Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Задава се първият у нас фестивал на настолните игри "Sofia Board Game Weekend"

Забавления, срещи с непознати досега игри, състезания, запознанства със съмишленици - това обещават на гостите си организаторите на фестивала на настолните игри "Sofia Board Game Weekend" , който ще се състои на 23, 24 и 25 март в залите на "Фабрика..

публикувано на 21.03.18 в 09:53

Urban Tapes - да се зарибиш по ъндърграунд музиката

Музиката обединява двама младежи - Боян и Самуил около каузата да създадат платформа за талантливите български ъндърграунд музиканти. Идеята се заражда на една пейка в Лисабон и скоро след това първата платформа за акустични сесии Urban Tapes вече..

публикувано на 16.03.18 в 19:45

"Act!on Bulgaria" ни предизвика да открием себе си

На 17 март в 11:00 часа в градинката пред църквата "Света Неделя" ще се проведе едно събитие без аналог до момента. То се казва "Act!on Bulgaria", а на всички участници ще бъдат разделени по отбори и всеки отбор ще получи списък с предизвикателства, за..

публикувано на 16.03.18 в 13:30

Празнични герои вадят хората от офисите, за да садят дръвчета

Да засадим дърво с „Мисия гора“, за да помогнем на 5000 семейства в нужда да се радват на пълна празнична трапеза този Великден и да подкрепим опазването на белоглавия лешояд в България.   На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и..

публикувано на 16.03.18 в 13:23
Можете и вие да съчетаете любовта си към музиката и животните като се забавлявате и направите дарение

Правят трибют на Rage Against The Machine в помощ на приют за бездомни кучета

Dog'N'Roll е името на специалното рок събитие, организирано в помощ на бездомните кучета в приют, които имат нужда от адекватна грижа, докато открият своите осиновители. Концертът е този днес. Подготвят се цяла плеяда от певци, които ще изпълнят..

публикувано на 16.03.18 в 12:33

Васил Чергов възпя своя красива любовна връзка с танц

Чаровният изпълнител Васил Чергов възпя свое силно емоционално изживяване в новия си сингъл "Имах те". Носталгията по красивата любов е изразена с езика на танца, пресъздаден от професионалните танцьори Диляна Боцева и Димитър Лазаров. Певецът..

публикувано на 14.03.18 в 11:40

Българската книга „Свети Лука Доктора“ стигна и до гръцките деца

Българската книга за деца „Свети Лука Доктора“ вече е преведена и на гръцки език поради голeмия интерес от страна на гръцките духовници. Освен образователна, книгата има и възпитателна роля. Тя засяга теми като благодарност, доброта, милосърдие,..

обновено на 13.03.18 в 14:08

Indigo Kids - музикантите, които искат да променят света

Indigo Kids е новия проект на музикантите: Явор Велчев - Яви (вокал, китара), Радослав Славчев - Riverman (бас китара), Богомил Енчев (барабани), Димитър Горчаков (клавишни), Владислав Мичев (тромбон и тромпет), който е посветен на завръщането към..

публикувано на 13.03.18 в 12:28
Тихомир Димитров и участник в Space Academy

Тихомир Димитров: Трябва да вдъхновяваме децата, че могат да постигнат много

Тихомир Димитров никога не си е представял, че ще се разхожда из коридорите на НАСА. Нито пък, че ще се запознае с последния човек, стъпил на Луната. Не е подозирал, че целите и мечтите му ще бъдат свързани с пътуване до Марс. Още по-малко пък си е..

публикувано на 12.03.18 в 15:06
Гостуват ни 4Magic

4Magic - магия от музика, енергия, чар и приятелство

Момичетата от 4Magic, които станаха големият победител в последното издание на X Factor, представиха своя дебютен сингъл "Together (Вечерай, Радо)". Видеото е заснето в продължение на два дни в родния град на момичетата Пловдив от режисьора Николай Шопов...

публикувано на 07.03.18 в 13:51