Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

В днешния мразовит 12 януари от топлото "Радиокафе" очаквайте

Снимка: pixabay.com

Слушайте „Радиокафе“ днес от 08.00 до 11.00 часа и Ви гарантираме, че ще се потопите в света на изобилието от актуална, любопитна и поучителна информация, внимателно поднесена от водещите Гергана Пейкова и Данаил Конов.
В предаването днес очаквайте:
Даниела Бенишева ще ни разкаже подробности за една пътуваща фотоизложба, която ще бъде открита днес в Националния военноисторически музей. Тя е озаглавена "Моите предци на война" и е част от едноименния проект на музея по повод отбелязването на 100-годишнината от Първата световна война.
Луиза Лазарова ще ни запознае с работата на Центъра за кризисно настаняване на бездомни хора към Столична община, в обстановка на екстремно ниски температури и траен снеговалеж.
От анкета на Теодора Патронова пък ще разберем какво мислят столичани и гостите на града за отминалата 2016 година и какво очакват от настоящата 2017 година.
Гост в предаването ще бъде актрисата Татяна Захова, която днес има имен ден, както и всички, които носят имената Таня,  Татияна и Траяна.
Честито!

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

В "Ритъмът на столицата" днес очаквайте

Със замeстник ректора по учебната дейност проф. д-р Ренета Божанкова ще разговаряме за началото на кандидатстудентската кампания на Софийския университет за учебната 2017/2018 година и за намерението за увеличаване на таксите за 9 факултета на висшето училище. Инициатива за модернизация на детското отделение на "Пирогов“ ще го превърне в една истински..

публикувано на 21.02.17 в 13:32

Вече се приемат предложения за Националната награда "Елин Пелин"

Община Елин Пелин започва да набира предложения за Националната литературна награда "Елин Пелин". Целта на отличието е да стимулира създаването на високо художествени белетристични произведения, утвърждаващи хуманизма, нравствените и естетически ценности, характерни за творчеството на писателя. През месец юли се навършват 140 години от рождението на..

публикувано на 21.02.17 в 12:14

В цялата Софийска област няма приюти за възрастни

Община Драгоман е инициатор на институционална среща за решаване на проблемите на възрастните хора в риск. Тя е насрочена за 6 март от 13.00 часа в заседателната зала на общината. В дневния и ред влизат три основни точки - осигуряване на средства за оборудване на центрове за спешно и временно настаняване на възрастни хора, съкращаване на сроковете за..

публикувано на 21.02.17 в 12:10
д-р Илко Семерджиев

Отлагат въвеждането на пръстовия идентификатор в извънболничния сектор

Министерството на здравеопазването отлага въвеждането на пръстовия идентификатор в извънболничния сектор . Решението ще предпази здравната система от срив в медицинската, техническата, информационната и финансова стабилност на здравеопазването, обяви министърът на здравеопазването д-р Илко Семерджиев. По изчисления на Националната..

публикувано на 21.02.17 в 11:37

Трима души са загинали в катастрофи в страната през денонощието

Трима души са загинали при 16 тежки пътни произшествия в страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. В катастрофите са ранени 19 души, като един от тях е с опасност за живота. В София са станали 5 тежки и 62 леки пътнотранспортни произшествия, при които е загинал един човек, а седем са били ранени.

публикувано на 21.02.17 в 08:40