Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Иван Обрейков, директор на Ски зона Банско:

Банско предлага атракции за широк спектър туристи

Снимка: www.banskoski.com

След 10 януари има лек спад на броя на туристите, но това се дължи на края на ученическата ваканция, а не на неблагоприятни климатични условия. Това каза в "Радиокафе" Иван Обрейков, директор на Ски зона Банско. Той потвърди, че условията за ски в Банско към момента са прекрасни, и според него хората, които са свикнали с планината, няма да се откажат от прогнозите за продължаващи снеговалежи и усложнена пътна обстановка.

Банско привлича туристи през цялата година. Обрейков коментира, че миналият летен сезон е бил изключително успешен за курорта. Имахме много атракции, а водната пързалка, която беше най-дългата в Европа и предизвика голям интерес, тази година планираме да стане втора в света, kаза в аванс Обрейков.

Целия разговор на Иван Обрейков с Гергана Пейкова и Данаил Конов може да чуете в звуковия файл.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Как да овладеем псориазиса?

ВМА отбелязва Седмицата за борба с псориазиса с безплатни прегледи през цялата седмица. До петък всеки работен ден лекарите ще преглеждат безплатно пациенти от 10.00 до 12.00 в поликлиниката на болницата, в кабинет 227, като за прегледите няма да се изисква предварително записване. " Идеята е да покажем целия терапевтичен арсенал, всички възможности,..

публикувано на 23.01.17 в 20:06
Концерт на Младежка филхармония София, юни 2012 г.

Маестро Михаил Ангелов: Диригентът зависи от много хора, но трябва да умее да ги уважава

Гост в студиото на "Кой кой е?" беше големият наш диригент маестро Михаил Ангелов - един от основателите на редица музикални институции у нас, сред които камерният ансамбъл "Софийски солисти", русенския хор "Дунавски звуци", Младежка филхармония към НМУ "Любомир Пипков", диригент на оперните театри в Русе, Пловдив, Бургас и Благоевград, Софийската..

публикувано на 23.01.17 в 19:57

Законът няма да реши всички проблеми, но искаме да се промени манталитета на шофиране

Наложиха нови по-строги мерки в закона за движение по пътищата, които влязоха в сила от 21 януари. Целта е да се намалят жертвите по пътищата. В първите дни на действие на закона вече има резултати. Свалени са номерата на 30 автомобила за каране без книжка, употреба на алкохол и за отказ от тестване. Мерките стават по-строги. Наказанията са..

публикувано на 23.01.17 в 18:04

Филмът "Маймуна" поставя началото на зимния семестър на "София филм фест за учащи"

Зимният семестър на Дискусионния клуб за българско и европейско кино "София филм фест за учащи" се открива тази вечер в Дома на киното с прожекция на българския игрален филм "Маймуна" на Димитър Коцев - Шошо. Дискусионният клуб е инициатива на "Арт фест" и Дома на киното, с подкрепата на програмата "Култура" на Столичната община и..

публикувано на 23.01.17 в 17:56

Сурва - фестивал, съхраняващ традицията

Среща на поколенията, среща на духа и приятелството, в основата на която е запазването на една дълговечна традиция . Така кметът на Перник Вяра Церовска определя поредното 26-то издание на Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва" 2017. То ще се състои на 27, 28 и 29 януари в Европейската столица на маскарадните игри - Перник...

публикувано на 23.01.17 в 17:08