Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


"Квадрат 500" ще "среща" децата със световни художници

Отдел “Образователни програми” на Националната галерия “Квадрат 500” кани малките любители на изкуството на среща със световно известни художници. Поредицата “Запознай се със…” ще представя месечно по един автор от колекцията на Националната художествена..

публикувано на 21.08.17 в 15:46

Студенти пазят и развиват българските традиции в Шотландия

Много българи избират да учат в чужбина или да търсят подходяща кариера за себе си зад граница. Някои от тях се завръщат обратно в родината, а други намират това, което търсят далеч от дома си. Въпреки това, независимо в коя точка на света се..

публикувано на 21.08.17 в 12:25
Изящество, сътворено от Петя Ангелова

Петя Ангелова: Стъклото е моята любов

В петъчния "Шоколад" тази седмица ви представихме една специална обработка на стъкло - финото приложение на този материал. Петя Ангелова , която се занимава се със стъкло от близо 6 години ни разказа за своето интересно хоби. Тя обработва муранско стъкло..

публикувано на 18.08.17 в 19:50

"Предизвикай лятото в офиса" - щури идеи с благоворителна кауза

Как ви звучи идеята да си направите караоке с любими песни в офиса? Или може би да вземете свои детски снимки от плажа и да ги покажете на колегите си ви се струва по-забавно? Ако сте достатъчно смели, можете да отидете на работа по къси панталонки и..

публикувано на 16.08.17 в 19:55

Три златни медала, един сребърен и три бронзови за България на Световната олимпиада по лингвистика

С три златни медала, един сребърен, три бронзови и почетна грамота се върнаха от XV Международна олимпиада по лингвистика (Дъблин,Ирландия), българските младежи - нашият тазгодишен национален отбор на престижното състезание. Това е най-силното..

публикувано на 16.08.17 в 11:28

Фолклорни танци просълзяват българите от странство на Летище София

Фолклорно представление посрещна пристигащите пътници на Летище София, Терминал 2. Флашмобът с участието на танцов ансамбъл „София-6“ е организиран oт екипа на най-големия форум за българи с опит в чужбина - „Кариера в България. Защо не?“. Много усмивки и..

публикувано на 16.08.17 в 10:49

Млади програмисти създават гривна-преводач от и на жестомимичния език

Екип млади програмисти от Математическия факултет към Софийския университет създаде устройство, което дава възможност на нечуващи хора да комуникират с думи. Според Световната здравна организация в света има около 360 милиона души, които са нечуващи или..

публикувано на 14.08.17 в 13:25

Световното първенство Yu-Gi-Oh ни очаква тази неделя в София

Yu-Gi-Oh! е най-известната игра в бранша си. Спечелила е рекорд на Гинес по брой продадени карти и се радва на стотици хиляди фенове по целия свят. Въпреки, че японската анимация, която е инспирирала тази необикновена игра на карти, се появява на малкия..

обновено на 11.08.17 в 12:09

Алек Сандър: Следващата ми песен ще бъде изцяло на български

Поп артистът и изпълнител Алек Сандър пусна новото си видео Ride. Мащабната продукция е снимана изцяло в София, видеото е изключително модерно с младежка визия, носи много лятно настроение и позитивен заряд за зрителите. При това заглавие съвсем..

публикувано на 11.08.17 в 11:19

Защо е важен Международният ден на младежта

Международният ден на младежта се отбелязва в България за първи път на 12 август 2007 година. Той дава възможност на света да разгърне възможностите и потенциала на младите хора, да отбележи техните постижения и да планира начини за по-доброто им..

публикувано на 10.08.17 в 14:57