Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Топли аржентински страсти в студена София

Знаем за Карлос Гардел, Ева Перон, за Хорхе Луис Борхес и Марадона, но дали знаем, че София през последната седмица се превърна в Буенос Айрес? Това се случи благодарение на танцуващите аржентинско танго в България.   Цяла седмица, по повод 11..

публикувано на 15.12.17 в 14:11

Ники Илиев и Йордана Димитрова са "БГ модни икони" за 2017 г.

Най-престижното състезание за стил в България - конкурсът "БГ модна икона" се проведе за девета поредна година от екипа на Академията за мода. Носителите на наградата са най-стилните българи, но освен това те трябва да притежават модерен вкус и стил,..

публикувано на 14.12.17 в 17:47

Константин Пенков: Любимите марки не винаги са скъпи, стойността им е сантиментална

В предаването "Шоколад" ви разказахме интересната история на Константин Пенков , археолог и колекционер, който тръгва по следите на най-старите, най-скъпите и най-ценените марки в света. Константин е успял да сбъдне мечтата на мнозина и да  превърне..

публикувано на 14.12.17 в 10:46

"Пак е Коледа" е новата песен на децата от група "Мики Маус"

Топла, празнична, изпълнена с любов... Новата песен на финалиста от "Гласът на България" Яна Чакалска и децата от вокална група "Мики Маус" е вече факт и от няколко дни събира положителни отзиви в сайта за видеосподеляне YouTube и социалните мрежи...

публикувано на 13.12.17 в 14:44

Библиотеката на НАТФИЗ пази безценни филмови и литературни съкровища

„10 от 70“ -  под този надслов премина Денят на отворените врати на Библиотеката в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Всъщност, библиотеката в НАТФИЗ е създадена две години преди да бъде учредено Държавното висше театрално..

публикувано на 11.12.17 в 20:00

"Овъртолихме се" яко в музиката

"Овъртолихме се" е заглавието на проекта между актрисата Лили Гелева и певецът Мартин Костадинов. Лили и Мартин се познават отдавна. Приятелството им се ражда от музиката, любовта към пътешествията и хубавата храна. "Овъртолихме се" е първото им..

публикувано на 07.12.17 в 12:27

Екофондация дава стипендии за стаж в Германия

Немската федерална фондация за околна среда (Deutsche Bundesstiftung Umwelt - DBU) е една от най-големите и влиятелни екологични фондации в Европа, създадена през 1990 г. В Средна и Източна Европа, включително и България, DBU е активна с..

публикувано на 06.12.17 в 15:40

Младежки Български Червен кръст - какво е да си доброволец?

1 декември е обявен за Световен ден за борба срещу СПИН. За първи път този ден е отбелязан през 1988 година. Тогава Световната здравна организация, в стремежа си да насочи общественото внимание към проблемите на ХИВ/СПИН и да подчертае..

публикувано на 01.12.17 в 19:35

Д-р Изабела Генова - науката ѝ отива

Стипендиите „За жените в науката" се отпускат всяка година от ЮНЕСКО на млади жени учени и имат за цел да подкрепят тяхната научноизследователска кариера. Трите победителки тази година бяха отличени за своите иновативни проекти с награда от по 5000 евро...

публикувано на 30.11.17 в 11:09

Ели Раданова отговаря ясно на всички въпроси с: „Защото така“

Певицата Ели Раданова има отговор за всички въпроси и той гласи: „Защото така“. Така е озаглавена първата й авторска песен. Ели е съавтор на музиката, а другият замесен се казва Michael R Polk - музикален продуцент и композитор от САЩ, който работи с..

публикувано на 29.11.17 в 14:29