Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Публикации

Създават полезни джаджи в "Изобретателски маратон" за 48 часа

"Изобретателски маратон" е един хардуерен хакатон, организиран от Физически факултет при Софийския университет "Св. Климент Охридски". В отборите се допуска участие на ученици, студенти и докторанти от български учебни заведения, при условие, че са..

публикувано на 22.03.19 в 14:25
Ели Цонова с водещия Роман Михайлов

В чужбина е много по-добре. Дали

Дебютната книга на Ели Цонова „Когато порасна, искам да стана чужденец“ проследява личните истории на повече от 30 души, които са преминали през пътя на емиграцията и са я преживели сами, всеки по своя начин.  В чужбина всичко е прекрасно. В чужбина е..

публикувано на 19.03.19 в 18:08

Лили Иванова с ново амплоа

Лили Иванова е жена на всички времена и го доказа за пореден път като допълни амплоато си на естрадна певица с това на модел. Тя стана лице на най-новия български моден бранд "Кристал". Певицата доказа, че за модата няма възраст, а стилът е най-важното..

публикувано на 14.03.19 в 14:33

Истина или лъжа - как да се ориентираме в информационния поток

Как се създават фалшивите новини и кой стои зад измислените профили в социалните мрежи. Отговор на тези въпроси ще дадат на 14 март от екипа на “Музейко”, които ще развенчаят илюзиите и ще изпитат критичното ни мислене по време на Science Night: FAKE...

публикувано на 13.03.19 в 17:46

LAN геймингът - от Nim до мобилните устройства

В рубриката ни "Бета геймс" стигнахме и до "Историята и развитието на онлайн гейминга". Началото е още през 40-те години на XX век, когато се създава първата математическа игра "Ним". Важна стъпка е направена през 1969 година с предаването на първото..

публикувано на 12.03.19 в 14:54

Пиенето на алкохол от децата не се възспира със забрани, а с разговори

Шест необикновени истории на актьори, спортисти и журналисти отбелязаха петата година от създаването на програмата „ Родителски срещи в бар: Малки разговори на големи теми “ . В темата за добрия живот на децата и отлагането на първата среща с..

публикувано на 27.02.19 в 11:39

Тодор Гаджалов: Надявам се "Важното е да вървя" да вдъхне сили на много хора

Тодор Гаджалов се завръща след тежък житейски период с нов авторски проект, озаглавен „Важното е да вървя“. Видеоклипът е заснет през различни сезони и показва красиви планински гледки от България. „В момент на слабост, когато чувствах, че съм..

публикувано на 22.02.19 в 17:01

В музея „Земята и хората“ влизат и котки, участват в изложба-конкурс

Мейн кун, Британска късокосместа, Девън рекс, Канадски сфинкс, Минск, Бобтейл - това са само част от прекрасните породи котки, които ще можете да разгледате в рамките на международното изложение на котки в музея „Земята и хората“. То ще се проведе този..

публикувано на 22.02.19 в 16:55

Баба Марта идва с концерта на група “Outhentic”

На 1 март, в клуб “Студио 5”, група “Outhentic”, ще съчетаят автентичен фолклор с джаз, фънк и груув елементи. Райна Василева (вокал, перкусии) и Живко Василев (кавал, пиано) ще съберат световната музика на едно място и ще дадат уникалната възможност на..

публикувано на 21.02.19 в 15:58

Защо е важно да пием вода

Тялото ни се състои от 70% вода, затова изключително важно за всички системи и метаболитни процеси, необходими за здравето и младостта ни, е да приемаме вода. В момента, когато устата ни пресъхне, означава, че вече сме дехидратирани.   Водата е абсолютно..

публикувано на 20.02.19 в 19:11