Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Има ли извънземни в "Зона 51" и Слънчевата система

Американските власти затвориха небето над едно от най-мистериозните места на планетата – т.нар. „Зона 51“ (както е известно това е свръхсекретен военен тренировъчен полигон) в пустинята в щата Невада. Забраната е в сила от 18 до 23 септември и до нея се..

публикувано на 19.09.19 в 15:06

Тино от "Гласът на България" с първи самостоятелен сингъл

Още след като приключва гимназиалното си образование Кирил Хаджиев - Тино се впуска сам по пътя си на музикант, избирайки да действа веднага. Сформира първата си и единствена група Soulmate #2, с която бързо нашумява в своя град и извън пределите му с..

публикувано на 17.09.19 в 15:26

Д-р Брайън Шарплес отново ни среща с най-странните психологически разстройства

Хората са очарователни. Някога струвало ли ви се е, че може да сте били отвлечени от извънземни? Страхувате ли се, че непрекъснато пропускате нещо? Имали ли сте чувството, че важните хора в живота ви са били заменени от идентично изглеждащи..

публикувано на 14.09.19 в 10:30

Може и без захар

Това, което прави много храни вкусни, е захарта. Проблемът е, че хората консумират твърде много захар, което носи редица рискове за здравето. “Световната здравна организация апелира за изключване на добавената захар изцяло. Може да се допусне само мед и..

публикувано на 11.09.19 в 13:58

Великата Пиаф през очите и гласа на Мира Радева

На 16 септември от 19.30 ч., в Нов Театър НДК ще бъде представен премиерният спектакъл на Мира Радева и маестро Александър Кипров “Мъжете на Едит Пиаф” , създаден по мотиви от романа на Симон Берто. Спектакълът разказва за живота на великата Пиаф..

публикувано на 11.09.19 в 13:30

Дуото Chaz’n’Byanka е като дебютант в песента си "Като нова"

Новото българско дуо Chaz ’n’Byanka представи втората си песен за по-малко от месец и половина. Тя е със заглавие „ Като нова “ и вече е онлайн . „Като нова“ е записана и смесена от Димитър Ганчев - Майт, музиката и аранжиментът са..

публикувано на 05.09.19 в 14:11
Дори измерване на артериалното налягане или кръвното изследване дават информация по-рано от симптомите

Яна Данаилова: Всяка болка и неразположение е предупредителен сигнал

Всеки един от нас може да направи много за своето здраве: не е нужно да се появят оплаквания и тогава да се активизираме. Профилактичните прегледи са полезни, дори да не се установи заболяване, още повече, че всеки таи в мислите си малко безпокойство..

публикувано на 04.09.19 в 17:44

В "пощенската кутия" отново четат приказки за секс и още нещо...

Два дни, по два часа - това е накратко за поредното различно представяне на "Пощенска кутия за приказки". А тук ключовата дума е "мръсни". Това са може би сред най-посещаваните четения на приказки, така че четвъртък и петък са дните, в които можете да..

публикувано на 29.08.19 в 15:40

Опознай биоритъма си

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Още древните лечители им се доверявали напълно. Точно затова и в наши дни са достатъчно изследван и доказан факт, с който е..

публикувано на 28.08.19 в 14:54

Два дни фестивал за здравето и етиката към животните и природата

Задава се поредното - четвърто издание на фестивала “Етичен свят – по-доброто бъдеще!” . Той ще се проведе в края на тази седмица – на 31 август и 1 септември. Този път организаторите са решили да не рискуват с времето и въпреки оптимистичните..

публикувано на 28.08.19 в 12:41