Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Центърът за социална рехабилитация и интеграция в Костинброд с комплекс от услуги

Снимка: Антон Лефтеров, bg.wikipedia.org
Новият Център за социална рехабилитация и интеграция в Костинброд предлага комплекс от услуги, свързани с извършване на рехабилитация, социално-правни консултации, трудово консултиране, образователно и професионално обучение и ориентиране, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване. Центърът е за 40 души едновременно и работи вече повече от месец, въпреки че офицално беше открит преди броени дни.

Потребителите, които могат да се ползват от услугите на новия център за социална рехабилитация и интеграция в Костинброд, се набират чрез Дирекцията за социално подпомагане, която одобрява кандидатите, обясни директорката Анна Ананиева.

Хората, които биха кандидатствали за включване в работата на новия център за социална рехабилитация, трябва да са с постоянен адрес в Община Костинброд и да имат сключен договор с регионалната дирекция за социално подпомагане. Дирекцията е и тази, която одобрява кандидатурите. Работното време на центъра е от 08:30 до 12:00 часа и от 12:30 до 17:00 всеки делничен ден.

Още по темата - чуйте от репортажа на Красимир Мартинов.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пролетното миене на софийските улици е в ход

С настъпването на пролетта и затопляне на времето в столицата се появиха цистерни с вода и започна първото за годината миене на улиците. Къде бяха първите почистени пътни платна, в кои райони ще са следващите места и как можем да разберем дали и кога ще се появят специализираните коли с маркучите и на нашата улица, та да си махнем своевременно..

публикувано на 22.03.17 в 18:32

Докога ще продължават опашките от тирове по границите

В „Трафик София“ продължаваме да следим наболялата тема за безкрайните опашки от тирове по българските гранично-контролно пропусквателни пунктове. Въпросът за това, докога ще продължават опашките по границите, е резонен. Ние също очакваме да има позитивно развитие, но последните месеци оставаме само с очакванията , заяви пред Радио София..

публикувано на 22.03.17 в 17:45

„Бабо, разкажи ми спомен“ спечели конкурса „Моята любима книга 2016“

„Бабо, разкажи ми спомен“ на Ивинела Самуилова спечели Националния конкурс „Моята любима книга 2016“, организиран от сдружение “Всичко за книгите“. Книгата на българската писателка получи най-много гласове във финалния етап на надпреварата, в който се съревновава с още двайсет други заглавия. Конкурсът стартира на 6-ти февруари и в него..

публикувано на 22.03.17 в 16:50
Галина Риом - Ройбек

Галина Риом-Ройбек: Във вените ми тече българска кръв

Замисляли ли сте се някога какво е съвременен цирк? Това е вид изкуство, което се заражда през 70-те години във Франция и представлява своеобразно слизане на артистите от сцената и включва по-динамична работа сред хората. Този цирк се състои в смесването на елементи от традиционния цирк с много други жанрове и изкуства. Добрата новина е, че всички..

публикувано на 22.03.17 в 16:41

Българското представяне на CeBIT - все още плахо, но достатъчно конкурентно

Едно от най-престижните изложения за информационни и комуникационни технологии в света CеBIT 2017 се провежда в германския град Хановер. България се представя от девет компании, в това число стартъпи. Фирмите показват дейността си в рамките на национален щанд от 125 кв. м изложбена площ. Българският щанд предлага решения в областта на електронната..

публикувано на 22.03.17 в 16:34