Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Бул. „Княз Александър Дондуков" става арена на турнир по плажен волейбол

Снимка: БГНЕС

Столичният булевард „Княз Александър Дондуков" ще бъде арена на турнир по плажен волейбол днес - два дни преди да бъде пуснат за движение.

За целта в отсечката между улиците "Сердика" и "Веслец" са изсипани над 180 тона пясък. Състезанието започва в следобедните часове с детските и юношеските отбори на спортните клубове в София.

По-късно на терена ще премерят сили отборите на звезди от спорта, музикалната и артистичната сцена. Сред треньорите на звездите са футболната легенда Димитър Пенев и председателят на Съюза на българските артисти - Христо Мутафчиев.

Турнирът по плажен волейбол на булевард "Дондуков" ще бъде съпътстван от DJ-парти, чиято сцена ще бъде качена върху „паяк" на Центъра за градска мобилност.


ВИЖТЕ ОЩЕ
Младен Маринов

Младен Маринов: При акция в жк. "Младост" има намерено сериозно количество наркотици

При акция в столичния квартал „Младост” тази нощ са обискирани 11 апартамента. Задържани са осем души. Намереното количество наркотични вещества е сериозно по отношение на уличното наркоразспространение. Говорим за над 1 кг суха тревиста маса марихуана, 1 кг екстази, амфетамини, 100 г кокаин. Групата е хваната в момента на извършване на тази..

публикувано на 20.09.17 в 09:21

Квартал „Стипон" в Ихтиман се сдоби с нова спортна площадка

Квартал „Стипон" в Ихтиман се сдоби с още една нова спортна площадка. На нея ще могат да се практикуват няколко от най-масовите видове спорт. Съоръжението е на стойност 85 000 лв. с ДДС и се финансира изцяло от бюджета на Община Ихтиман. Оборудвано е с осветление и разполага с игрища за футбол и баскетбол с изкуствено покритие. На първи юни т.г...

публикувано на 20.09.17 в 09:08

Специален автобус ще превозва учениците в община Божурище

В община Божурище вече има специален автобус, който превозва учениците от 5 до 12 клас от селата Хераково и Пролеша. Той се движи по линията на настоящата маршрутка, но е предназначен изключително за ученици - коментира във фейсбук страницата си кметът на божурище Георги Димов. Целта е да се избегне пренатоварване на основната маршрутна..

публикувано на 20.09.17 в 09:02

Временно ще бъде спряна водата в някои части на столицата

Временно днес ще бъде спряна водата в някои части на столицата. Във връзка с превключване на нов уличен водопровод на ул. "Монтевидео" в кв. "Овча купел" се налага спиране на водата от 9.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на ул. "Монтевидео", ул. "Букет", ул. "Народен герой", ул. "Арх. Франк Лойд Райд", ул. "Народно хоро", ул. "Иван Радоев", ул...

публикувано на 20.09.17 в 08:54

Земетресение 7,1 в Мексико, има загинали

Над 200 души загинаха във вторник в резултат на земетресението с магнитуд 7.1 по скалата на Рихтер в Мексико. Жертвите са в щатите Морелос, Пуебла и Мексико, където имаше големи разрушения в резултат на труса. Преди това бе съобщено за 89 загинали. За няколко часа бе прекъсната работата на международното летище "Бенито Хуарес в Мексико Сити...

публикувано на 20.09.17 в 08:45