За паметните първи дни

На добър час, ученици, учители, студенти и родители! Пожеланието, което звуча многократно днес, ще бъде ключовият израз в актуалната част  на  "Денят на совите" на 16 септември. Ще ви дадем възможност да поздравите съпричастните на старта на новата учебна година и да споделите  всичко, което ви вълнува по темата. По-късно ще ви питаме, освен първият учебен ден, кой ден първи в живота си помните най-добре.  Започваме веднага след новите в 21 часа.

Снимка: Стойчо Стоев

ВИЖТЕ ОЩЕ

От рано сутринта с Радио Шумен

  Утрото в сряда ще е по-приятно с п редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Бъдете с него от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. Ще има много полезна информация и музика за приятно разсънване. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Васил Манев. Точно и навреме с Радио..

публикувано на 22.10.19 в 12:49

С програма „Днес“ в следобеда на 22 октомври

Плували ли са трупове на диви прасета във втория ръкав на язовир Тича? Как върви ремонтът на летния театър в русенския Военен клуб? Проверка прави вицепремиерът и министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Спорт ли е мажоретният танц? Питаме златните новопазарски момичета. В Русе има внесени най-много жалби срещу предизборни нарушения. Какви са те? Кой..

публикувано на 22.10.19 в 12:43

За пътя и парите в "Денят на совите"

Трябва ли да бъде тайна заплатата ни? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. Повод за въпроса са последните коментари и примери, според които споделянето на подобна информация би могло да има сериозни административни последици. След това ще се отдадем на една по-философска тема. Кога не е необходимо пътят да има..

публикувано на 21.10.19 в 18:41

Престъпление и наказание в "Часът на репортера"

Има ли проблемни деца или проблемът е на друго място? – това е въпросът, който поставяме в предаването „Часът на репортера“ на 22 октомври. 8% от всички престъпления в Шуменско през миналата година са извършени от малолетни и непълнолетни. Това показва анализът на областната дирекция на МВР. Кога децата стават контингент на детските педагогически..

публикувано на 21.10.19 в 17:12

От рано сутринта с Радио Шумен

  П редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен - четири часа с актуална информация, покани за различни събития и много музика в ефира. Бъдете с него и във вторник от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно..

публикувано на 21.10.19 в 11:53
лула

Стресът, тютюнопроизводството и пушенето - теми в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник, 21 октомври, от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как експертите на КНСБ коментират стреса на работното място? Как използването на социалните мрежи се отразява на продуктивността и тонуса на хората, търси Христина Димитрова; - 30% от тютюнопроизводителите не са включени в регистъра за 2019 г., което..

публикувано на 21.10.19 в 10:04

Кое е най-голямото приключение в живота ви?

Кое е най-важното за вас събитие от отминаващата седмица? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. И понеже е неделя- ден за почивка - във втората част на предаването ви предлагам да поговорим за спомени и мечти : Кое е най-голямото приключение в живота ви? Васил Манев и Мина Денева ви очакваме от 21 часа до полунощ на..

публикувано на 20.10.19 в 19:23