Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Международен Образователен Бизнес Център отваря врати в град Гоце Делчев

2
Снимка: plus.google.com
Днес в „Ритъмът на столицата“ гостуват двама млади, интелигентни и предприемчиви мъже - Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Заедно с третия си съдружник, братът на Марин – Георги, купуват сградата на бившата хигиенна база в град Гоце Делчев и след 10-годишен труд, реконструкция и работа с различни дизайнери, я превръщат в Международен Образователен Бизнес Център, в който има няколко зали за обучения и семинари и художествена галерия. Обновената сграда участва в конкурс за фасада на годината.

Всеки от тримата млади мъже е вещ в различен ресор. Георги се занимава с бизнес и хотелиерство в Гоце Делчев. Той управлява нещата на местно ниво. Мариан е представител на University of Salford Manchester и като такъв е помогнал на много българи да учат в Англия. Андрей пък е специалист точно по обученията.

Обученията, които ще се провеждат в Образователния Бизнес Център, ще бъдат съчетани с релакс и спорт в Гоце Делчев и околността, който е много добре развиващ се спа курорт с десетки новопостроени хотели, в които ще бъдат настанявани обучаващите се.

Откриването на новия център, който помещава Академия за лидери е тази събота, а специален гост ще бъде най-известният съвременен гръцки художник Янис Нику.

Чуйте повече за новия Международен Образователен Бизнес Център от разговора на Мариана Гомилева с Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Пролетен празник на цветята в университетската Ботаническа градина

През тази събота и неделя в Ботаническата градина на Софийския университет ще се проведе пролетен празник на цветятата. Във времето от 10:00 до 12:00 часа са организирани различни инициативи. На Лазаровден можете да чуете беседата "Мушкатата - видове, сортове, отглеждане и размножаване", от която посетителите ще научат любопитна информация за рода..

публикувано на 19.04.19 в 18:31

Юнисайкъл празник в Княжеската градина

Голям спортен празник в Княжеската градина, при Паметника на Съветската армия, организира фондация "Мини арт" на 21 април. Събитието е посветено на юнисайкъл - каране на колело с една гума. На празника всеки желаещ може да се включи безплатно в демонстрации, състезания и уъркшоп.  Гео Калев от фондация "Мини арт" разказа, че на събитието ще..

публикувано на 19.04.19 в 17:15

КНСБ: Системно се нарушава правото на сдружаване

КНСБ представи четвърти годишен доклад за нарушения на трудовите права. На форума бяха обсъждани правата на синдикално сдружаване и колективно договаряне, дефинирани от президента на КНСБ Пламен Димитров като два големи проблема, които издават тревога за демокрацията. Първото право не е добре защитено, а с второто въобще няма повод за похвала...

обновено на 19.04.19 в 17:04

“Mural, mural, on the wall, I’m at home after all”

“Mural, mural, on the wall, I’m at home after all” е визуална история на жени от Ирак, Йемен, Сирия, Афганистан и Палестина, приела формата на съвременна стенопис (mural). Това е стена от графити, нарисувани от артистката Точка, по идея на "Meeting Points" - млада неправителствена организация, която създава общи истории за това какво прави едно място..

публикувано на 19.04.19 в 17:01

В "Парка на чудесата" фантазиите оживяват

"Парка на чудесата" разказва историята на един невероятен увеселителен парк, където въображението на едно изключително креативно момиче на име Джун оживява.  В един необикновен ден, тичайки през гората в търсене на пътя към дома, Джун открива старо увеселително влакче и се качва в него. След главозамайващо пътуване със странното съоръжение, тя..

публикувано на 19.04.19 в 16:52

Растения и дървета, емблематични за българската градина

В последния ден от работната седмица в „Радиоприемница“ беше цветно, в унисон с разцъфващата природа около нас и с настъпващия светъл християнски празник – Цветница. Покрай всички тези поводи решихме днес да ви разкажем за чудесата на природата, за причудливите форми на дърветата и лечебните свойства на растенията. Наш гост беше..

публикувано на 19.04.19 в 16:30

За осми път Планински маратон „Панчарево“ - този път с кауза и на Цветница

Тази неделя, 21 април, ще се проведе осмото издание на най-голямото пролетно планинско бягане в България - Планински маратон „Панчарево“. Състезанието се организира от спортен клуб „Бегач“. Десеткилометровият маршрут прави полуобиколка около езерото, а дългите дистанции осъществяват живописна обиколка в Лозенската планина до Пасарел и обратно...

публикувано на 19.04.19 в 16:10