Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Тествайте ума си в Mind rooms

Нова страст, която предлага игра на живо в автентичен декор с мистична и загадъчна атмосфера, пораждаща у участниците неизживявани досега емоции. 

Става въпрос за едночасова умствена провокация, която включва редица от пъзели, логически загадки и главоблъсканици (в духа на истинските Quest игри).

Какво точно представлява играта и какъв е нейният регламент - чуйте от репортажа на Петя Зунгорлиева.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Антимикробните средства трябва да се употребяват при нужда, иначе ще станат безполезни

Ако имаме резистентност на микроорганизмите спрямо някакви препарати, тя не пада от небето. Тази резистентност е резултат от дълъг процес на употреба, и то неправилна употреба на антимикробните средства. Тя не се случва за няколко месеца и дори години. По същия начин, ако сега съвсем спрем употребата на антибиотици, ще са нужни години да се..

публикувано на 19.11.18 в 13:31

"Златен мед" укрепва здравето при всеки индивидуално

Антон Андонов бе един от поредицата интересни гости в неделното ни "Радиокафе". Той също ни разказа за нещо достатъчно любопитно, не много познато и най-вече - здравословно. Това е "Златен мед" - силен естествен антибиотик, направен по древна индийска рецепта. Това е необичайна комбинация от чист пчелен мед, куркума, джинджифил, кокосов крем и..

публикувано на 19.11.18 в 13:11

Децата, които подават ръка на възрастните и срещат мъдростта

В „Моята история за доброто“ тази седмица ви срещаме с децата на столицата. Добрите деца от града, които едва на 17 години вече са осъзнали, че животът може да бъде нечестен и безпощаден към някои хора. Децата днес разполагат с много и го осъзнават. Всяка благина им се предоставя веднага, щом е пожелана. Имат дом, храна и социална среда. За разлика от..

публикувано на 19.11.18 в 11:57

“Десет женски изневери” - 10 истории за отсъстващата любов

Предстои премиерата на книгата “Десет женски изневери” на писателката Катя Антонова . За изневярата и партньорските взаимоотношения, разказва писателката в предаването “Радиокафе”. За мен най-интересното нещо е да разглеждам взаимоотношенията на хората от улицата, на хората до мен, на хората като мен. Това е моя най-голяма страст. Разсъждавайки и..

публикувано на 19.11.18 в 11:54

"Прекрасната Касандра" - по-различна от героините на Джейн Остин

Единствената история, в която героиня на Джейн Остин остава далеч от сватбени кроежи, излиза за първи път в България. Вместо да въздиша тайно по някой благородник с мечтата да му стане съпруга, шестнайсетгодишната Касандра се влюбва в шапка, гълта сладоледи на корем и раздава шутове. А след като се е шляла цял ден и е сторила още безчинства из Лондон и..

публикувано на 19.11.18 в 11:08