучване на авторитетното общомедицинско научно списание българите пият по средно 12,8 литра чист алкохол на година. В "Денят на совите" във втората октомврийска неделя питаме: От радост или от мъка пие българинът? Каквото и да мислите по темата, може да..

публикувано на 13.10.19 в 18:30

"Оттука започва денят" в събота сутрин

Кулинарни майстори и самодейци ще се съберат в Сребърна, за да покажат автентичните вкусове и обичаи на региона. Още за фестивала „Гозбите на Добруджа“ ще чуете в събота сутрин. В „Оттука започва денят“ ще закрием и летния сезон подобаващо – с много домашна бира в шуменското село Кюлевча. „Драгоево пее и танцува“ е фестивалът, който ще събере на..

публикувано на 11.10.19 в 16:16

Неделно утро с Радио Шумен

Екипът на предаването ,,Оттука започва денят” ще ви очаква сутринта след новините в 7 часа на 13 октомври. Интересни и талантливи събеседници, любопитни теми, новини и много музика – всичко това ви очаква в неделното утро на честотите на радио Шумен. С вас във времето до 10 ще бъдем Невена Николова и Пламена Бръчкова. Да направим заедно..

публикувано на 11.10.19 в 13:41

С програма „Днес“ в следобеда на 11 октомври

От какви работници има нужда област Шумен? Отговорите дава анкетно проучване от септември, което представят по време на Областния съвет за развитие.  Как България ще се утвърди като арт дестинация? С какво земите между Дунав и Черно море привличат чужденци, ценители на изкуството? Готова ли е Община Русе за зимата? Какви разкази е събрал Еди Румян в..

публикувано на 11.10.19 в 12:54

Нова седмица с Радио Шумен!

Започнете новата седмица в компанията на Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Кога ще приключи ремонтът на пътя между Разград и Кубрат? Как се управлява боен самолет и какви изненади поднасят небето и техниката? Защо град Нови пазар празнува на Петковден? Отговорите на тези въпроси ще чуете в утрото на 14 октомври. С вас след..

публикувано на 13.10.19 в 17:50