Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Най-големият здравен портал в България вече е факт

Автор:
Най-големият здравен портал в България вече е факт. Той обхваща 37 здравни заведения и близо 800 лекари, които работят на територията на София.

Порталът представлява система, през която всеки регистриран потребител може да получи информация за лечебните заведения на територията на София, за специалистите, които работят в тях и да си запази час, за да избегне чакането пред кабинета.

Лекари, споделят, че това е огромно улеснение не само за пациентите, но и за лекарите. В портала може да се търси лекар по име, по специалност, по район или по лечебно заведение.

Всеки регистриран потребител ще има възможност да проверява резултатите си онлайн, а мобилно приложение може да го подсеща за часа му при избрания от него специалист.

Подробности чуйте в звуковия файл.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Едно от платната на Асен Пунев

Ярки емоции, пресъздадени в живописни платна на Асен Пунев

До 3 ноември галерия „Дебют“ представя първата изложба-живопис с творби на Асен Пунев, озаглавена „За татко“. Инициирана от неговата дъщеря дизайнера Станислава Пунева, експозицията включва портрети и пейзажи, загатващи за лиричния и широкоспектърен талант на художника и преподавател в Художествената гимназия. Аристократ, скромен и сдържан..

публикувано на 24.10.17 в 13:57
Силвия Трифонова и Мая Цанева

Истории на успели българи в различни сфери и краища на света вдъхновяват за нови успехи

"Вдъхновяващи истории на успели българи” – така се казва сборникът, който ще бъде представен този четвъртък (26 октомври) от 19:00 ч. Книгата разказва за пътя на българи от цял свят в различни сфери на дейност и с различни разбирания за успеха. Не всички успели българи са известни. Някои предпочитат да работят тихо, но също са постигнали нещо..

публикувано на 24.10.17 в 12:10

"Факири" разпалват любовта към глината

Преди пет години през месец октомври се откри творческо пространство, което постепенно се превърна в място за работа и обучение по приложни и изящни изкуства за малки и големи художници. В месеца на галерия “Факири” ви каним на едно художествено предизвикателство, по време на което ще имате възможност да пипате глината, да я мачкате или гладите, да се..

публикувано на 24.10.17 в 11:39
Кадър от филма

Филмът „Безбог“ номиран за наградата Европейско откритие

Филмът "Безбог" на режисьора Ралица Попова е сред петте номинирани филма за Европейско откритие - Prix Fipresci на Европейската филмова академия. Първите номинации в две от категориите вече са обявени- за европейско откритие и за късометражен филм."Безбог" е в копродукция с Дания и Франция. Той вече спечели голямата награда "Златен леопард" на..

публикувано на 23.10.17 в 19:45

Млади автори от "Заешка дупка" представят творбите си

На 24 октомври от 20.30 часа млади и непознати поети от Творческа академия „Заешка дупка“ ще представят своите творби в MAZE. Иниацитивата е организирана от поетите Иван Димитров и Ирена Иванова . Общо 14 автори ще представят свои дебютни творби - поезия и проза по време на "Голямото четене". Това са курсисти от творческата академия, като..

публикувано на 23.10.17 в 19:45