Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Международен Образователен Бизнес Център отваря врати в град Гоце Делчев

2
Снимка: plus.google.com
Днес в „Ритъмът на столицата“ гостуват двама млади, интелигентни и предприемчиви мъже - Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Заедно с третия си съдружник, братът на Марин – Георги, купуват сградата на бившата хигиенна база в град Гоце Делчев и след 10-годишен труд, реконструкция и работа с различни дизайнери, я превръщат в Международен Образователен Бизнес Център, в който има няколко зали за обучения и семинари и художествена галерия. Обновената сграда участва в конкурс за фасада на годината.

Всеки от тримата млади мъже е вещ в различен ресор. Георги се занимава с бизнес и хотелиерство в Гоце Делчев. Той управлява нещата на местно ниво. Мариан е представител на University of Salford Manchester и като такъв е помогнал на много българи да учат в Англия. Андрей пък е специалист точно по обученията.

Обученията, които ще се провеждат в Образователния Бизнес Център, ще бъдат съчетани с релакс и спорт в Гоце Делчев и околността, който е много добре развиващ се спа курорт с десетки новопостроени хотели, в които ще бъдат настанявани обучаващите се.

Откриването на новия център, който помещава Академия за лидери е тази събота, а специален гост ще бъде най-известният съвременен гръцки художник Янис Нику.

Чуйте повече за новия Международен Образователен Бизнес Център от разговора на Мариана Гомилева с Мариан Темелков и Андрей Илиев.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Фокусниците черпят силата си от... Великия магьосник от Луната

Има ли магия около нас? Това попитахме децата от 29-а детска градина „Слънце“ в предаването ни "Радиолексикон". За тях, оказа се, най-впечатляващите МАГИИ са тези на фокусниците. Изненадващо , но варианти да станеш фокусник или магьосник има много. Само трябва да изберете един от тях и да поемете на пътешествие или пък да слушате цяла..

публикувано на 23.02.19 в 10:15

Тодор Гаджалов: Надявам се "Важното е да вървя" да вдъхне сили на много хора

Тодор Гаджалов се завръща след тежък житейски период с нов авторски проект, озаглавен „Важното е да вървя“. Видеоклипът е заснет през различни сезони и показва красиви планински гледки от България. „В момент на слабост, когато чувствах, че съм спрял на едно място и нищо не се случва, когато нямах стимул и желание да творя, свободата и..

публикувано на 22.02.19 в 17:01

В музея „Земята и хората“ влизат и котки, участват в изложба-конкурс

Мейн кун, Британска късокосместа, Девън рекс, Канадски сфинкс, Минск, Бобтейл - това са само част от прекрасните породи котки, които ще можете да разгледате в рамките на международното изложение на котки в музея „Земята и хората“. То ще се проведе този уикенд (23 и 24 февруари). По време на събитието ще имате възможност да видите както..

публикувано на 22.02.19 в 16:55

Предприемаческа програма предизвиква студентите

Започна кандидатстването за първата предприемаческата програма у нас - "Challenge YOU". Тя е отворена за студенти от страната между 17-и 29-годишна възраст.   Инициативата цели да помогне на участниците да подобрят предприемаческите си уменията и да развият идеите си до работещи бизнеси. В края на програмата най-добрият екип ще получи и..

публикувано на 22.02.19 в 16:41

Английската гимназия минава на едносменен режим на обучение догодина

До средата на 2020 г. ще бъде завършено разширението на Първа английска гимназия, съобщи кметът на София при проверка ремонта. Тогава училището ще има готовност да премине на едносменен режим на обучение. В момента до съществуващата сграда се прави разширение заедно с нов физкултурен салон. В сградата се помещават две училища - Първа английска..

публикувано на 22.02.19 в 16:34

12 фермерски пазара са в културния календар на София за 2019-а

Фермерските пазари вече са част от културния календар на София. За шеста поредна година на улица "Оборище", точно зад катедралата "Александър Невски" над 80 производители ще изложат много вкусна храна и интересни изделия. Така, че ако запасите на домашен мед, млечни продукти или пък зеленчуци са на привършване, освободете си час време на 24 февруари -..

публикувано на 22.02.19 в 16:33
Арета Франклин

Арета Франклин - "Say a Little Prayer

Днес в рубриката "Незабравимите" слушаме песен, която е изпята на два пъти, от две певици, в рамките на две години - все с огромен успех. Името ѝ е "Say a Little Prayer", написана е от Брт Бакара и Хал Дейвид, първоначално за Дион Уоруик, която я записва още през 1966-а. Този запис остава неиздаден цяла година по ред причини. Въпреки че самият..

публикувано на 22.02.19 в 16:25