Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Любомир Кючюков разказва за Съдбата на Светлородните в дебютното си едноименно фентъзи

На таен съвет в Мрачните планини седемте Тъмни повелители, предвождали в миналото народа на Сиан, решават да подновят Вековната война срещу стария враг - кралството Калеа. Орденът на сианските магове, начело с господаря на тъмнината Зарк, си връща..

публикувано на 16.11.18 в 17:21
Силва Макамян

"Аподжио" възстановява естествения начин на пеене

Вокалният педагог Силва Макамян и певицата Християна Лоизу представят майсторски клас, по време на който участниците ще усвоят тънкостите на вокалната техника „Аподжио“. Занятията ще се проведат на 17-ти и 18-ти ноември в София, а всички присъстващи..

публикувано на 16.11.18 в 12:21

"Балканджи" вплита магия в съчетанието на фолклора и рока

"Балканджи" е българска фолк метъл група, чиято музика се базира върху смесица между българска фолклорна музика и хеви метъл, като в повечето песни присъстват различни традиционни фолклорни инструменти, а ритмите са неравноделни, в типичните за..

публикувано на 14.11.18 в 14:00
Натали Ангелова

Вярвай и не се съмнявай

„Вярвай и не се съмнявай!“ - това е посланието в новата песен на младата, чаровна певица Натали Ангелова , с което тя се обръща към почитателите си. Когато вечно се колебаем и позволяваме на страха да надделее, изпускаме възможности. Именно това..

публикувано на 09.11.18 в 17:21

Супер Марио - от идеята до легендата

Има един герой от видеоигрите, който е добре познат на всички геймъри - от децата от детската градина до техните дядовци. Вероятно вече се досещате... Това е Супер Марио. Той наподобява италиански водопроводчик, който живее в царството на гъбите...

публикувано на 09.11.18 в 14:23

Откровено за науката, но на човешки език

Пригответе се за още една доза популярна наука на 10 ноември 2018 година в Sofia Event Center. Ratio е първият проект на неправителствената организация “Еволюционен поглед“. Целта на Ratio е да покаже красотата, мистерията и вдъхновението, които науката..

публикувано на 08.11.18 в 18:29

Видеоигрите от "древността" до наши дни

Една от отличителните характеристики на видеоигрите е тяхното поколение. Разграничаването им по този показател се прави според периода, през който са създадени, нивото на разделителната способност и масовата достъпност. Първият пример в това..

публикувано на 08.11.18 в 14:43

Геймърът знае историята на игрите и умее да ги цени

Когато стане дума за геймъри, много хора си представят някого, който се тъпче с вредни бургери и по цяло ден стои пред компютъра. Другата гледна точка, обаче е, че това е някой, който е изиграл много игри, знае техните истории, оценил е тяхната стойност..

публикувано на 06.11.18 в 17:14

Tango & Milonga вечер за ценители

Годината е 1956 а мястото Буенос Айрес, където се случва една от най-интересните вечери в историята на танго, след златната ера. В задимения клуб “Рандеву Портеньо”, собственост на една от най-големите фигури в историята на танго - Освалдо Фреседо, за..

публикувано на 06.11.18 в 12:59

Beta Games - новият пътеводител в света на игрите

Всеки четвъртък предаването ни „Шоколад“ се превръща в арена на различни сблъсъци. Но не на титани, а на конзоли и видео игри. Ще проследим развитието на гейминг вселената от големия взрив и създаването на първите игри до съвременните виртуални..

публикувано на 05.11.18 в 15:25