Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

229 леки произшествия в София през изминалото денонощие

Четирима са ранени при катастрофи през изминалото денонощие, загинали няма.

В страната са станали три пътни инцидента, съобщи МВР.

В София е имало 229 леки произшествия.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Теми и гости в "Радиокафе" тази сутрин

В първото за новата седмица "Радиокафе" днес ще говорим за снега и докога ще остане, за трансформациите на времето, за сутрешния софийски трафик, но и за регионалните новини - от всички населени места, където звучи Радио София. И още - за инициативите на сдружението "За земята", свързани не само с познаването на същността на екологичните проблеми, но и..

публикувано на 20.02.17 в 08:50

Обработващите машини пак излязоха по улиците тази нощ

Над 100 снегопочистващи машини са извършили обработки със смеси срещу заледяване във всички райони на Столичната община. Още преди 6:00 часа са обработени трасетата на градския транспорт, опасни и стръмни участъци, основни улици в кварталите, както и Южната дъга на околовръстен път и общински пътища. В планината Витоша са опесъчени пътищата „Драгалевци..

публикувано на 20.02.17 в 08:35

Край на валежите, облачността се разкъсва

Валежите от запад ще спират, а облачността ще се разкъсва и намалява. В сутрешните часове все още ще има валежи, предимно от сняг, в източните райони от станата от дъжд, които след обяд навсякъде ще спрат. Вятърът от запад-северозапад временно ще се усили. Максималните температури ще бъдат в широки граници – от 2°-3° в североизточните райони до 11° в..

публикувано на 20.02.17 в 08:15

Здраве и стил на живот - избрано от печата

Всеки десети прецакан с неизползван отпуск, извежда в заглавие МОНИТОР . 10% от работниците не могат да вземат полагаемото им се обезщетение за неизползван отпуск след прекратяване на договора, показва практиката на юристи. „Работодателите просто отказват да им изплатят това обезщетение, въпреки че е регламентирано в Кодекса на труда“, обясни..

публикувано на 20.02.17 в 07:17

Общината бори замърсяването на въздуха в София с миене на улици

Общината бори замърсяването на въздуха в София с миене на улици, предаде БГНЕС. Чакахме времето да позволи. Миналата седмица два дни инцидентно михме основни булеварди. От днес започваме по-усилено миенето на основни булевардни, а след това ще преминем постепенно, когато времето позволява, към улици с обществено значение и постепенно и към..

публикувано на 17.02.17 в 14:23