Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Мира Радева представя Едит Пиаф, без да пренебрегва и мъжете ѝ

Мира Радева влиза в ново амплоа - звезда в авторски спектакъл с френска музика. И съм ентусиазирана, и притеснена, и уморена от репетиции – казва през Радио София известната социоложка. Самата тя иска да разсее онзи прекалено силен образ – на..

публикувано на 19.07.19 в 19:31

Източниците на енергия в „Изотопия“

Радиоизотопите, казват умните хора, са елементи с извънредно много енергия в ядрата си. Затова и спонтанно се разпадат. Обратно на научните закони, радиоизотопите на „Изотопия“ спонтанно се събраха, за да ви облъчат с енергия. Да ви отведат на места,..

публикувано на 18.07.19 в 17:47
Ако се колебаете какъв чай да изберете, значи ви се пие кафе...

Чаят от каркаде - враг №1 на зъбния емайл

Най-опасен за зъбите сред често употребяваните във всекидневието напитки се оказва чаят от каркаде, предупреждават швейцарски специалисти, цитирани от сайта Лайф . Екипът от университета в Берн използвал 300 млечни и 1020 обикновени зъби, извадени в..

публикувано на 18.07.19 в 09:57

Всичко за хидратацията

Горещините започнаха, знаем че е добре да се пият много течности през лятото. Какви са най-честите грешки, които допускаме при прекалената консумация на всякакви видове течности, разказва нутриционистът Яна Данаилова . Лятото е сезонът, когато следва да..

публикувано на 10.07.19 в 12:33
Цвети Радойчева

Цвети Радойчева готви видео към песента, с която спечели наградата на BG Music Festival

За трета поредна година в Сандански се проведе BG Music Festival . Конкурсът събра на една сцена млади български поп, рок, рап и хип-хоп изпълнители,които премериха сили в борбата за трите големи награди на фестивалното жури. Музикалното събитие се..

публикувано на 04.07.19 в 13:34

Почивка по интереси

Често се чудим къде да отморим през лятото - на море или планина, на хотел или в бунгало. Изборът понякога е много труден. Оказва се, че има организирани лагери, които освен почивка, включват спорт и забавление. Предимството на този тип организирани..

публикувано на 03.07.19 в 15:13

"Hypnotic Rage" с послание за живота в името на любовта

На 17 юни "Hypnotic Rage" пуснаха новото си парче "Reliever", което е първият сингъл на електро бандата след 9-годишно мълчание. Водена единствено от любовта си към музиката, групата решава да се завърне на сцената и го прави по  един категоричен начин - с..

публикувано на 02.07.19 в 14:13

"Форнотека" - първата изложба на Антон Стоянов в България

От 21 юни до 18 юли FLUCA - Австрийски културен павилион в Пловдив е преобразен във футуристична капсула. Живата природа докосва металната повърхност на контейнера, а в неговата вътрешност блестят приказни огледала. Инсталацията поставя един от големите..

публикувано на 01.07.19 в 14:40

Поли Хубавенска прави утвърдително завръщане с нова песен и видеоклип

В началото на лятото на 2019 г. Поли Хубавенска прави утвърдително завръщане на българската и европейска музикална сцена с нова песен и видеоклип. Песента носи името "Майчинко" и е базирана на родопска фолклорна мелодия, примесена в модерно хаус..

публикувано на 01.07.19 в 13:56

2015-а - апокалипсисът на инди игрите

В рубриката "Бета геймс" на предаването "Шоколад" Алекс и Асен Бакалов ни заведоха в света на инди игрите. Терминът "Инди игри" обхваща различни софтуерни разработки в развлекателната област на независими автори, които използват платформи, за да..

публикувано на 01.07.19 в 12:58