Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Утре от 20 ч. в "Маймунарника"

Радио Бинар празнува 5 години с хип-хоп парти

Снимка„Фалшименто“ беше поканено да подбере музикантите, с които Радио Бинар да отбележи своя 5-и рожден ден. Мисията е изпълнена, а резултатът ще видим утре в „Маймунарника“ (Борисовата градина).

Часове преди събитието в студиото на Радио София е идеологът на „Фалшименто“ Илиян Ружин.

Преди известно време скочихме в един бизнес, от който нямахме представа, но за последните 12 месеца имаме вече 10-ина концерта зад гърба си – разказа музикалният редактор и водещ.

Неговото предаване тръгна от Радио София и от няколко години се "засели" в Радио Бинар, където в момента ководещите са трима (Илиян + Иван + Йордан).

Хедлайнерите на вечерта Subculture Sage - банда, която набира все повече скорост в UK. Ако дойдете на партито, няма да съжалявате– уверява Ружин. - Британското дуо ще подгрява Jelani Blackman. Музиканти, които са на първото стъпало на своята кариера, но със сигурност носят своя потенциал.

Заповядайте на юлско хип-хоп-ЧРД парти с Фалшименто и Бинар!

Билетите са с кауза. Може да си купите такъв по желание на входа. Всички събрани средства ще бъдат дарени за нова благотворителна инициатива, избрана от Фалшименто.

Чуйте разговора на Гергана Гайдарова с Илиян Ружин.

print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

инж. Емил Панчев: Спазването на законите е не само задължение на всеки участник в движението, а и въпрос на самосъзнание

Вчера в Берковица 11-годишно момче е управлявало "ATV", без регистрационни табели, собственост на 52-годишен мъж от града. По време на движението момчето е загубило контрол и се е блъснало в железобетонен стълб. Заедно с 11-годишното момче се е возило 14-годишно момиче. За щастие младият моторджия и дамата са без опасност за живота, като само..

публикувано на 24.07.17 в 19:34

3.5 млн. лв. от парите на НДК са разходвани не по предназначение

Сегашният изпълнителен директор на НДК Ангел Митев е направил сметката, че от преведените 17 млн. лв. за подготовката на страната ни за председатеството на Съвета на ЕС през 2018 г. има 3.5 млн. лв., които са разходвани не по предназначение. Това става ясно на заседание на временната парламентарна комисия, на която се изслушват директорите на НДК от..

публикувано на 24.07.17 в 18:08

Планинското изкачване "Шипка Дамасцена" кандидатства за Европейската купа на ФИА

Този уикенд бе проведен пети кръг от планинския шампионат по автомобилизъм „Шипка Дамасцена”. Състезанието има богата история, като Първият старт над Казанлък е даден още през 1979 г., което прави надпреварата една от най-богатите на традиции в страната. Състезанието ще бъде кандидат за Европейската купа на FIA през 2017-а. Повече за това как е..

публикувано на 24.07.17 в 17:58

Четвърто издание на майсторския клас на Валентин Пейчинов у нас

Оперният певец Валентин Пейчинов, който от трийсет години живее в Ню Йорк, за четвърта поредна година провежда   майсторски клас в София. Всъщност класът е сформиран още в Ню Йорк, след което подготовката продължава в Австрия - в Залцбург, следва България - София и завършва в Китай и Хонг Конг. Маестро Пейчинов споделя, че класът обикновено се..

публикувано на 24.07.17 в 17:06

Готова ли е София да се превърне във велостолица на България

Знаем, че моторизираният трафик е основен замърсител на въздуха в градовете, особено с фини прахови частици. По данни на Центъра за устойчиви политики „Екополис" от 2012 г. столицата ни е градът с най-мръсен въздух в Европейския съюз. Нивото на фини прахови  астици достига до 4 - 6 пъти над нормата, а през половината време на годината нивото е над..

публикувано на 24.07.17 в 18:20