Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

229 леки произшествия в София през изминалото денонощие

Четирима са ранени при катастрофи през изминалото денонощие, загинали няма.

В страната са станали три пътни инцидента, съобщи МВР.

В София е имало 229 леки произшествия.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Общинските болници в голямата си част са в реални фалити

В голямата си част общинските болници са пред реални фалити. Това стана ясно от думите на Неделчо Тотев, председател на сдружение за общинските болници по време на заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС), съобщава БГНЕС. Общинските болници в голямата си част са в реални фалити и след Нова година, когато минималната работна..

публикувано на 12.12.17 в 13:47

До края на декември се ползват данъчните облекчения чрез работодател

До края на декември работниците или служителите трябва да представят необходимите документи пред своите работодатели по основното трудово правоотношение, ако искат да ползват данъчните облекчения за деца чрез тях. Двете декларации - за ползване на данъчното облекчение за деца по чл. 22в и данъчното облекчение..

публикувано на 12.12.17 в 10:40
Значки като софийските няма да са толкова ефективни в Токио, защото всички там гледат в телефоните си

Мобилно приложение ще намира място за сядане на бременни в японското метро

Бременните жени, борещи се за свободна седалка в претъпканото токийско метро вече ще могат да намерят своето спасение, благодарение на ново приложение, което ще ги свързва с намиращите се наблизо пътници, желаещи да отстъпят мястото си. Ефективността на новия app за свързване между хората ще бъде тестван тази седмица. Неговата цел ще е да..

публикувано на 12.12.17 в 09:40

Топлоподаването е възстановено в 4 столични квартала след отстраняване на аварията

Отстранена е голямата авария, която остави четири столични квартала -„Бели брези“, „Стрелбище“,„Красно село“ и части от кв. „Гоце Делчев“, без парно почти цяло денонощие. Това съобщи агенция "Фокус", цитирайки говорителя на "Топлофикация София" Елизабет Павлова. Топлоподаването е било възстановено в 05.00 часа тази сутрин. Павлова..

публикувано на 12.12.17 в 09:10

Прекъсвания във водоснабдяването в някои части на столицата на 12 декември

Водоснабдяването днес временно ще бъде прекъснато в някои части на столицата, съобщиха от „Софийска вода”. Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Й. Вапцаров“ в кв. „Михайлово“ в Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по ул. „Персенк“; ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“; ул...

публикувано на 12.12.17 в 08:50