Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Онлайн рекламата - мечта или манипулация

https://pixabay.com
Бързото развитие на социалните медии повлия на туристическата индустрия. Диалогът с потребителите стана по-лесен, онлайн резервациите, сайтовете за споделяне и блоговете дават достъп до информация и свобода в избора на пътуване. Днес в НБУ се проведе една дискусия на тази тема „Онлайн рекламата в туризма“, на която, независимо от лошото време, присъстваха над 60 студенти. 

Една тема, която вълнува всички нас, независимо дали сме пътешественици, туристи, или работим в сферата на туризма е онлайн рекламата. Дали, обаче, тя е „мечта или манипулация“, обяснява доц. д-р Соня Алексиева, преподавател в областта на туризма.

Екатерина Геловска, главен редактор на списание предназначено за професионалистите в туризма, споделя какви са тенденциите в онлайн рекламата в туризма и как да отбягваме напудрените предложения.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Жана Станева - за грижата в първите мигове и дните след раждането

Конкретният повод за срещата ни с нея е Бабинден – по нов стил се отбелязва на 8 януари (тогава беше и денят на всяка баба в семейството), а по стар – на 21 януари, когато е Денят на родилната помощ. Това са дни, в които всеки от нас може да си спомни за онези, които са съпътствали  и спомагали един от най-хубавите и най-чудните..

публикувано на 20.01.17 в 17:59

Защо тикет системата в столичния транспорт не връща ресто

Тикет системата в столичните тролеи и трамваи работи около 8 години и през всички тези години устройствата за закупуване на билети не работят така, както ни се иска на всички нас. Или с други думи казано - когато си купуваме билетче, не получаваме ресто. Докога ще е така и къде отиват надвзетите от пътниците суми – чуйте от репортажа на Ана..

публикувано на 20.01.17 в 17:46

Над 50 % от българските деца живеят в материални лишения. До какво води беднотията?

Качеството на живот на децата представи в предаването "Радиоприемница" Мариана Писарска от сдружението "Деца и юноши". Според нея 12.5 % от общо над 1 млн. деца е сериозно число за риск от отпадане от училище. Този процент показва, че не се справяме добре с превентивните мерки или нямаме адекватен подход, въпреки че рисковете си личат по..

публикувано на 20.01.17 в 17:37

Учителят не е магьосник, а от него се очакват чудеса

Новият закон за образованието дава надежда за по-добра образователна среда, коментира Атанас Кузманов от сдружение "Кузманов". Проблемът, който се забелязва е, че учителите трудно наваксват с информацията, въз основа на която трябва да приложат стандартите за приобщаващо образование. Наредбата за приобщаващото образование обаче поставя това обучение в..

публикувано на 20.01.17 в 17:21

Наградиха победителите в конкурса „Виж ни, ние сме на колело“

78 деца се включиха в конкурса за детска снимка „Виж ни, ние сме на колело“. Днес бяха наградени и победителите, а голямата награда - велосипед, отиде при Лора Илиева от Шумен. Целите на екипа, организатор на надпреварата, са свързани с повишаване на познанието за екологичните опасности, които крие градският климат. Така се подкрепя инициативата на..

публикувано на 20.01.17 в 16:26