Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Шоколад

Снимка


Снимка


Посетете Шоколад  и във Фейсбук


Часът на сладостите от деня, седмицата, месеца...

Сладкото вечерно изкушение на Радио София - Шоколад.

Предаването, в което ви подслаждаме с любопитни, различни, развлекателни, обичайни и необичайни теми, разнообразни гости и всякаквивкусови, (но винаги без консерванти) сладости за ухото.  Снимка

Предаването за младите по дух и мислене, за всеки жаден за информация от динамичния живот на времето, в което живеем.

Очаквайте рубриките:
Десертът на София, Студентските сладости,
Изкушения от сцената,
Чуждестранни деликатеси, Работилница за любознайковци,
Без консерванти, Диетичният шоколад на Радио София
...

Точно както има шоколад за всеки вкус, така и ние всеки делничен ден от 19 до 20 часа ви предлагаме по няколко сладки радио изкушения за всяко ухо.
Натуралното, диетичното, полезното предаване на Радио София.


Вече събират фонд за Музей на детското изкуство

Музеят е място, където картините изобразяват историята. Те запечатват моменти, с които бъдещите поколения ще се връщат назад във времето. Същото важи и за национална галерия „Квадрат 500“, където сред творби на известни български художници, показващи..

публикувано на 23.06.17 в 19:25

15 художествени фотопортрети показва Боби Костадинов

Младият фотограф Боби Костадинов представя първата си изложба, озаглавена „Екатерина“. Днес любителите на това изкуство могат да разгледат 15 от неговите фотографии, които ще бъдат само портрети. Изложбата проследява еволюцията на кадри заснети..

публикувано на 23.06.17 в 14:24

„Търся те“ - обявяват музикантите от Entropia с новата си песен

Тази песен е писана много отдавна, но явно сега й дойде времето , каза в студиото на Шоколад авторът на песента музикантът Янчо Янчев . Не съм сигурен дали е писана за конкретен човек, просто е плод на моментно вдъхновение. Аз се вдъхновявам от..

публикувано на 20.06.17 в 19:15

София стана СтолицаЛитература за пишещи от Европа и САЩ

От 13 до 15 юни в София се проведе деветото издание на програмата СтолицаЛитература на Фондация "Елизабет Костова" – събитието, което превръща София в литературна столица на България, Европа и света за няколко дни всяка година. По повод..

публикувано на 16.06.17 в 14:10

Защо е полезно да се спи с кактуси?

Тази пролет стартира Cactus Lab с мисията да се грижи за по-добър градски живот, като предоставя лесен и достъпен начин да всеки от нас да   живее в по-зелена, здравословна и красива среда, благодарение на лесни за отглеждане растения. Тези растения..

публикувано на 15.06.17 в 14:51

"Игра на театър" за малчуганите в Театър "София"

Какво е "Игра на театър" ли? Едно събитие за деца, част от проекта на Театър "София" "Как работи театърът?" Самата игра е подобна на "Не се сърди, човече!". Децата ще хвърлят зарчета и ще се придвижват по специално изработено за целта на играта вълшебно..

публикувано на 15.06.17 в 12:32

"Отборът на надеждата" помага на младежи в неравностойно положение

Наскоро „Отборът на надеждата“ се включи в седмия традиционен благотворителен футболен турнир на Асоциация на българските фен клубове на чуждестранни отбори. В шампионата участваха 16 отбора, а целта на организаторите му бе да съберат средства за..

публикувано на 14.06.17 в 19:55

Модни дизайнери се вдъхновиха от Европа

Завършващите бакалаври от специалност "Мода" към Националната художествена академия представиха своите дипломни колекции по проект " Европа- sui generis ". Десет млади дизайнери споделиха пред Радио София за своите вдъхновения, модни идеи и бъдещи..

публикувано на 14.06.17 в 13:07

Tango for Dummies - екстравагантно начинание за усмихнати и освободени

В края на седмицата предстои едно събитие за танцьори, но не какви да е, а любители на тангото - Tango for Dummies. Събитието организират група начинаещи тангероси, както се наричат те, които са се отдали на танца. С Tango for Dummies искат да покажат,..

публикувано на 14.06.17 в 12:21

Резиденция Баба отваря отново врати за ентусиасти

С идването на летните жеги все по-често се сещаме за безкрайните летни ваканции на село, когато походите из близките гори, срещите от трети вид с кокошки, кози и други обитатели на нашия или пък съседните дворове, стрелбите с лък и огромните тумби..

публикувано на 12.06.17 в 15:21