Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Бриела радва феновете си с чисто нов сингъл

С чисто нов сингъл зарадва феновете си младата поп-звезда Бриела, която направи истински летен фурор с пилотното си парче “Boom Pow”. Новата песен се казва „Нямам време“, като в създаването й участва голяма част от екипа, създал “Boom Pow” и разкрива..

публикувано на 18.01.19 в 14:14

Waiting For Color - разказ за гоненията на ЛГБТИ в Чечня

Waiting For Color е танцувален документален филм, разкриващ тежката действителност на преследването на хора в Чечня заради сексуалната им ориентация. Съдържанието е вдъхновено от изповедите на арестите, изтезанията и изнудването, на което гей граждани са..

публикувано на 15.01.19 в 13:31

4 Magic: Настъпи правилният момент за втората ни песен

"Колко ми липсваш" е най-новата песен на групата 4 Magic. Музиката и аранжиментът отново са дело на румънски продуцент, а текстът е написан от четирите момичета. Искаме да изненадваме хората, които ни слушат и да им даваме различни неща. Все още..

публикувано на 11.01.19 в 12:32

Писателят Рафаел Видак, който ни учи как да бъдем богати

Рано или късно всички чувстваме неудържим импулс да придадем смисъл на живота си, да достигнем истинското богатство и да открием онова, за което сме готови на всичко. Как да намерим отново изгубения път и как да продължим да вървим по него с високо..

публикувано на 10.01.19 в 13:50

Големият следпразничен детокс

Човешкото тяло притежава уникалната способност да се самолекува и регенерира.  Модерно в момента е това да става с детоксикация. Тя е процес на изчистване на тялото от натрупаните токсини от околната среда, храната, водата, въздуха и стреса...

публикувано на 09.01.19 в 16:52

Щастието да не си посредствен

“Не бъди посредствен” е интернет платформа - идея на двама ентусиасти да променят статуквото в държавата ни. Васил Ралчев и Георги Димитров вярват, че човек може да е успешен и щастлив и в България. Мисията им е да накарат възможно най-много хора да..

публикувано на 08.01.19 в 12:55

"Сърцето" на компютъра - от i8086 до днешното осмо поколение

Не само компютрите имат различни поколения, но и техните компоненти. Процесорът, който всъщност е "сърцето" на компютъра, има два основни раздела - аритметико-логически и физически. До момента процесорите имат осем поколения в развитието си, очаква се..

публикувано на 02.01.19 в 13:37

Третото поколение компютри - революционен скок в комуникацията

Третото поколение компютри прави сериозна крачка напред в улесняването на комуникацията между човека и машината. Революционният импулс е първият еднокристален микропроцесор Intel 4004, пуснат от Intel Corporation на 15 ноември 1971 г. Произвежда се по..

публикувано на 26.12.18 в 11:15

ENIAC или EDSAC - кой е първият

В рубриката ни за гейминг Beta Games този път се върнахме към самото начало. Началото на компютрите. Смята се, че първото поколение компютри води началото си от 1946 година с ENIAC. Това е електронно-изчислителна машина, използваща електронни лампи...

публикувано на 24.12.18 в 13:38

"Dead Man's Hat" подготвя пръв албум за пролетта

Усмихната, емоционална и караща те да се впуснеш в мечтание... Това е новата песен на групата Dead Man's Hat - "All I Have". През февруари 2018-а заедно с БНР, Dead Man's Hat реализират песента по музика и текст на Ража Ел Мадхун и аранжимент на..

публикувано на 21.12.18 в 15:23