Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Coolsculpting - да се стопиш от студ

Снимка: архив
Coolsculpting - така е наречен нов метод за топене на мазнини в проблемните места в човешкото тяло. Методиката се състои във въздействието на студ върху подкожната мастна тъкан. Най-доби резултати се получават, когато наднормените килограми не са повече от 15. Според авторите на метода мастната тъкан има повишена чувствителност към студа в сравнение с другите тъкани.  Уредът, с който се извършва процедурата прилича на ехограф. Цената на един сеанс струва от 600 до 1000 долара.

Създателите на метода твърдят, че при въздействието върху мазнините няма отрицателни последици за кожата. Те не информират, обаче каква е температурата, нещо повече - това се държи в строга тайна. Един от авторите споделя, че идеята за този начин за борба с мазнините, възникнала след като се сетил как негов съученик, който непрекъснато смучел ледени пръчици се сдобил с тръпчинки на бузата от допира с леденото лакомство.

Още подробности може да научите от интервюто на Петя Зунгорлиева с Дороти Илиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ
Доц. Теодора Ханджиева-Дърленска

Доц. Теодора Дърленска: Децата не бива да се подлагат на диети

Вече е тенденция, стана готино да водиш здравословен начин на живот (вкл. и здравословно хранене), но зад всичко това стои наука . Така започва въвеждането на днешния ни гост - доц. Теодора Ханджиева-Дърленска , в темата за хранителните традиции у нас и на Балканите. През последните години българинът променя начина си на хранене...

публикувано на 24.04.18 в 15:12

Дори един детайл свързва облеклото на кавалера и дамата на бала

Тони Иванова - консултант към една от известните български компании за производство на мъжко облекло, представи в "Радиоприемница" тенденциите при обличането на кавалерите за абитуриентския бал. Подготовката на младежите за това събитие също е съпроводена с вълнение и трудности и те също имат своите предпочитания за костюма и за цялостния си вид, така..

публикувано на 24.04.18 в 15:00

Бъдете цветни и бляскави на бала

В „Радиоприемница“ продължаваме да се носим на цветната и бляскава вълна на абитуриентските балове. Емилия Куркутиади, която се занимава с дамска мода и внася абитуриентски и булчински рокли, ни разказа за тазгодишните тенденции при балните и вечерните тоалети, за актуалните цветове, платове и кройки, a на нас ни се прииска отново да сме..

публикувано на 24.04.18 в 14:54
Слушайте от 14 до 17 часа

В "Ритъмът на столицата" очаквайте

В следобедния блок на Радио София днес може да чуете: Ролята на зелената инфраструктура в градовете е сред акцентите на научно-приложната конференция "Biodiver-City: Подобряване на биоразнообразието и екосистемните услуги в градска среда за по-устойчиви градове". Репортаж по темата подготвя Поли Начева. Асоциацията на архитектите в България представи..

публикувано на 24.04.18 в 13:54

Сградата на Министерския съвет ще "оживее" в Деня на Европа

Денят на Европа - 9 май, както всяка година, ще бъде отбелязан с различни инициативи. Тази година, по подобие на миналата, ще бъде направен 3D mapping от 21.30 ч. на сградата на Министерски съвет. Това е един по-нестандартен начин да отбележим Деня на Европа , коментира Теодор Стойчев, който ръководи бюрото на Европейския парламент в София. Темата ще..

публикувано на 24.04.18 в 13:28