Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Без ток на 23 октомври

Разград

Между 9 и 16.30 ч. днес ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Сейдол, Тръбач, Трапище и Чудомир.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8.30 до 17 ч. в районите на гр. Разград - Фирма "Гранекс", Складове "Холидей" ЕООД; с. Градина, с. Островче, с. Манастирско и с. Синя вода.

Русе

От 8 до 15 ч., също днес, заради извършване на неотложен ремонт на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснат тока в района на: с. Иваново:

Търговище

На 23.10 от 13 до 17 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде спрян тока в селата Зелена Морава, Пъдарино, Първан, Остра могила и Пехчево - общ. Омуртаг.

Между 8 и 12 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: южна промишлена зона гр. Омуртаг, обектите в м-ст "Ярана", с. Великденче, гробищата, сметището, с. Паничино и с. Станец, бензиностанция "Атлантик" - общ. Омуртаг.

На 23.10 от 9 до 16 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията ток няма да има в района на: гр. Попово - ул. "Въстаническа", ул. "Антон Страшимиров", ул. "Калково", ул. "Христо Ботев", ул. "Юнашка", ул. "Ас.Златаров" до ул. "Хр.Ботев", ул. "Пирин планина", ул. "Иван Иванов", ул. "Симеон Велики" от №1 до 19, ул. "Цар Асен" от №1 до 21, района около автогара и пазара, ул. "Д.Благоев" от №37 до 51, ул. "Калакоч", бул. "България" от №99 до 125 (нечетни) и от №86 до 126 (четни).


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Общинските съветници решават

Кметът на Шумен проф. Христо Христов изтегли докладната, в която предлага временно изпълняващ длъжността управител на Комплексния онкологичен център на Шумен да бъде бившият директор на лечебното заведение д-р Сотир Караниколов.  Гласуването на това предложение трябваше да позволи обявяването на конкурс за заемане на длъжността, тъй като..

публикувано на 25.04.24 в 10:41

Пожар изпепели кола

В 22:12 часа снощи е приет сигнал за пожар в лек автомобил между селата Могила и Каспичан. това съобщиха от Областната дирекция на МВР- Шумен.  На място е бил пратен екип на РСПБЗН- Нови пазар. При пристигане огнеборците заварили обхванат в пламъци лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация.  По данни на собственика, колата се е запалила по..

публикувано на 25.04.24 в 10:38
Камелия Нейкова

Обявяват избирателните списъци

В понеделник ще станат ясни предварителните избирателни списъци и всеки ще може да провери къде и дали може да гласува за изборите две в едно. Това обяви в национален ефир председателят на ЦИК Камелия Нейкова. Партиите и коалициите ще бъдат с еднакви номера в бюлетините и за Европейски парламент, и за народни представители. "Има два..

публикувано на 25.04.24 в 09:20

Решават за управител на КОЦ

Предложението д-р Сотир Караниколов да бъде назначен за временно изпълняващ длъжността управител на Комплексния онкологичен център в Шумен до избор на нов управител не срещна подкрепа по време на извънредното заседание на Правна комисия. Караниколов е бивш дългогодишен ръководител на лечебното заведение, а в момента е пенсия.  Предложението той да се..

публикувано на 24.04.24 в 13:56

Фермерите плашат с протести

„Зърнопроизводителите ще излязат на нови протести, ако държавата не изпълни подписаното през февруари споразумение. Решението е взето на извънредно заседание на Управителния съвет на браншовата организация преди насрочената за 17 ч днес среща в Министерския съвет с 60 земеделски организации. Освен за пълно изплащане на договорената в Споразумението..

публикувано на 24.04.24 в 13:00

Катастрофа издаде пиян

Катастрофа в парикирана кола издаде много пиян шофьор, който се движел по улиците на град Нови пазар, а след това се озовал в ареста. Малко след 21 часа снощи в дежурната част на РУ- Нови пазар е постъпил сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие на ул. „Ген. Владимир Заимов“ в града.  Към адреса бил насочен полицейски екип. На място..

публикувано на 24.04.24 в 12:00

Сериен обирджия на жилища

Шуменски полицаи заловиха 31-годишен гастрольор от  село Цани Гинчево, който влизал посред нощ в жилища, в града и крадял, въпреки че стопаните били вътре. Задържан е  малко след като извършил поредна домова кражба в малките часове на 23 април.  След 03:00 часа в дежурната част на РУ - Шумен бил приет сигнал от 51-годишна жена, която съобщила..

публикувано на 24.04.24 в 11:35