Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тествайте ума си в Mind rooms

Нова страст, която предлага игра на живо в автентичен декор с мистична и загадъчна атмосфера, пораждаща у участниците неизживявани досега емоции. 

Става въпрос за едночасова умствена провокация, която включва редица от пъзели, логически загадки и главоблъсканици (в духа на истинските Quest игри).

Какво точно представлява играта и какъв е нейният регламент - чуйте от репортажа на Петя Зунгорлиева.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Къс сигнал блокира пешеходци насред столично кръстовище

Тази седмица ни потърси колега от националното радио, за да ни разкаже, че зеленият сигнал на светофара на бул. "Мадрид" при бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" е много кратък и хората, които пресичат, остават блокирани в средата на кръстовището, от където минава и трамвайна линия. Мая Данчева посочи, че проблемът стои нерешен от години, а..

публикувано на 18.01.19 в 14:32

Иранската режисьорка Рогие Таваколи в "Sofia MENAR"

Иранската режисьорка Рогие Таваколи гостува на единадесетото издание на фестивала за кино от Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка "Sofia MENAR". В 19.00 ч. тази вечер в Дома на киното и в 20.00 ч. на 19 януари в Културен център “G8” тя ще представи пред българската публика филма си “Майчинство”, определян като най-силния дебют в иранското..

публикувано на 18.01.19 в 13:29

"Кинематограф" събира Арктика и Антарктика само за една вечер

18 януари е интересен ден от историята на Антарктида, тъй като на тази дата през 1997 година норвежкият пътешественик и изследовател Бьорг Ослунд става първият човек, прекосил сам ледения континент, и то при температури от минус 56 градуса по Целзий. Ивайло Дончев , един от основателите на българската платформа за късометражно кино "Кинематограф", ще..

публикувано на 18.01.19 в 12:19

Отворените офиси са предпочитани от младите хора

Още преди няколко години редица водещи световни компании въведоха работния модел "отворен офис". И макар този модел да навлиза все повече като решение, има и някои негативи в него, тъй като концепцията му поставя служителите пред предизвикателството да нямат никакво лично пространство. Независимо от негативните следствия от въвеждането на отворени офис..

публикувано на 18.01.19 в 09:35

Етажната собственост с индивидуални контейнери за събиране на отпадъци

Етажната собственост ще има възможност за индивидуални контейнери за събиране на отпадъци, реши на днешното си заседание Столичният общински съвет.  Това става възможно чрез нов договор за организиране на системата за разделно събиране на териториятга на Столичната община, обясни председателят на постоянната комисия по опазване на околната среда Лорита..

публикувано на 17.01.19 в 18:40