Усмихнете се на утрото с Радио Шумен!

Нов макет на царският дворец във Велики Преслав ще бъде представен в Археологическия музей в града. Още за него ще ви разкажем в предаването „Оттука започва денят“. В седмицата на мобилността потихме най-малките какво знаят за правилата за движение? Отговорите в утрото на 19 септември. Ще проследим и последното за този мандат заседание на Общинският съвет в Шумен. Бъдете с радио Шумен, в четвъртък сутрин в ефира ще ви очакват водещата Невена Николова и музикалният редактор Васил Манев.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Кога човек трябва да си смени професията?

Какви новини харесвате? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. По-късно предлагам да поговорим за любимата ви работа, а въпросът ще бъде: Кога човек трябва да си смени професията? Ще ви срещнем с една интересна дама, която заменя учителското си призвание с уюта на училищната библиотека. Драгомир Симеонов и Мина Денева ще..

публикувано на 22.10.19 в 17:56

От рано сутринта с Радио Шумен

  Утрото в сряда ще е по-приятно с п редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Бъдете с него от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. Ще има много полезна информация и музика за приятно разсънване. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Васил Манев. Точно и навреме с Радио..

публикувано на 22.10.19 в 12:49

С програма „Днес“ в следобеда на 22 октомври

Плували ли са трупове на диви прасета във втория ръкав на язовир Тича? Как върви ремонтът на летния театър в русенския Военен клуб? Проверка прави вицепремиерът и министърът на отбраната Красимир Каракачанов. Спорт ли е мажоретният танц? Питаме златните новопазарски момичета. В Русе има внесени най-много жалби срещу предизборни нарушения. Какви са те? Кой..

публикувано на 22.10.19 в 12:43

За пътя и парите в "Денят на совите"

Трябва ли да бъде тайна заплатата ни? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. Повод за въпроса са последните коментари и примери, според които споделянето на подобна информация би могло да има сериозни административни последици. След това ще се отдадем на една по-философска тема. Кога не е необходимо пътят да има..

публикувано на 21.10.19 в 18:41

Престъпление и наказание в "Часът на репортера"

Има ли проблемни деца или проблемът е на друго място? – това е въпросът, който поставяме в предаването „Часът на репортера“ на 22 октомври. 8% от всички престъпления в Шуменско през миналата година са извършени от малолетни и непълнолетни. Това показва анализът на областната дирекция на МВР. Кога децата стават контингент на детските педагогически..

публикувано на 21.10.19 в 17:12

От рано сутринта с Радио Шумен

  П редаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен - четири часа с актуална информация, покани за различни събития и много музика в ефира. Бъдете с него и във вторник от 6 до 10 часа, за да посрещнем заедно новия ден. В студиото ще бъде екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Розалина Райчева. Приятно..

публикувано на 21.10.19 в 11:53
лула

Стресът, тютюнопроизводството и пушенето - теми в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в понеделник, 21 октомври, от 13 до 17 часа можете да проследите: - Как експертите на КНСБ коментират стреса на работното място? Как използването на социалните мрежи се отразява на продуктивността и тонуса на хората, търси Христина Димитрова; - 30% от тютюнопроизводителите не са включени в регистъра за 2019 г., което..

публикувано на 21.10.19 в 10:04