Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


През есента излиза първият албум на Mind Trips с Алекс Раева

Българската група Mind Trips обяви датата за излизането на своя най-нов албум. На 20 октомври 2018 г. почитателите на Chill Out и New Jazz звученето ще могат да чуят „My”- първия дългосвирещ албум с участието на Александра Раева, който ще включва общо 10..

публикувано на 22.05.18 в 12:28
От читатели и продавачи на книги Десислава и Савина станаха автори на забавен сборник

Влиза един човек в книжарницата и... излиза с книга за забавни истории в книжарница

Ще ви разкажем за две млади дами, които години наред събират забавни случки от работата си като книжари. Интересните си и смешни истории от сблъсъка с клиенти, те разкриват в новата си книга „Влиза един човек в книжарницата и всички забавни истории след..

публикувано на 18.05.18 в 19:25

Candlelight - концерт за съпричастност към засегнатите от ХИВ

За поредна година от клуб С.У.П.Е.Р. организират концерт по повод Международния ден за съпричастност към засегнатите от ХИВ/СПИН. Ученици от Софийската математическа гимназия, 73-то СУ и други столични училища ще ни чакат на 20 май от 11.00 ч. на..

публикувано на 18.05.18 в 15:01
Медалистите от Балканиадата в Белград

Златни и сребърни медали за България от Балканиадата по математика в Белград

Между 7 и 12 май в сръбската столица Белград се проведе 35-о издание на Балканската олимпиада по математика. На 9 май 107 ученици от 17 държави работиха върху тема от четири задачи, избрана преди това от ръководителите на отборите. Националният ни отбор..

публикувано на 18.05.18 в 11:52

С Христина и Юлиан е нужно не едно, а "Две наум"

Тя е Христина . Той - Юлиан , заедно са   автори на музикалния проект "Две наум". Излизали са на най-големите сцени в страната, партнирайки си с имена като дует “Авеню”, Деси Добрева, дует “Ритон”, група “Мастило”, Ирина Флорин. Музиката им съчетава..

публикувано на 14.05.18 в 13:47
Една от последните формации, която е събрал Скот Брадли

Postmodern Jukebox идват с нов концерт у нас на 15 май в Зала 1 на НДК

Непринуден джаз поглед към съвременната поп музика и щипка ретро носталгия - Скот Брадли прояви музикалния си гений със създаването на Postmodern Jukebox . Вече на два пъти групата доведе до екстаз феновете си у нас и предстои трети концерт - на 15..

публикувано на 09.05.18 в 12:26

Безплатни концерти "От деца за деца" по повод 24 май

През месец май предстоят няколко безплатни концерта "От деца за деца". Поводът е 24 май, а мястото на провеждане ще бъде в   Столичната библиотека, Литературен клуб "Перото" и във Френския институт в България. Концертите се организират от "Мюзик Плей..

публикувано на 09.05.18 в 12:03
Давайте, момчета!

Нетипичната бой банда Cool Kid$ дебютира на български с интимното "Давай"

Момчешко трио от продуценти и спецове на електронни инструменти пробива на сцената след като вече имат творчески успехи като автори на други изпълнители. Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с песента „Давай“ и видеото към..

публикувано на 07.05.18 в 18:16

Ученици от Финансово-стопанската гимназия организират фестивал в борба срещу отпадъците

В рамките на програма "Changemaker"  възпитаниците на Националната финансово-стопанска гимназия осъществяват проект "Нов живот за отпадъците". Той е насочен към учениците от средния етап и има за цел да ги информира и насърчава да практикуват..

публикувано на 04.05.18 в 11:41

The GET DOWN: Sofia Edition - 8 диджеи променят историята на клубния хип-хоп в София

Funky Fresh обединява имената на осем свежи диджеи от Македония, които се събират под една шапка заради страстта си към хип-хоп и фънк музиката. В желанието си да отворят ушите на повече хора за тези стилове, те стават неразделна част от музикалната..

публикувано на 04.05.18 в 10:11