Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Община Своге ще проведе търг за продажба на хижа "Пробойница"

Снимка: Facebook

Община Своге ще проведе търг с тайно наддаване за продажбата на хижа "Пробойница". Имотът е с площ от 10 дка и половина и е разположен в землището на село Губислав.

Продава се заедно с построените върху терена сгради: триетажната хижа „Пробойница“, със застроена площ от 341 кв.м; 10 дървени бунгала, всяко от които е със застроена площ 7 кв.м; полумасивна сграда на един етаж с площ 68 кв.м., представляваща склад.

Търгът за имота ще се проведе на 25 юли 2017 г. от 10.00 часа в заседателната зала на Община Своге. Заявления за участие се приемат до 15.30 часа на 24 юли 2017 г., като ако търгът не се проведе поради неявяване на кандидата или постъпило само едно заявление за участие, новото наддаване за имота е насрочено за 1 август 2017 г. от 10.00 часа.

Началната тръжна продажна цена е 151 000 лева, а депозитът за участие е в размер на 10% от нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Антитерористичен план и приема за първи клас обсъждат общинските съветници

План за противодействие на тероризма, програма за финансиране на проекти за социални иновации, промени в докладите относно наредбите за прием на деца в общинските детски градини, в подготвителните групи и в първи клас на общинските училища - са част от точките, включени в дневния ред на днешната сесия на Столичния общински съвет. Ще бъдат разгледанит и..

публикувано на 22.02.18 в 09:01

Обсъждат сътрудничеството между университетите и бизнеса в НДК

Сътрудничеството между висшето образование и частния сектор като движеща сила за модернизация и растеж е темата на тазгодишното издание на форума „Университети-бизнес“, който ще се състои днес и утре в Националния дворец на културата. Отбелязвайки десетата си годишнина, събитието ще събере под един покрив български и чуждестранни представители..

публикувано на 22.02.18 в 08:53

Здраве и стил на живот - избрано от печата

София получи от правителството 151 млн. лева за ремонти в центъра на столицата, информира ТРУД . С допълнителни средства общата сума набъбва малко над 173 млн. лв. Четири договора за облагородяване столицата бяха подписани от регионалният зам.-министър Деница Николова и кмета на София Йорданка Фандъкова на церемония в Министерския съвет...

публикувано на 22.02.18 в 08:25

Облаците остават задълго

Днес ще бъде облачно, на много места с превалявания от дъжд, а в Северна България и планинските райони - от дъжд и сняг. Почти без валежи, в следобедните часове - и с разкъсвания на облачността, ще бъде времето над Югозападна България. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България - умерен, североизточен вятър. Минимални..

публикувано на 22.02.18 в 08:05

Земетресение в района на Пловдив и Асеновград, усетено е слабо и в София

Земетресението с магнитуд 4,6 по скалата на Рихтер бе регистрирано в 1.41 часа тази нощ на територията на България. Епицентърът на земетресението е около Пловдив, като най-близо са Крумово и Садово. Земетресението през тази нощ е било усетено най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград. Оценките за някои сеизмични вълни..

публикувано на 22.02.18 в 07:55