Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Алек Сандър: Следващата ми песен ще бъде изцяло на български

Поп артистът и изпълнител Алек Сандър пусна новото си видео Ride. Мащабната продукция е снимана изцяло в София, видеото е изключително модерно с младежка визия, носи много лятно настроение и позитивен заряд за зрителите. При това заглавие съвсем закономерно във видето се виждат колела, мотори, коли, сегуей, скейтборд, самолет, че дори и комбайн. Алек Сандър, който гостува и на Радио София, за да разкаже повече за идеята зад клипа и неговата реализация, сподели:

Аз съм израснал в Германия и живея в Ню Йорк и по-скоро съм чужденец, отколкото българин, въпреки че съм с българска кръв. Когато правех песните преди, всичко ми идваше на английски, но с това влизане в "Биг Брадър" и това докосване до толкова много фенове, които имам тук в България, започнах да пея и на български и ми дойде отвътре да вкарам български в песента. Това беше първата крачка, но ще има следваща песен през есента, която ще бъде изцяло на български.

Алек Сандър не пропусна да спомене специалното участие в клипа на певицата Сантра, а освен нея се появяват участничката от последния сезон на ВИП Брадър - очарователната Глория, както и топ моделът Сара Сергей. Хореографията във видеото е дело на екзотични танцьори от “Masters of Disasters“.

Изпълнителят очаква много от БГ изпълнителите с които е работил през последните години да споделят новото му видео и да го подкрепят.


ВИЖТЕ ОЩЕ

На кон по кривиците на историята

Една от най-големите пътни артерии на Балканите през Античността е римският път "Виа Диагоналис". С него римляните свързвали Запада и Изтока, като пътят минавал през днешните Белград, София, Одрин и стигал до Константинопол. Маршрутът се е използвал по-късно и от византийците, а по него минали и кръстоносците, отправили се към Палестина. По него можете..

публикувано на 24.08.17 в 11:56
Националният стадион във Варшава

Волейболистите на България и Русия играят в първия ден на Европейското първенство

Днес в Полша започва Европейското първенство по волейбол за мъже - юбилейно 30-о издание на този турнир. Откриване днес е на националния стадион във Варшава. Именно на него ще се играе и първият мач от турнира, който ще противопостави домакините от Полша и Сърбия. Над 65 000 зрители се очаква да бъдат по трибуните на стадиона, като се очаква..

публикувано на 24.08.17 в 11:48

Излез от блога и скачай на блоба

Ако все още не сте посетили Черноморието това лято, но ви предстои почивка, можете да се възползвате от един от летните екстремни атракциони, който се нарича блоб . За момента водният спорт може да се практикува само на един от варненските плажове, но инициаторът на блоба в България Константин Бонев иска да го развие и в други части на..

публикувано на 24.08.17 в 10:11

Динена фиеста завладява Черноморието

Фестивал на динята започва във Варна. Официалното откриване се състоя само преди минути в морската столица. Събитието се организира в детския кътв Морската градина за трета поредна година и набира все повече почитатели. Първият ден започна със състезание на карвинг майстори, които изработват портрети от диня. Сред шедьоврите са портретите на френския..

обновено на 23.08.17 в 19:55

Една трета от услугите на МВР вече са електронни

Повече от една трета от 160-те услуги, които предлага Министерството на вътрешните работи, вече са електорнизирани. Подобренията засягат най-вече гражданите, които се обслужват от столичния КАТ, съобщи след заседание на Министерския съвет вътрешният министър Валентин Радев. Имам сведения, че опашките са намалели, опитваме се да бъдем все..

публикувано на 23.08.17 в 17:37