Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Мъжки момичета в музикални времена

"Лятото е!" причината за добро настроение на много от нас, а така е озаглавен и дебютният авторски музикален проект на дамската формация "Elegance" -  Венелина Миланова - вокал;  Албена Арсова - клавишни,вокали;  Яна Иванова - китара,вокали. Дамското..

публикувано на 12.07.18 в 14:33
Оксфордският университет е най-старият университет във Великобритания

Великобритания запазва таксите за бакалаври от Европейския съюз

Тези дни стана ясно, че студентите от Европейския съюз, които започват бакалавърски програми в университети в Англия, през 2019/2020 година, ще могат да учат при абсолютно същите такси и финансови условия, които важат за британските студенти. Това решение..

публикувано на 06.07.18 в 14:16

Виктория Динкова VICK - с нова самостоятелна песен „Not Alone”

Виктория Динкова пусна чисто новото си самостоятелно парче Not Alone . VICK, както е сценичното ѝ име, вече засне и видео към песента. Музиката е дело на Георги Георгиев от група „Остава“, а текстът е написан от 23-годишната изпълнителка...

публикувано на 04.07.18 в 11:23

Бриела дебютира с бум - „Boom Pow“

Най-новото попълнение на българската поп сцена - 19-годишната Бриела, представя и пред слушателите на Радио София дебютното си парче „Boom Pow“ и видеото към него. Сингълът обещава да се превърне в горещ хит с лятно настроение и бунтарски..

публикувано на 03.07.18 в 12:23

“Етичен свят - по-доброто бъдеще!” - фестивал с кауза

От 6-ти до 8-ми юли на Голямата поляна в Южния парк ще се състои фестивалът “Етичен свят - по-доброто бъдеще!”. Инициативата цели да популяризира възможностите и влиятелната роля, които имаме като потребители върху околната среда, живота на планетата,..

публикувано на 02.07.18 в 14:24

Оптимистична песен за "Край на света"

След като Лили Гелева и Мартин Костадинов се "Овъртолиха", решиха да покажат щастието и да преминат границите, които сами си поставяме в новата си песен "Край на света". Посланието на артистите, е че всеки един от нас трябва да спре да живее на..

публикувано на 29.06.18 в 18:08
Музикалната петорка на клубната сцена

Петимата от "Порив" свирят и мечтаят на български

В сладкото ни изкушение "Шоколад" ви представяме групата Порив . На музикалната сцена тя е от 2 години. Петимата избират името на формацията си по първата си песен. А и членовете са колкото броя на буквите… Това разказват трима от..

публикувано на 26.06.18 в 11:49

Дичо и Теди Кацарова със съвместен проект - "Остани"

Дичо и Теди Кацарова заснеха първия си дует в специално отворените за тях “Царски зали” на Военна академия, където Цар Фердинанд е отсядал при посещенията си и е разполагал с работен кабинет. „Остани“ има романтична тематика, звучи емоционално и..

публикувано на 22.06.18 в 12:13

Този уикенд Dolna Malina Open Air Festival ще бъде музика

Dolna Malina Open Air Festival се провежда за втора поредна година. Целта му е да обедини изкуство, спорт и благотворителност, като даде възможност на автори и спортисти от различни направления да се срещнат и да представят своето изкуство и талант под..

публикувано на 22.06.18 в 11:04

“Живи истории”, посветени на Международния ден на бежанците

Благодарение на историите на живите книги, организаторите на събитието ще се фокусират върху положителната страна на миграцията - палитра от знания, умения и нагласи, които изграждат шарени мостове между различните култури и придават на нашата..

публикувано на 20.06.18 в 11:39