Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Онлайн рекламата - мечта или манипулация

https://pixabay.com
Бързото развитие на социалните медии повлия на туристическата индустрия. Диалогът с потребителите стана по-лесен, онлайн резервациите, сайтовете за споделяне и блоговете дават достъп до информация и свобода в избора на пътуване. Днес в НБУ се проведе една дискусия на тази тема „Онлайн рекламата в туризма“, на която, независимо от лошото време, присъстваха над 60 студенти. 

Една тема, която вълнува всички нас, независимо дали сме пътешественици, туристи, или работим в сферата на туризма е онлайн рекламата. Дали, обаче, тя е „мечта или манипулация“, обяснява доц. д-р Соня Алексиева, преподавател в областта на туризма.

Екатерина Геловска, главен редактор на списание предназначено за професионалистите в туризма, споделя какви са тенденциите в онлайн рекламата в туризма и как да отбягваме напудрените предложения.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ
До 2020-а ще имаме няколко хиляди електромобила

Идват ли добри новини за електромобилите у нас?

Кръгла маса под надслов “Добри новини за електромобилите”, организирана от Българска асоциация електрически превозни средства и Националния доверителен еко-фонд се проведе по-рано днес в столицата. Бяха представени иновации в развитието на електромобилите в България, основна тема също беше, как може да бъде стимулирано използването на..

публикувано на 23.02.17 в 18:38

За трудовите отношения в бъдеще време

Как се променя пазарът на труда с оглед на все по-голямата автоматизация на работния процес и какви са новите изискания, които трудещите се, израснали в дигитална среда имат? Отговорите потърсихме заедно с Лидия Шулева от българската търговско-промишлена палата и Милена Драгийска, част от мениджмънта на голяма верига хранителни магазини...

публикувано на 23.02.17 в 17:18

Столичната община одобри обезщетяването на клиентите на "Топлофикация София" заради аварията

Столичният общински съвет заседава днес, а както съобщихме заседанието беше прекъснато заради сигнал за бомба. В допълнителните точки остана едно важно решение -   предложението на „Топлофикация София“ ЕАД   за обезщетения на клиентите на дружеството във връзка с промишлена авария, засегнала съоръженията на дружеството и довела до прекъсване и..

публикувано на 23.02.17 в 16:27

Софийска премиера на филм за Свети Лука

Филмът „Светителят хирург“ разказва за живота на свети Лука, който е сред най-почитаните православни светци на ХХ век (архиепископ, изповедник и мъченик). Филмът е изключително атрактивен за вярващите православни християни, а и за хората, които се колебаят във вярата си. Той представя живота и делото на свети Лука Кримски и има за цел да даде..

публикувано на 23.02.17 в 16:25
Иван Чакъров

Кметът на "Красна поляна": Няма да правим център за социална интеграция

Протест в столичния квартал "Красна поляна" блокира на 22 февруари два булеварда. Основното искане на недоволстващите жители на района е премахване на жилищните сгради, известни като „виетнамските общежития“, както и оставка на районния кмет. До протеста се стигна въпреки ангажиментите, поети от кмета на София Йорданка Фандъкова за осигуряване на..

публикувано на 23.02.17 в 16:22