Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Един по-различен "Глас в пустиня"

Конкурсът "Рап за България" е създаден с цел да се подпомогнат и популяризират българските изпълнители, които пишат и пеят песни за България. Най-новото предложение от Стефан Данчев - "Глас в пустиня" участва в конкурса и зае второто място. Стефан Данчев..

публикувано на 19.09.18 в 13:38
Оливера

Влогърът Оливера: Камерата ми е като гадже

Сериозна популярност сред българските потребители напоследък придоби едно момиче със свой канал в YouTube , в който разказва за ежедневните си преживявания и пътувания по света. Момичето се казва Оливера, а каналът й, очевидно неслучайно, носи името..

публикувано на 19.09.18 в 11:26
Селфитата на форума са разрешени

Sofia Fashion Week 2018 стартира с представяне на български дизайнери

Тази седмица започна един от най-големите модни форуми в България - Sofia Fashion Week . В понеделник бяха представени колекции на млади български дизайнери. В следващите дни ще дефилират моделите на известни български и световни дизайнери, както и на..

публикувано на 18.09.18 в 19:35

Единственият приключенски детски фестивал - с трето издание

Как спортът може да бъде по-вълнуващ, благодарение на науката? Какво не знаем за екстремните спортове и как те вдъхновяват децата за нови знания и умения? Предизвикателство за малки и големи в третото поредно издание на най-приключенския детски..

публикувано на 18.09.18 в 15:49
Спас и компания

„Просто Спас“ оживя и в комикс на хартия

Най-киселият заек в историята оживява на хартия! Без значение дали се бори с билетчетата в градския транспорт, преспите по тротоарите, неспирния дъжд или с прищевките на дъщеря си, Спас е винаги готов да помогне на приятел. Дори и това да му коства връщане..

публикувано на 14.09.18 в 16:46

Група "Порок" живее в "Измислен свят"

"Измислен свят" е най-новата песен на група "Порок". Песента има две версии - корейска и българска. Създаването ѝ е  продиктувано от участието и пътуването на групата в Корея.  Както в корейската версия, така и в българската, става дума за любовта между..

публикувано на 13.09.18 в 19:05
Диляна Матеева с Любомир Стойков

Дизайнерката Диляна Матеева с премиерна колекция “Fashion melody”

Премиерната колекция “Fashion melody” на дизайнерката Диляна Матеева е вдъхновена от женствената елегантност в рока и по-конкретно от лирическите героини в рок песните от края 80-те и началото на 90-те години на XX век. Колекцията есен-зима 2018/2019..

публикувано на 12.09.18 в 13:58

Константин Диков създава с дъщеря си "The Last Time"

Геодезист по образование, ИТ специалист, музикант и певец - Константин Диков бе на гости в сладкото ни изкушение "Шоколад", за да представи най-новата си песен "The Last Time".  Песента е микс от алтърнатив, синт поп и трип хоп, каращи ни да се впуснем..

публикувано на 11.09.18 в 12:18

Отдайте се на синя наука тази вечер

Ако сте запалени по науката, химията или експериментите можете да се отбиете днес в клуб Абордаж , където Наско Стаменов ще проведе демонстрации под наслов Наука на Борда - код Синьо .   Организаторите обещават да ни разкрият вълнуващи тайни,..

публикувано на 10.09.18 в 18:02

"Strong by Science" разбива митове за здравословното хранене и спорта

По-многобройни от всякога, съществуващите диети за отслабване са в непрестанна конкуренция помежду си.  Всяка една от тях представлява не просто сбор от задължаващи препоръки за храненето и начина на живот, но и едно магическо обещание, че това е..

публикувано на 07.09.18 в 14:30