Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Holiday Heroes събират пари за хранителни продукти на благотворителен турнир по плажен волейбол

Остава ден до благотворителния турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes, в който ще се включат любими български волейболни състезатели и представители на корпоративния свят у нас.

Турнирът ще се проведе на 26 и 27 юли в столичния бийч бар на покрива на единствения търговски център с плаж.

Под мотото „Спортувай с мисия“ ще премерят сили отборите на различни компании, като всеки отбор ще се състои от четирима души, които ще играят до 15 точки, при два от три спечелени гейма.

Игрите ще се проведат под зоркия поглед на професионални волейболисти като Евгени Иванов-Пушката, Стойко Ненчев, Иван Колев, Методи Ананиев и Георги Манчев. Те ще бъдат ментори на отборите и ще им помагат по време на мачовете.

Всички събрани средства по време на турнира ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за предстоящата кампания на Holiday Heroes за Коледа.

Ръководителят на проекта Росица Томова разказа в студиото на „Ритъмът на лятото“ подробности за предстоящия турнир и сподели отношението си към ДДС върху хранителните продукти, предизвикателството да се прави благотворителност „от врата до врата“ и значението на популярните личности в социалните кампании у нас. По време на разговора тя описа и на какви качества трябва да отговаря перфектния доброволец, както кой спорт ще събере отново с благотворителна кауза десетки столичани наесен.

Чуйте.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Автобусни превозвачи готвят протест

От Конфедерацията на автобусните превозвачи обявиха (КАП), че заради натрупани през годините проблеми в бранша обмислят да започнат безсрочни протести от 18 февруари, като ще спрат превози по всички редовни линии.  За да бъдат чути и решени проблемите на автобусните превозвачи, е изпратено писмо до премиера Бойко Борисов, Министерството на финансите и до..

публикувано на 16.01.19 в 18:48

Пускат 30 нови автобуса по линии 72 и 84

30 нови автобуса ще обслужват линиите 72 и 84 от утре. Превозните средства отговарят на най-високия екологичен стандарт Евро 6, нископодови са и се накланят при спиране на спирка, обясни при представянето им кметът на София Йорданка Фандъкова. Газовите автобуси са по-подходящи за равнинен терен и затова са пуснати в централна градска част. Автобусите,..

публикувано на 16.01.19 в 18:20

Yu-Gi-Oh! - култура, спорт и страст за последователите

Съвременните форми на забавление за деца и възрастни е темата на предаването “Радиоприемница” тази седмица. След ескейп стаите и настолните игри, днес ще се потопим в Yu-Gi-Oh! културата. За да разкаже за играта, спечелила рекорд на Гинес по брой продадени карти, гостува съдията по международни турнири на Yu-Gi-Oh! Иван Тодоров , известен в тези среди..

публикувано на 16.01.19 в 16:36

Кои са най-често срещаните митове за храненето

Защо започнахме да обръщаме толкова голямо внимание на начина си на хранене? В миналото хората са се борели ежедневно, за да осигурят каквато и да е храна на масата.  В момента вече нуждите ни са презадоволени, а и достъпът до различна храна е неограничен. Вече имаме лукса да решим какво точно слагаме на масата и да търсим качеството, което отговаря на..

публикувано на 16.01.19 в 15:58

„Оркестър Титаник" на сцената на Сатиричния театър

На 17 януари предстои първата за 2019 г. премиера в Сатиричен театър "Алеко Константинов". Това е постановката на проф. Румен Рачев „Оркестър Титаник" от Христо Бойчев.  Спектакълът е съвместна продукция с Общинския драматичен театър в Кюстендил. В „Оркестър Титаник“ за първи път като щатни актьори на Сатиричния театър ще се изявят Силвия Лулчева и Иван..

публикувано на 16.01.19 в 15:43