Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Хореографът Коста Каракашян и новият му проект Neon Dancing

Neon Dancing e нов проект на хореографа Коста Каракашян в колаборация с дизайнера Георги Десподов (Македония) и творческата платформа Urbanites Sofia, обединяващ съвременен танц и дигитално изкуство. Представлението, съчетава хореография, създадена..

публикувано на 07.11.19 в 13:24
http://www.evrika.org/

Димитър Фердинандов с отличие за проекта SOCOL

Ученикът Димитър Фердинандов от Пловдив спечели първа награда в категорията  "Научни технически идеи и експерименти" в конкурса „Космосът - настояще и бъдеще на човечеството“ на Фондация "Еврика". Пред Радио София той разказа подробности за Програма..

публикувано на 07.11.19 в 12:03

Масажът - музика върху една опъната струна

Известно е, че масажът се е прилагал за лечение още през третото хилядолетие преди Христа от китайците и индийците, които още тогава познавали лечебния му ефект. Китайците умело масажирали цялото тяло, като притискали леко мускулите. На индийците..

публикувано на 04.11.19 в 13:10

Каква е тайната на добрата закуска

Всички сме чували, че закуската е най-важното хранене за деня, въпреки това голяма част от нас я пропускат по една или друга причина. "Всеки човек е уникален и различен, потребностите от енергия са също различни. Има хора, които не изпитват никакъв глад..

публикувано на 03.11.19 в 14:34
Физическата активност, както и добрата почивка, са много важни фактори за добър имунитет

Доц. Снежина Михайлова: Имунната система помни и стреса, и радостта

Имунитетът е удивителната сила на организма ни да се освобождава от последствията на неблагоприятните фактори, които са причина за всевъзможни заболявания. Той ни защитава не само от бактериите и вирусите, но от измененията на клетъчно ниво, водещи до..

публикувано на 18.10.19 в 14:12

Здравословното хранене като обсесия

В съвременния начин на живот, с широк достъп до информация, често объркваща и противоречива, а и с налагани критерии за външен вид, не е изненада, че се появяват хранителни разстройства. Съществува едно състояние, което се характеризира с мания по..

публикувано на 17.10.19 в 16:35

Книгата „Ярост“ - шеметно приключение, завихрено в буря от амбиции и скрити тайни

Отново е време за книги. Есента винаги е подходящ сезон за вълнуваща книга. А романът „Ярост“ е един изключителен трилър и шеметно приключение, завихрено в буря от амбиции и скрити тайни. Книгата е смятана за една от най-добрите и амбициозни творби на..

публикувано на 14.10.19 в 19:13

Mortal Kombat - битките за защита на Земното царство

Mortal Kombat е поредица видеоигри, чието начало е сложено през 1992 година от Ед Бун и Джон Тобиас.  В превод името означава „Смъртоносна битка“. Играта е симулация на турнир по бойни изкуства. По Mortal Kombat са създадени и няколко игрални филма..

публикувано на 14.10.19 в 15:08

И недостигът, и предозирането на йод са вредни за здравето

В човешкия организъм всички тъкани, включител­но и щитовидната жлеза, съдържат йод. Недостигът на йод води до появата на крайно неприятната бо­лест, наречена „гуша". Щитовидната жлеза е свързана с дейността на централната нервна система,..

публикувано на 11.10.19 в 13:00

Имате ли предразсъдъци към маникюра

Все повече мъже обръщат специално внимание на ноктите си. Въпреки това повечето от тях продължават да са консервативни и да се страхуват от думата „маникюр“. За тях, като че ли салоните за красота се свързват само с нежната половина. Част от мъжете..

публикувано на 08.10.19 в 18:19