Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Деси Андонова-DESY представя новата си песен "Love"

Деси Андонова-DESY е певица и основна движеща сила в групите Phuture Shock и Sentimental Swingers, както и успешен диджей. След успеха на "Easy" - първият сингъл от предстоящия й албум, DESY вече е готова и с втори - "Love". Тя е замесена и в..

публикувано на 24.03.17 в 14:09

Деца търсят човек за пример

Едва 3% от българските учители са на възраст под 35 години, 40% от българските ученици на 15 години са функционално неграмотни, т.е. не могат да приложат на практика наученото в училище в тяхното ежедневие, 22% от българските младежи на възраст между 18..

публикувано на 24.03.17 в 11:29
Робърт Куърк и водещата Петя Зунгорлиева

MTV обяви първите петима изпълнители на MTV Presents Varna Beach

Едно от най-горещите събития на лятото - MTV presents Vаrna Beach ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни..

публикувано на 24.03.17 в 11:20
Галина Риом - Ройбек

Галина Риом-Ройбек: Във вените ми тече българска кръв

Замисляли ли сте се някога какво е съвременен цирк? Това е вид изкуство, което се заражда през 70-те години във Франция и представлява своеобразно слизане на артистите от сцената и включва по-динамична работа сред хората. Този цирк се състои в смесването..

публикувано на 22.03.17 в 16:41

Рибарско корабче акостира в НБУ

Истинско рибарско корабче и интерактивен фризер на природозащитната организация WWF България ще гостуват в Нов български университет до 31 март 2017 г. по инициатива на департамент „Природни науки“ по повод Световния ден на водата. НБУ е първият..

публикувано на 22.03.17 в 15:44

Стартира четвъртото издание на инициативата "Чист дом, чиста страна"

За четвърта поредна година стартира кампанията "Чист дом, чиста страна", чиято кауза е да почисти и възстанови красотата на български исторически паметници, различни градски пространства и природни забележителности. Тазгодишното издание на кампанията..

публикувано на 22.03.17 в 15:02

Надуваем облак в задния ни джоб

Знаете ли, че има ново поколение самонадуваеми парашутни барбарони, които притежават уникален комфорт. Сега си представете възможността да поберете семейния диван в задния си джоб и да го занесете където си поискате. Срещнахме се с един от..

публикувано на 21.03.17 в 16:15

Има ли бъдеще роботиката у нас

Студентски Клуб "Роботика" към Студентски Съвет на Технически Университет - София за поредна година организира “Дни на Роботиката 2017”. Събитието се състои от две части. Първата, конферентна част, се проведе на 20 март (понеделник), а втората е..

публикувано на 21.03.17 в 12:04

Shabaka And The Ancestors и Кайно Йесно Слонце вдигат София на крака на 30 март

Мултикултурно музикално пътешествие ни очаква на 30 март 2017 в София Лайв Клуб. Една от водещите родни етно-ембиънт групи Кайно Йесно Слонце и горещото име на актуалната лондонска джаз сцена - саксофонистът и кларинетист Шабака Хътчингс, Bandcamp  2016..

публикувано на 20.03.17 в 14:41

Дартс турнир провокира многопосочно млади и... още по-млади

Алтернативен и интерактивен турнир по Дартс ще се състои в неделя - 19 март, от 17:00 ч. в пространството пред НДК. Младежи и млади журналисти ще се надпреварват не за точки, а за добри идеи под формата на Дартс викторина . Всяко уцелване на мишената..

публикувано на 17.03.17 в 20:25