Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Международен Образователен Бизнес Център отваря врати в град Гоце Делчев

2
Снимка: plus.google.com
Днес в „Ритъмът на столицата“ гостуват двама млади, интелигентни и предприемчиви мъже - Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Заедно с третия си съдружник, братът на Марин – Георги, купуват сградата на бившата хигиенна база в град Гоце Делчев и след 10-годишен труд, реконструкция и работа с различни дизайнери, я превръщат в Международен Образователен Бизнес Център, в който има няколко зали за обучения и семинари и художествена галерия. Обновената сграда участва в конкурс за фасада на годината.

Всеки от тримата млади мъже е вещ в различен ресор. Георги се занимава с бизнес и хотелиерство в Гоце Делчев. Той управлява нещата на местно ниво. Мариан е представител на University of Salford Manchester и като такъв е помогнал на много българи да учат в Англия. Андрей пък е специалист точно по обученията.

Обученията, които ще се провеждат в Образователния Бизнес Център, ще бъдат съчетани с релакс и спорт в Гоце Делчев и околността, който е много добре развиващ се спа курорт с десетки новопостроени хотели, в които ще бъдат настанявани обучаващите се.

Откриването на новия център, който помещава Академия за лидери е тази събота, а специален гост ще бъде най-известният съвременен гръцки художник Янис Нику.

Чуйте повече за новия Международен Образователен Бизнес Център от разговора на Мариана Гомилева с Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ
На Манаслу, 26 септември 2019 г.

Изкачвайки Манаслу (8163 м), Владимир Павлов харесал и други хималайски върхове

В следващите минути ще ви заведем до покрива на света, до една от най-младите планински вериги, а именно Хималаите . С непреодолима притагелна сила те привличат алпинисти и авантюристи вече близо 140 години. Смята се, че началото на планинарството там е поставено 80-те години на по-миналия век от британеца Уилиям Греъм. Само 3 десетилетия по-късно..

публикувано на 21.10.19 в 18:45

За „Вкусът на приключенията“ сладкодумно от Иван Раденков

На 26 октомври (събота) ще бъде премиерата на детската книга за лакомници „Вкусът на приключенията“ от Иван Раденков . След успеха на „Котаракът Франт и загадъчният остров“, българският писател се завръща с ново вкусно заглавие. В книгата той разказва 10 истории, които не само ще разсмеят малките читатели, но ще разбудят и апетита им. “Аз съм..

публикувано на 21.10.19 в 16:34

Готвачите съветват за здравето: чиста храна, умерени количества, информираност и спорт

Международния ден на готвача отбелязаха деца на всякакви възрасти тази сутрин в Музейко . Малчуганите чуха за ползите от здравословното хранене, научиха и защо зеленчуците са ни приятели. Заедно с известни български шеф готвачи, децата приготвиха здравословни талиатели, а също и сладолед. Добрата разнообразна храна в умерени количества и..

публикувано на 21.10.19 в 16:26

Доброволецът не се задоволява само с една кауза или инициатива

Седмицата, която започва, в „Радиоприемница“ решихме да посветим на будителството в съвременните измерения, на хората, които правят добро, които вдъхновяват с личен пример, не спират да мечтаят и да се борят да реализират идеите си, вярват, че позитивната нагласа променя мисленето и се отразява върху човешки съдби. Съвременните будители могат..

публикувано на 21.10.19 в 15:12

Домашен любимец и бебе - защо не?

Какво трябва да знаем, когато очакваме бебе вкъщи и имаме домашен любимец? В тази ситуация се оказват много бъдещи родители, които не искат да се разделят с кучето или котката, или пък с друг вид животно, станали вече част от семейството, но се притесняват от алергии, чревни паразити или болести. Най-честите домашни любимци са кучета и котки...

публикувано на 21.10.19 в 15:10

Футболният отбор на БНР се завърна в медиен турнир

От тази есен футболният отбор на Българско национално радио отново започва своето активно представяне. След една тренировка и обновен състав, тимът се включи изключително силно в традиционния медиен турнир за 2019-а. Водени от капитана Петроний Евтов, футболистите от БНР постигнаха една победа, едно равенство и една загуба. По този начин за първи..

публикувано на 21.10.19 в 14:30

За седми път София е домакин на Международния фестивал за дигитални изкуства Da Fest

Седмото издание на международния фестивал за дигитални изкуства Da Fest ще се проведе от 22 до 26 октомври в София. Програмата включва изложби, аудио-визуални, театрални, VR пърформанси, видео арт прожекции, лекции и презентации, творчески работилници, концерти, които представят разнообразните изследвания и художествени практики в полето на дигиталните..

публикувано на 21.10.19 в 14:02