Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Оана Стояновичи разкрива свещените загадки на женствеността

Замисляли ли сте се какво е необходимо за да се превърне една обикновена жена в изтънчена дама, която да покорява с лекота всички?

Оказва се, че да се живее в хармония се изисква спазването на някои основни правила и владеенето на ключови умения. Бизнес-коучът Ива Митева Славчева споделя част от „Свещените загадки на женствеността“.

Така е озаглавен и предстоящият четиридневен уъркшоп в София, на който за първи път в България гостува лидерът в трансформиращия коучинг Оана Стояновичи – световно признат психолог.

Идеята е чрез медитации, упражнения и практики, които помагат на грижите за себе си на всички нива – енергийно, физически, ментално, емоционално и духовно да се отключи потенциала, който всяка жена носи в себе си.

Чуйте кои се основните тайни на женствеността на съвременните дами от разговора на Мариана Гомилева с Ива Митева-Славчева.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Мулти култи колектив" започват национална кампания "Мигранти с таланти"

"Мулти култи колектив" решават да изведат на преден план талантите на мигранти и бежанци в нашата страна, чрез национална тригодишна медийна кампания. Тя ще се реализира по проект към Норвежката програма. Тази кампания няма да коментира мигрантите и бежанците в нашата страна, а ще нормализира присъствието им в българското общество...

публикувано на 20.11.19 в 12:38

Амалфи - едно от най-живописните места в Европа

Крайбрежието на Амалфи е безспорно едно от най-живописните и романтични места в Европа. Драматичният скалист бряг обгражда тюркоазените води на тиренско море, образувайки на места фиорди. Разноцветните кокетни сгради на Амалфи, Позитано, Праяно и другите крайбрежни градове, са накацали стъпаловидно върху стръмния бряг. Пинии и маслинови градини..

публикувано на 20.11.19 в 12:16

Започва зимното поддържане на републиканските пътища

От днес се въвежда зимното поддържане на републиканските пътища. От Агенция "Пътна инфраструктура" призовават шофьорите да подготвят автомобилите си за пътуване при зимни условия. Следващата седмица се очаква застудяване и по високопланинските райони е възможно дъждовете да преминат в сняг. 3000 машини - снегорини и друга техника, ще участват в..

публикувано на 20.11.19 в 11:47

ЧЕЗ отново ще зарадва ученици със стипендии

Преди 8 години, ЧЕЗ - България започна своята стипендиантска програма с професионални гимназии от западна България. До момента в нея са участвали 850 младежи, 54 от тях са били стипендианти, а 17 са започнали работа в компанията. Стипендиите, в размер на 600 лева, се дават на дванайсетокласници с високи резултати от състезанията, които организира..

публикувано на 20.11.19 в 11:21

Тео Ушев: За мен е много важна срещата с децата

Часове, след като получи награда за цялостен принос към българската култура, аниматорът Тео Ушев разказа за професионалния си път и отговори на въпроси на ученици и студенти от софийските учебни заведения. Това е поредната среща с изявени български артисти - писатели, режисьори, актьори, която организира Столичната община. Миналата година,..

публикувано на 20.11.19 в 10:48
Портрет на Зорка Йорданова, 20-те години на ХХ в. на Маша Живкова - Узунова

Накъде в София

ИЗЛОЖБА Тази вечер, от 20.00 ч., в галерия “Дечко Узунов” ще бъде открита изложбата Маша Живкова - Узунова (1903–1986) - съпруга, модел и художник. През 2019 г. се навършват 120 години от рождението на Дечко Узунов. По този случай представяме една от важните личности в живота на твореца – Маша Живкова-Узунова: съпруга, модел и художник. В изложбата..

публикувано на 20.11.19 в 08:42

"Северна звезда" - история на влюбеното сърце

Алек Кирев представи в "Шоколад" новия си сингъл „Северна звезда“. Песента разказва историята на любовта и вълнението, което всеки от нас някога е изпитвал при онези първи срещи с любимия си. Режисьор на видеото към „Северна звезда“ е Ясен Григоров, който се доверява на актьорите Станимира Тенева и Иван Станчев. Интересно решение е именно..

публикувано на 19.11.19 в 17:53