Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Отбелязаха 148 години БАН с тържество и награждаване на млади учени

С тържествена церемония днес беше отбелязана 148-годишнината на Българската академия на науките (БАН). Проекти на млади учени бяха отличени с дипломи по съвместната програма на Академията и Министерството на образованието и науката - "Програма за..

публикувано на 12.10.17 в 19:20

Стипендии за български ученици за едногодишно обучение в Съединените щати

До 31 октомври 2017 български ученици могат да кандидатстват за обменна програма "Кенеди Лугар" ("YES - Youth exchange and study"), предоставяща стипендии за едногодишен престой и обучение в Съединените щати. Програмата е насочена към ученици от 9 и 10..

публикувано на 12.10.17 в 13:06
Любомир Янчев

Любомир Янчев: Пожелавам си поне 30 нови смарт устройства

Младият предприемач Любомир Янчев , нашумял като създател на "умното устройство" "Мелиса" за отдалечено управление на климатици, ни гостува във вечерното предаване "Шоколад". Той ни разказа не само за това устройство, но и за останалите интелигентни..

публикувано на 12.10.17 в 12:23

Машина на времето „отнася“ възрастни в „Музейко“

Абсолютна величина ли е времето? Можем ли да се върнем назад в миналото или да погледнем напред в бъдещето? Ще можете да си отговорите на тези и много други научни въпроси, ако се впуснете в „Science party: Машина на времето“, което ще завладее..

публикувано на 10.10.17 в 18:31

Столичани се докоснаха до традиционната корейска кухня

Водещи шеф-готвачи от столицата на Южна Корея - Сеул гостуваха в кулинарна академия в София. Те запознаха гостите на събитието с традиционната корейска кухня, а след това демонстрираха пред посетителите интересни тактики за приготвяне на типични ястия...

публикувано на 06.10.17 в 11:46

"Чи Енерджи Фест" - древни китайски практики за релаксация и здраве

Тай чи (тай дзи, тай джи) и чи гун (ци гун, чи гонг) са древни китайски практики за подобряване на здравето, релаксация, постигане на вътрешен мир и повишаване на енергията. „Чи Енерджи Фест“ се провежда за първи път в България. Целта е, всеки,..

публикувано на 05.10.17 в 17:14
Даниел Скот

Даниъл Скот: Йогата е процес на самоопознаване

В "Шоколад" ви разказахме историята на един пътуващ учител по йога и акройога - Даниъл Скот . Дългите му пътувания го отвеждат до противоположни точки на света. Само до миналата седмица, той е бил в Инсбрук, Австрия, а след това планира да посети Дъблин,..

публикувано на 05.10.17 в 09:50

Да градим София като град на знанието без отлагане

Конференцията „ София - град на знанието “, която е под патронажа на Столичната община, показва колко голяма е нуждата от дигитализация и креативно използване на новите технологии в контекста на променящата се глобална икономика. Събитието е насочено..

публикувано на 29.09.17 в 14:22

"Baby" - глътка свежест от Йоанна Драгнева

С всеки следващ видеоклип Йоанна Драгнева става все по-загадъчна и привлекателна. В последния й съвместен проект с DJ Rossko – “Baby”, певицата с лекота влиза в ролята насъвременна самодива. Режисьор на клипа е Радостин Събев - Шошо, а видеото е..

публикувано на 28.09.17 в 15:15

"Има смисъл" от "Нова музика"

"Има смисъл"! Така се казва новата песен на вокална група "Нова музика". Музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов, написал десетки хитове като „Нека Вали“ на Мария Илиева и „Знам“ на Любо Киров. Сингълът е мастериран в Съединените Щати, при..

публикувано на 21.09.17 в 12:36