Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Костадин Николов

"Щастливците не карат колело" - една история за велопътешествие до Германия

Казват, че едно време момчетата ставали мъже в казармата. Днес като няма казарма, се налага всеки да се спасява както може. Примерно, да се метне на колелото и да покара малко… до Германия и обратно по поречието на Дунав. По време на пътешествието си..

публикувано на 21.05.19 в 12:50

Милена Цанова: "Скърцам със зъби" отразява един период в живота ми

Певицата Милена Цанова представи първата си самостоятелна песен „Скърцам със зъби“. Текстът на парчето е дело на  Милена, а зад аранжимента стоят Волен Милчев и Явор Зографски (SMYAH). Виолончело частта в песента е дело на Явор Пачовски и Борис..

публикувано на 16.05.19 в 11:52

Натали Ангелова с куп награди и нова песен

Младата и талантлива поп певица Натали Ангелова спечели две първи места от международния конкурс “Европа молода”, който се проведе в Киев - Украйна. Тя завладя журито с изпълнение на песните “В очакване да съмне” на Ваня Костова и с “Танцы на стеклах” на..

публикувано на 14.05.19 в 16:15

"Живот като на кино" - в главната роля Милица Гладнишка

“Живот като на кино” - така звучи заглавието на концерт-спектакъла с музика от филми, който Милица Гладнишка и "Михаил Йосифов секстет" ще представят на 11 май, събота, в "София лайв клуб". Сцената ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни..

публикувано на 10.05.19 в 13:28

Големият финал на "Тийноватор 2019" е на 10 май

80 автори на стартъп проекти от словенската програма Ustvarjalnik/USchool и 20 предприемачи и представители на бизнеса в Словения пристигат на 9 май за финалното състезание на участниците в Програмата за насърчаване на предприемачеството и стартъп..

публикувано на 09.05.19 в 12:28

Пиесата „Том, Дик и Хари“ - низ от смешни ситуации в името на любовта

Пиесата „Том, Дик и Хари“ е една от ситуационните комедии на Рей и Майкъл Куни. Още в първите минути, едно на вид обикновено семейство, попада в низ от абсурдни и смешни ситуации, от които трябва да се „измъкнат“ и всичко това в името на Любовта. Пиесата..

публикувано на 08.05.19 в 15:06

Balkansky и Насимо обединяват усилия в два независими проекта

Две от най-познатите български имена не само на родната артистична сцена, но и в международен план - продуцентът и музикант Иван Шопов и стрийт арт художникът Насимо, обединяват творчески сили за една уникална колаборация по случай новите си самостоятелни..

публикувано на 02.05.19 в 13:32

Мулти култи “Кума Лиса”

Мариана Богданова живее от 20 години в Лондон и събира в себе си представата за мултикултурен човек - гражданин на света. Такава е и музиката, която създава със своите приятели. Проектът им се казва “Кума Лиса”. “Кума Лиса” беше едно неочаквано и..

публикувано на 30.04.19 в 16:17
В главните роли са Симеон Лютаков и Анастасия Левордашка

Емоции и усмивки обещават създателите на филма "Опърничавите"

Най-новият български филм „Опърничавите” се задава с предвиден старт за 17 май т.г. Той е създаден по едноименната новела на Младен Стоянов, който е и продуцент. Режисьор е Георги Костов. Сюжетът : Преуспелият Андрей (Симеон Лютаков) се..

публикувано на 29.04.19 в 14:01

Група Pipilotta радва феновете си с нови хитове

Преди време в нашия ефир ви представихме дебютния сингъл на група Pipilotta "Излъжи ме" , а днес малко повече от година по-късно, те са готови с цели 2 авторски песни. Те са озаглавени "Любов" и "Никой няма да стигне до теб" . Янчо Янчев е познат в..

публикувано на 17.04.19 в 16:00