С програма "Днес" в следобеда на 17 септември

Любомир Христов - кмет на Община Шумен
Снимка: Тошко Йорданов

Каква оценка поставя на мандата си кметът на Община Шумен Любомир Христов? Колко и какви са кандидатите за местния вот в Русе? Говори новият председател на Общинската избирателна комисия в дунавския град. Какво предвижда следващият етап от развитието на Географската информационна система в Шумен? Отговор на тези и други въпроси чуйте в програма „Днес“. Тя започва след новините в 13:00 ч. и продължава до 17:00 ч.


ВИЖТЕ ОЩЕ

За пътя и парите в "Денят на совите"

Трябва ли да бъде тайна заплатата ни? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. Повод за въпроса са последните коментари и примери, според които споделянето на подобна информация би могло да има сериозни административни последици. След това ще се отдадем на една по-философска тема. Кога не е необходимо пътят да има..

публикувано на 21.10.19 в 18:41

Престъпление и наказание в "Часът на репортера"

Има ли проблемни деца или проблемът е на друго място? – това е въпросът, който поставяме в предаването „Часът на репортера“ на 22 октомври. 8% от всички престъпления в Шуменско през миналата година са извършени от малолетни и непълнолетни. Това показва анализът на областната дирекция на МВР. Кога децата стават контингент на детските педагогически..

публикувано на 21.10.19 в 17:12

От рано сутринта с Радио Шумен

  П редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен - четири часа с актуална информация, покани за различни събития и много музика в ефира. Бъдете с него и във вторник от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно..

публикувано на 21.10.19 в 11:53
лула

Стресът, тютюнопроизводството и пушенето - теми в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник, 21 октомври, от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как експертите на КНСБ коментират стреса на работното място? Как използването на социалните мрежи се отразява на продуктивността и тонуса на хората, търси Христина Димитрова; - 30% от тютюнопроизводителите не са включени в регистъра за 2019 г., което..

публикувано на 21.10.19 в 10:04

Кое е най-голямото приключение в живота ви?

Кое е най-важното за вас събитие от отминаващата седмица? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. И понеже е неделя- ден за почивка - във втората част на предаването ви предлагам да поговорим за спомени и мечти : Кое е най-голямото приключение в живота ви? Васил Манев и Мина Денева ви очакваме от 21 часа до полунощ на..

публикувано на 20.10.19 в 19:23

С какво сме длъжници на лекарите?

>Ще попитаме на 19-ти октомври, празник на Свети Иван Рилски Чудотворец и Ден на българския лекар. И заедно ще търсим отговорите веднага след 21,00 в „Денят на совите“, обещава вечерният екип на Радио Шумен. Тази събота ще чуем и що е това библиотерапия и ще разменяме рецепти за здраве. Това е още една покана да останете на тези вълни между 21,00 и..

публикувано на 19.10.19 в 19:17

Оттука започва 21 октомври

Новата седмица ще започнем с усмивка и с полезна информация за хората, които са без документи за самоличност - до кога може да получите удостоверение за гласуване. Плащат ли се данъци върху възнагражденията за членове на районна, общинска и секционна избирателна комисия? Ще припомним и до кога може да продадете на държавата частната си гора. От..

публикувано на 18.10.19 в 18:27