Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Организират протест срещу частните съдебни изпълнители

Гражданско движение “Покана за доброволно изпълнение“, съвместно с други граждански организации и движения, организират протест в София срещу съдилищата, частните съдебни изпълнители, банките, лихварите и монополистите. Протестните действия започват в 18:00 часа пред Съдебната палата в София. Протести ще има и в други градове в страната.

Повече за протеста, обявен на пресконференцията на движението - чуйте от репортажа на Добромира Мицева.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Над 600 хиляди активни българи с проблемна щитовидна жлеза

Над 600 000 са българите в активна възраст, които имат нарушена функция на щитовидната жлеза. Най-лошото е, че около 65 % от лицата, които имат тези заболявания, не знаят и не се лекуват, заяви проф. Ана-Мария Борисова - председател на Българското дружество по ендокринология: Американците казват - 60% от хипотиреоидизма не е диагностициран...

публикувано на 25.05.17 в 14:51

Доц. Владислав Миланов: Да употребяваме думите намясто, свръхнаучното изразяване ни прави смешни

Езикът е силен. Той има своите вътрешни механизми за саморегулация. За последните 20-25 години в българския са навлезли около 5000 нови думи. И най-често те обозначават нови понятия или са част от езиковата мода. Най-важно е да се придържаме към правилото за уместност при употребата на думите. Това подчерта пред Радио..

публикувано на 25.05.17 в 14:42
Роджър Мур

Мур. Роджър Мур... А View to a Kill - Duran Duran

Днес посвещаваме Незабравимите на Роджър Мур - актьорът, определен за най-добрия Джеймс Бонд сред всички, превъплъщавали се в тази роля. Актьорът си отиде от този свят на 89-годишна възраст преди два дни, на 23 май. Роджър Мур поема "Бонд щафетата" от Шон Конъри през 1972-ра и остава в тази роля до 1985-а. Друга известна негова роля е в..

публикувано на 25.05.17 в 13:11

Българо-перуанско трио излиза пред публика тази вечер

„Ритмос Негрос“ е група, интерпретираща афро-перуанска музика – жанр, зароден и развиван на перуанското крайбрежие. Смесица е от африкански, европейски и фолклорни елементи от Андите. Репертоарът на групата варира от популярни афро-перуански песни до инструментални произведения съдържащи в себе си съвременни жанрове и джаз елементи. В момента..

публикувано на 25.05.17 в 11:43

Отново „Aperitivo в града“

„Aperitivo в града“ е единственият фестивал за срещи след работа през лятото в София. Срещите в рамките на Aperitivo ще ви дадат добра възможност да избягате от напрежението през седмицата, да срещнете нови приятели, а защо не и да намерите подходящи бизнес партньори. Фестивалът се провежда за втори път в България, а през първото си издание през 2016..

публикувано на 25.05.17 в 10:11