Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В днешния мразовит 12 януари от топлото "Радиокафе" очаквайте

Снимка: pixabay.com

Слушайте „Радиокафе“ днес от 08.00 до 11.00 часа и Ви гарантираме, че ще се потопите в света на изобилието от актуална, любопитна и поучителна информация, внимателно поднесена от водещите Гергана Пейкова и Данаил Конов.
В предаването днес очаквайте:
Даниела Бенишева ще ни разкаже подробности за една пътуваща фотоизложба, която ще бъде открита днес в Националния военноисторически музей. Тя е озаглавена "Моите предци на война" и е част от едноименния проект на музея по повод отбелязването на 100-годишнината от Първата световна война.
Луиза Лазарова ще ни запознае с работата на Центъра за кризисно настаняване на бездомни хора към Столична община, в обстановка на екстремно ниски температури и траен снеговалеж.
От анкета на Теодора Патронова пък ще разберем какво мислят столичани и гостите на града за отминалата 2016 година и какво очакват от настоящата 2017 година.
Гост в предаването ще бъде актрисата Татяна Захова, която днес има имен ден, както и всички, които носят имената Таня,  Татияна и Траяна.
Честито!

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Занаятчии представят майсторлъка си в центъра на София

Майстори от цялата страна ще представят занаятите си на Фестивал на занаятите в центъра на София в Градската градина /на мястото на бившия Мавзолей/ от 29 юни до 2 юли. Ще бъдат показани занаяти като изработване на художествена керамика, кожарство, художествена обработка на дърво, шапкарство, изработване на накити с използване на естествени..

публикувано на 27.06.17 в 11:34
Фрагмент от картината на Я. Вешин

Изложбата "Ярослав Вешин - един колоритен чех в България" ще бъде открита на 30 юни

Изложбата "Ярослав Вешин - един колоритен чех в България" ще бъде открита на 30 юни, от 17.00 часа, в галерия "Средец" на бул. "Ал. Стамболийски" 17 в София, съобщиха от Националния военноисторически музей. Изложбата е подготвена по повод 101-ата годишнина на музея. Тя представя произведения на един от виртуозите на четката - чех по произход, но българин..

публикувано на 27.06.17 в 11:23
проф. Лозан Митев

Проф. Лозан Митев: Елитният спорт трябва да облагородява със своето зрелище обикновения човек

С демонстративни състезания по голф, катерене, плажен волейбол, ролери и традиционното посрещане на щафетата със символичния Олимпийски огън на 24 юни в Националната спортна академия "Васил Левски" беше отбелязан Международният олимпийски ден и Денят на българския олимпиец. В България е възприета идеята всяка спортна организация и всяко населено място,..

публикувано на 27.06.17 в 11:06

Раздадоха наградите на Българската филмова академия

Режисьорът Людмил Стайков е удостоен с наградата за цялостно творчество на Българската филмова академия на церемонията, състояла се снощи в Театър "Българска армия".. За най-добър пълнометражен игрален филм е отличен "Спомен за страха" на Иван Павлов. Продукцията има и награда за режисура, сценарий - на Красимир Крумов - Грец, операторско майсторство..

публикувано на 27.06.17 в 09:30

Здраве и стил на живот - избрано от печата

Прокуратурата даде на съд приема за първи клас в София, пише МОНИТОР . Софийската градска прокуратура (СГП) е внесла протест в Административен съд София – град против разпоредби от Системата за прием на ученици в общинските училища в столицата, приета от Столичния общински съвет през февруари тази година. За първи път тази година Столичната община..

публикувано на 27.06.17 в 08:35