Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В днешния мразовит 12 януари от топлото "Радиокафе" очаквайте

Снимка: pixabay.com

Слушайте „Радиокафе“ днес от 08.00 до 11.00 часа и Ви гарантираме, че ще се потопите в света на изобилието от актуална, любопитна и поучителна информация, внимателно поднесена от водещите Гергана Пейкова и Данаил Конов.
В предаването днес очаквайте:
Даниела Бенишева ще ни разкаже подробности за една пътуваща фотоизложба, която ще бъде открита днес в Националния военноисторически музей. Тя е озаглавена "Моите предци на война" и е част от едноименния проект на музея по повод отбелязването на 100-годишнината от Първата световна война.
Луиза Лазарова ще ни запознае с работата на Центъра за кризисно настаняване на бездомни хора към Столична община, в обстановка на екстремно ниски температури и траен снеговалеж.
От анкета на Теодора Патронова пък ще разберем какво мислят столичани и гостите на града за отминалата 2016 година и какво очакват от настоящата 2017 година.
Гост в предаването ще бъде актрисата Татяна Захова, която днес има имен ден, както и всички, които носят имената Таня,  Татияна и Траяна.
Честито!

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ
Десислава Иванчева

Две комисии в СОС отхвърлиха референдума срещу застрояването в "Младост"

Комисиите по Устройство на територията и Опазване на околната среда на Столичния общински съвет отхвърлиха предложения от инициативен комитет "За зелен Младост" референдум заради незаконосъобразност на въпросите. От събраните над 13 хиляди подписа валидни са само малко над 8 хиляди и 800, според справка в служба ГРАО ("Гражданска регистрация и..

публикувано на 29.03.17 в 17:13

Скоро перничани ще се радват на първата за града велоалея

Първата велоалея в Перник ще бъде открита официално в началото на месец април, съобщиха от общината. Тя е с обща дължина 6 246,77 м, за изграждането й са похарчени 646 965,29лв. без ДДС. Трасето започва от централния площад "Кракра", върви успоредно на вътрешноградската магистрала и река Струма и стига до парка пред кметство "Изток"...

публикувано на 29.03.17 в 15:50

79 работни места ще бъдат разкрити във Врачанско

Общо 79 работни места ще бъдат разкрити по Регионалната програма за заетост и обучение в област Враца, съобщиха от областната администрация. Програмата за 2017 година е приета днес от Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие. Общата стойност на финансирането на програмата за областта е 285 031 лева. Целеви групи на..

публикувано на 29.03.17 в 14:36

На 6 април показват най-добрите фотографии от VIPA '2016

Професионални фотографи и любители от България, Румъния, Италия, Сърбия, Нова Зеландия, Русия, Малайзия, Бангладеш, Португалия, Беларус, Словакия и Азербайджан са сред 30-те победители в първото издание на конкурса "Voubs International Photography Awards 2016" /VIPA/. Официалното откриване на изложбата с най-добрите фотографии и церемонията по..

публикувано на 29.03.17 в 14:19

В "Ритъмът на столицата" днес

Комисиите на СОС ще разглеждат предложението за референдум в кв. "Младост" по повод строителството в района. Евелина Стоянова ще ни запознае с позициите.   В УНСС се провежда научно-практичната конференция "Управление на сигурността", на която ще бъдат представени „Мониторинг на управлението на качеството на въздуха,общински планове за развитие на горски..

публикувано на 29.03.17 в 13:57